- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibor
csendes tag
válasz
Ry0K3N #56952 üzenetére
Telepítés után minden jól működik. Futnak a játékok, stb. Egészen addig, amíg újra nem indítom a gépet. Tehát a telepítés utáni legelső újraindítás után már kék képernyővel indul a windows, és nem is indul el többet. Kipróbáltam a 15.7.1 és a legújabb driverekkel is. Mivel egy újraindításig működik a kártya, gondolom nem feltétlen azzlal lehet a baj.
-
pibor
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy szűz win10 pro 64bit telepítés és legújabb (17.11.1) driver telepítés után minden jól végigmegy, játékok futnak, stb egészen addig, amíg újra nem akarom indítani a gépet, ugyanis nem indul el, hanem kék képernyős hibaüzenettel újraindul. Többet csak csökkentett módban hajlandó elindulni. A történethez hozzátartozik, hogy azt gondoltam, hogy elhalálozott a kártya, ugyanis driver telepítése közepén fekete képernyőre váltott és onnan nem mozdult tovább. Ezen túljutottam azzal, hogy felraktam a legfrissebb dotnet-et. Így már felment a driver, de a fent leírt hibát produkálja a gép. Vélemények? Kártya halott, vagy másik driver? Bármi ötlet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drón topik
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged