- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
~10% a difi köztük..szerintem egyértelműen kihagyós, főleg ennyi ráfordítással.
-
Speed®
titán
Az a bibi a Heavennel, hogy nem mindig reális az eredmény..van olyan, hogy 2 futtatás között jópár pont/FPS eltérés van, főleg minFPSben..3trémárkokban viszont van lista, ami jól működik..igazából játékbenchekkel lenne az igazi..csak az nem egyszerű..azonos tesztcsokorral kellene dolgozni, ezt meg nehéz kivitelezni, kinek mi van meg ugye, ill. milyen boltból.. Elért MHzek tekintetében persze egyszerűbb a Heaven, csak nem mindegy, hogy egy adott VGA tud-e 100%on teljesíteni adott órajelen, vagy már belassul a nem látható hibák miatt..nagy igazság úgysem lesz, szóval ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok
Részemről ott tartok, hogy bár a kari (Sapphire 7850/OC, Hynix edísön) bírja az 1200/1500at 1.2Von, a RAMokat eddig húzni nincs értelme, a GPU meg mostanában alapon is elég azokhoz a címekhez, amikkel játszok..persze azért 1200/1300ra be van lőve, csakazértis..ki van fizetve minden MHz, dolgozzon
-
csucsbicep
nagyúr
Meg lehet csinálni, én a meló részét elvállalom, csak ki kell találni, hogy melyik program legyen az, amivel le lehessen tesztelni, mert csak úgy a levegőbe mondott eredménynek, nem sok értelme van. Ha van rá érdeklődés, tőlem mehet.
Gippo: Ott lehet, hogy már túl volt húzva..
-
Alpachino
veterán
Ezt írtam én is...
:
"ha hajlandó vagy kifizetni ezt a felárat, akkor rosszul nem jársz vele az biztos"
Ráadásul nekem nem is nagyon volt más választásom, mivel a full. fekete moddingolt gépemben, nem rakhattam kék nyákos Sapphire-t
tehát össze kötöttem a kellemest a hasznossal
még ha ez egy kicsivel többe is került, mivel én akciósan kerek 64K-ért vettem
-
kisza25
félisten
a GPU-Z/AIDA64 el megnézed mi van a kártyán, és a kártyád honlapján megnézed mi a legfrissebb
-
Garsza
veterán
Teszteltem a kártyát és az órajel kapcsolgatás csak akkor szűnik meg teljesen ha az asus GPU Tweak -kell kikapcsolom a 2D órajelet. A power limit állítása segít de nem teljesen.
Azt honnan tudhatom meg anélkül hogy szétszedném a kártyát hogy milyen memóriák vannak rajta mert 5300MHz efektívnél nem bír többet a kártya afölött már hibázik.
Az asus GPU Tweak helyett tudtok valami progit ajánlani amivel ki lehet kapcsolni a 2D órajeleket? Mert az Asus progijával nem tudom állítani a feszt, mert fölöslegesen magas a gyári érték. 1.1 V nál már tudja a kártya az 1150 MHz et és a gyári érték az 1,218V -
Garsza
veterán
Közben próbáltam megint állítani a power limitet és közre játszik abban hogy kapcsolgat az órajelek közt a kártya. Azt vettem észre hogy ha alacsonyab a gpu fesz akkor ha beállítom 20% ra nem kapcsolgat de ha a gpu feszt feljeb veszem akkor már akár 50% ra is felemelhetem akkor is kapcsolgat az órajelek közt a kártya. Nekem a gyári alapfesz az 1,219 V annál már állíthatom akárhová a power limitet nem használ de ha csak 1,140 V allítok be a kártyának akkor működik.
-
kovsol
titán
én találkoztam !
előbb néztem, hogy ez miért ugrál 300-450-1200 Mhz közöttmeg istenért nem ment 40-50% fölé a gpu kihasználtság ott ahol előtte 99% volt, és a power limit valamiért -20% ra volt állítva, pedig tegnap én nem úgy hagytam. Visszaraktam egy +10% ra próbaként és meg is szűnt a dolog és újra fix 1200MHz mellé 99% gpu használat és vagy dupla akkora fps.
Az én MSI kártyámnál MSI afterburnerrel nem tudok állítani feszt (azért kicsit vicces, hogy az msi progija pont az msi kártyáját nem látja jól), míg trixx vagy az asus progijával meg igen. Lehet másik program tudja majd állítani a tiéden is.bocsi a dupláért, csak úgy gondoltam ezt inkább külön írom
-
akela91
addikt
-
lowzor
veterán
A tesztekben kitudja melyik mapeken tesztelnek...Szerintem nem 64 fős légi mapeken, aminek nagy a gépigénye, hanem Operation Metro, meg ilyen pályákon, amikhez kevesebb teljesítmény kell. Az MSAA-nak akkora erőforrás igénye van, hogy még ez a kártya sem elég erős hozzá. Minimum egy GTX 680 kell neki.
(#5543) csoty:
7870. A GTX 660 elvileg a 7850 szintjén van, bár játék válogatja. Szerintem a 7870 erősebb és jobban megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest