Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PandaMonium

őstag

válasz emiki6 #28809 üzenetére

Nem tekergettem semmit, kerek perec nyomtam még 25MHz-et a memóriában (100MHz ha effektív órajelben számolunk), mert a core-on ha húztam még akkor már fagyott.
    Beállítások: 1265mV 1200MHz/1625MHz (effektív 6500MHz memória).
    Unigine Heaven legújabb verzió, 13.4 WHQL driver, extreme preset (tehát 1600x900, ultra quality, extreme tessellation, 8x anti-aliasing, nem full screen).
    A kártya jól láthatóan hibázott már néhány helyen, ezért mindennapos használatra nem alkalmas ilyen beállítások mellett, de azért én örülök, hogy sikerült ezt kihozni belőle:

Holnap ha lesz egy kis időm beállítom már végre a procimon is az órajeleket valami kellemesre. :D
    Sima HD7870-el eddig extreme preset-en nem tudjátok kinek sikerült a legtöbbet elérnie a topikból?
    Kíváncsi vagyok mennyi a különbség. :U
    Egyébként mindent összevéve úgy érzem, hogy közepesen tuningos darabot fogtam ki (olvastam, hogy volt olyan teszt ahol 1300Mhz/1700MHz -et kihoztak belőle, bár ott nem tudom mivel tesztelték) de így is nagyon boldog vagyok a kártyával. :K
    Szerk.: Jut eszembe, a kártya hűtése az alap profillal nagyon jól szerepelt, nem ment 70°C fölé!

Új hozzászólás Aktív témák