- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
DokiBaxxi #39951 üzenetére
És maga a játék milyen AA nélkül?
Igaz csak régebbi játékokkal játszok mostanában, de eléggé zavaró tud lenni AA nélkül. Mondjuk FC2 meg NFS-ek meg ilyesmi... Zavar mert fordulásnál bevilágítanak az élek. Konkrétan csak akkor látszik a rece ha állok egyhelyben, de mozgás közben meg olyan zavaróan furcsák az élek. AA-val meg tökéletes az egész. -
kovsol
titán
válasz
DokiBaxxi #39781 üzenetére
FYI
Már a BF3 multinak se lenne elég az a proci 64fős mappokon, és a BF4 a bf3 továbbpofozott motorját használja.(#39782) tboy93 szépen néznénk, ki leveszem 1024x768 -ra és kevesebb FPS -em lenne, mint 2560x1600 ban, mert jobban terheli a procit. Próbáld ki, hogy leveszed a felbontást, nem lesz kevesebb FPS -ed. Nem mind1, hogy adott felbontáson a 100% az 40fps, vagy 80fps -t jelent.
-
kovsol
titán
válasz
DokiBaxxi #39771 üzenetére
alacsony felbontáson miért menne be 20fps re?
Még meg sincs de már itt rinyálsz. Vettél volna egy 7770-t, ott akkor menne végig a gpu maxon nem lenne gond
Ha nem p-s procira, hanem Z77-es lapra költesz akor még ki tudtál volna plusz teljesitményt a cpu ból.
Ha meg egy köztudottan cpu gyilkos játékkal alarsz játszani akkor kell a K-s proci és 4+Ghz. -
-
-
-
-
haddent
addikt
válasz
DokiBaxxi #39762 üzenetére
Szerintem nincs óriási különbség a te procid és egy 2500k közt. A tied Ivy, az kb. ~10% előny clock 2 clock. Úgy majdnem ott van, mint a 2500k (persze ha alapon volt járatva..). A "kicsi" felbontás viszont nem biztos, hogy előnyös a procinak, főleg ugye a BF4 az pont szereti/szeretné a 8 szálat (magot?). De nekem nem tűnik eltúlzott kombónak a 270X és az a proci.
-
Dany007
veterán
-
Dany007
veterán
válasz
DokiBaxxi #39709 üzenetére
Nem sok. Így is röhej, hogy 256bit-es a memória. Aztán csodálkoznak, hogy a 7950 jobban kitudja használni a 3GB-ot. Naná.
De nem igazán értem ezt a koncepciót. Anno 6 éve a 8800GTS-emnek a 640MB memória mellé már 320bites vezérlő járt. Akkor nem értem, hogy 6 évvel később egy komolyabb középkategóriás kártyán amelyik ráadásul 2/4GB ram van, mért nem lehet ezt magasabbra tenni. Biztos horribilis költsége lenne... =/@Xirtam:
Hoppá, tényleg nincs avatarod. Így alig ismertelek meg. Remélem megvan már az Audi R5-ös!
Egyébként elég szarok a CF / SLI rendszerek. Ahogy sok helyen olvasgatom nekem az jön le, hogy nagyon gyenge a támogatottságuk. Bár még így is szintekkel jobb, mint 4-5 éve. Szóval CF/SLI kapcsán semmin se lehet meglepődni.
Érdemes lenne megnézned egy procival, hogy játék közben mennyi a GPU kihasználtság. Mert könnyen lehet, hogy csak az egyik kártyát hajtja meg a játék a másik meg 0%-os. Volt már ilyenre példa. Ezen driver vagy patch segíthet. De nem mindig. -
Dany007
veterán
válasz
DokiBaxxi #39596 üzenetére
Hát még nem tudom. Még nincs meg rá a pénzem.. Tehát addig még bármi változhat.
Ha tehetném Asus-t vennék. Csak az olyan vastag, hogy koppra érne a mellette lévő hangkártyámmal. 40mm. Épphogy elférne. MSI csak 38mm. Sapphire 35mm! Úgyhogy még nem tudom.Nem akarom kitakarni az egyik ventit egy hangkártyával. Sapphire márka nekem kb egyenlőre a Gigabyte-tal vagy az Asrock-kal (jó talán annyira nem gáz) szal inkább MSI, de csak azért mert 2mm-rel keskenyebb, mint az Asus.
-
Apollo_21
addikt
válasz
DokiBaxxi #39589 üzenetére
Najó..tehát 1 sztori számomra hibádzik..mit szeretnél a molexel amit szétosztanál vagy 4felé?D vagynemértem? Vga rákötési gondok volnának nem? van 1 6os és egy 6+2es tehát 8as csati direkt a tápodon... Avagy teljesen félreértettem az egészet
Akkor kéretik figyelmen kívül hagyni. Gondolom az msi a gaming féle..tehát a "piros" és ha jól értem akkor annak is elég a tápon lévő 2csati mert akkor csak 2db 6pines kell neki..tehát minek a molex vagy mit akarsz ezzel?
-
Dany007
veterán
válasz
DokiBaxxi #39585 üzenetére
A tápos topikban kérdezz rá a tápod típusával együtt.
Az FSP nem rossz márka. De ismerni kéne a részleteket is. 400w az rendben. De inkább biztosra menj.
Főleg egy olyan kártyával amihez min 500w-ot írnak.
Bár volt itt már jó minőségű 450-es táp ami simán elvitte. Sőt, ha olyat fogsz ki a 400-as is elég. De ezt tényleg a szakértők tudnák megmondani a tápod specifikációji alapján.A 270x max tdp-je olyan 180W. Vagyis nálad marad jobb esetben is 220watt minden másra. Porci vinyók stb... De a kérdés melyik ágon mennyit tud leadni stb..
-
szumo
senior tag
válasz
DokiBaxxi #39568 üzenetére
Na az úgy van, hogy a te tápod 2 12V-os ágra van osztva, mind a kettő tud 17 ampert ebből eszik a proci az alaplap és a molexeken keresztül a videókártyád (336W maximum).
Hát itt jön Micimackó (gondolkodj, gondolkodj..............) Úgy kell elosztanod a kábeleken a fogyasztókat, hogy egyik ágat se terheld túl. Az, hogy a 6pin-es csatlakozó mennyi molexre van rádugva az szerintem az átalakító minőségétől függ. Ha jó az átalakító, elég 1 molex is, ha gagyi, hát lehet a kettő is kevésItt jön az a képbe, hogy minél több az átalakító és annak csatlakozó ágai, annál inkább van esély arra, hogy a fizikai kapcsolat valahol gyenge és ott a csatlakozó melegedni, rossz esetben megsülni fog (ez szerencsére elég ritka).
Hirtelen zanzásítva. Lehet valamit kifelejtettem.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #38948 üzenetére
A 270x miért lenne erősebb a 270-nél? Ugyanaz a kártya gyárilag húzva. Nézd meg a specifikációkat, csak az órajel különbözik. Persze a 2 tápcsati miatt a 270x jobban húzható, de egy 270OC és egy alap 270x teljesen ugyanaz. Én úgy tudom a spahhire dualx nem éppen halk terhelés alatt, ezért kellene megerősítés.
-
Dany007
veterán
válasz
DokiBaxxi #38784 üzenetére
Annyira nem kell megijedni a melegedéstől.
1. nyilván nem füstöl el a vga így se ahogy van. Ha meg nem húzz az ember és nem zavarja a picit hangosabb venti akkor tökmindegy hányfokig megy fel a lényeg, hogy baja ne legyen tőle és ne érezz egy 747-est leszállás közben.2. Egy jól kialakított házhűtési rendszerrel igen sokat lehet javítani a vga és cpu hőmérsékletén. Nálam házcserekor jól átgondolt házhűtéssel 5-10 fokot csökkent a cpu és vga hőmérséklete átlagban. Szal én ettől még nem ijednék meg.
-
Apollo_21
addikt
válasz
DokiBaxxi #38334 üzenetére
Biztos lesz vmi "hír" értékű jelzés rajta..bf4 edition szuper premium limited..vagy vmi amiért többrét lehet adni
Én így képzelem el az Ati 9550GE (gamer edition) kártyám ótasemmivel sem tudott többet mint a másik..de mert ott volt a firka jelölés már megért + pár ezret
-
daveoff
veterán
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi #38141 üzenetére
A méretet megtaláltam, most már csak a Black Screen érdekelne. A linkelt kártyáknál van esély rá, hogy előjöjjön?
Sajnos úgy nézem, ezek pont a BS szériába tartozó kártyák
Akkor mégis csak volna ugyanilyen vagy hasonló méretben HD 7870, ami nem lehet BS-es? Vagy már esélytelen kifogni BS-eseket? Mert elvileg a 2013. jan előtt gyártott kártyák lehetnek olyanok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged