- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Steve198310 #40562 üzenetére
Igen, szerintem is baj van ott a kártyával is , szerintem is nyugodtan,cseréltesd ki ..mert ez már nem csak driver hibából adódóan csinálja ezt ...
-
miresz
veterán
válasz
Igen ez a kártya amit cseréltek is régebbi driverrel jó volt,de az új driverek nagyobb terhelést engedtek a gpu-ra,és akkor már villódzott is,nem bírta a gyári órajeleket. Néztem videót amit régebben felraktál,hogy mit csinál,pont ezt csinálta az is.
Ha nem a kártya lenne hibás az összes 270 villódzna. Én fognám a helyedben,és kicseréltetném.
-
válasz
Ugyanilyen kártyám van, és soha nem csinált ilyet, semelyik driver-rel sem. Lehet, hogy valamelyik driver-ek jobban kihozzák (fesz. kezelés másmilyen stb.) de azt hiszem, hogy itt a VGA is hibás lesz. mindkét tápcsati rendesen rajta van? elég erős a tápod?
villódzás problémám nekem is van (screen flickering), de az nem az a jelenség, mint amit youtube-ról linkeltél, hanem olyan mint amikor bekapcsolsz egy régi katodsugaras kijelzőt és egy darabig remeg és villódzik az egész kép amíg bemelegszik. Nah ezt csinálja időnként fél-egy másodpercig aztán nyugtonmarad. És ezt csak 2D módban csinálja, azaz böngészés, asztal stb. közben. Játékok alatt sose.
-
Steve198310
őstag
válasz
beismert hiba :
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.5 Driver for Windows
Includes all Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.4 Driver
Resolves the issue of AMD Overdrive missing in the AMD Catalyst Control Center for the AMD Radeon™ R9 290 Series graphics cards
Resolves intermittent flickering seen on some AMD Radeon R9 270x graphics cards
Resolves graphics corruption seen in Starcraft®
Improves frame pacing results in AMD Quad CrossFire™ configurations for the following: Hitman: Absolution, and Total War™: Rome 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kés topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest