- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13834 üzenetére
"De még merem azt mondani hogy a jelenleg leg olcsóbb 7870 PowerColor is jobban teljesít mind tuning mind hűtés ügyileg "
1. 1 ventivel jó kis hűtése lehet.
2. A tuning lutri, márkától függetlenül, ha nem válogatnak (biztos vagyok benne, hogy nem teszik, mert az az áron is meglátszana) és nem adnak plusz feszültséget a GPU-nak akkor szerencse dolga véleményem szerint. De gondolom amilyen magabiztos vagy feltennéd rá a kisujjad is akár, ilyenformán.Volt VTX3D 6850-em, ugyanaz a hűtése van mint a powercolornak, és nem volt jó. Erről ennyit, ha van vele tapasztalat amúgy oszd meg nyugodtan, ha nincs akkor meg...
-
korcsi
veterán
Akinek 1G-ás 7850-e van az megnézné memória kihasználtságot? Hátha tanulságos lenne.
-
korcsi
veterán
válasz
lowzor #13803 üzenetére
(#13808): A fő oldalon "Tiger"-re kell szerintem állítani, az ilyen átlag desktopra jó, nem?
Hol olvastatok erről a kártyáról? Mert én nem találtam eddig semmit. Ezt a "tesztet" találtam csak.
-
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #13518 üzenetére
Nem működik a lejátszó.
Asus Gpu Tweak -> settings ->Tuning fül -> Tune Settings fül -> Overclocking range enhancement pipa be.
-
korcsi
veterán
Játék tesztben próbálva 1150/1350 a kártyám vége alapfeszültségen (1218mV) (Sapphire 7870 OC), ez most elpida vagy hynix ramos?
GPU 1200-on befagyott, 1175-öt még megpróbálom majd hátha.
Plusz perverzió: cod2 multiba megvan DX9-be a fix 250fps.
Akinek Sapphire 7870-e van az nézte már játék közben a VRM-et és memóriát hűtő fémlapot, múltkor megtapiztam hát ige meleg szerencsétlen.
-
korcsi
veterán
válasz
karesz501 #13390 üzenetére
Mármint hogy játék közben felvált e? Nem.
Nekem csak a cod2 multi miatt kell, hogy "gyors" legyen, ott be lehet állítani, asztalon meg megy 60-al, single játékba meg úgyis mindegy.
Filmeknél lehet még fontos a 72, 50Hz azt meg a videó lejátszó programban kellene beállítani, hogy állítsa a kijelző frissítését a forrásanyaghoz.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13384 üzenetére
Csak a memória jár 3D-s órajelen a GPU 7870-nél 400MHz-en megy, amúgy meg annyi a móka, hogy össze kell hozni, hogy játék alatt legyen csak nagyobb a frissítési ráta.
Most próbáltam Heaven 75Hz-en Displayporton emelt órajellel is stabil.
Karesz: az lcd 60Hz-től nem fáj a szemed, de hogy miért fagyizik nálad azt nem tudom. -
korcsi
veterán
-
korcsi
veterán
-
korcsi
veterán
válasz
->Raizen<- #13011 üzenetére
Menjünk át a 7950-es topikba és osszuk az észt, hogy milyen keveset fogyaszt a kártyánk...
-
korcsi
veterán
válasz
kockaharcos #12903 üzenetére
Inkább pufferel, amit egyszer betöltött de most nincs rá szükség, azt nem törli amíg van elég hely.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #12725 üzenetére
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #12684 üzenetére
Mi a baj az AC S1-el? TT-t tegyen rá mert olyan van a képeiden?
Nem vagy elfogult kicsit magaddal szemben? -
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #12577 üzenetére
Ajjaj, az utolsó kép nem sok jóval kecsegtethet.
Valaki tudja ennek a típusnak a számát, 1119x.xx.xx, erre gondolok.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #12531 üzenetére
"MÁS DIMENZIÓ"
-
korcsi
veterán
7870 terhelés alatt feszültségre, áramra összevissza írogat értékeket (néha jót mutat, GPUz, MSI AB), ez Sapphire sajátosság, vagy GPU-nak tudható be?
A "power limit" beállítás mikor kezd hatásos lenni? Pl.: gyári beállításokkal 0%-on nincs hatása, tuningnál ki kell tolni különben leszabályoz, van valakinek ezzel tapasztalata?
-
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #12366 üzenetére
Több mint a valóságban
-
-
korcsi
veterán
Szaffi 7870 OC ,70,5%, én győztem
-
korcsi
veterán
válasz
#31342592 #11482 üzenetére
"Gyári tranzisztorhiba???", ez honnan jött?
-
korcsi
veterán
Milyen nem túl drága 7870-est éri meg most venni?
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
A jelenlegi árakat tekintve (7850:54000Ft; 7870: 67000Ft, Sapphire mindkettő) már megéri a nagytesót választani, nem? Lehet, hogy teljesítményben nem hozza az ár szerint indokolt 24%-os előnyt, de komolyabb hűtője van ahogy láttam.
Használ valaki 350 minőségi táppal 7870-et?
Előre is köszi!
-
korcsi
veterán
válasz
Killerlaca #3660 üzenetére
És minden géppel kapcsolatos problémára megoldást jelent, ha kikapcsoljuk a gépet...
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #3139 üzenetére
Téves kapcsolás.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #3125 üzenetére
Nem hajtja ki az alaplap a processzort?
-
korcsi
veterán
Lehet a ventillátor PWM-es ekkor a működéséhez kell táp, föld, pwm vezérlőjel, és opcionálisan fordulatszám érzékelő, de lehet a nyákon is pwm vezérlő, ha össze van hangolva a ventilátorral akkor nincs köztük differencia.
A PWM annyiban pontosabb, hogy a kiadott pwm jellel arányos a fordulatszám, míg ez simán szaggatott feszültségénél nem igaz. -
korcsi
veterán
-
korcsi
veterán
válasz
csucsbicep #577 üzenetére
6-os szériában valami memória hibába futottak bele, ami nem is az ö saruk volt, többet szerintem nem lesz ilyen gond vele, és nem csak a Gigát érintette, csak nekik volt a legtöbb ilyen kártyájuk. A memória csipek nem hozták a gyári speckót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged