- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Alister71 #4233 üzenetére
Jó lesz ez, win7 esetében is ez volt, az akkori játékok kicsit lassabban futottak, de ennek ellenére maradtam az új rendszernél. Szerintem most is így lesz. A Metro2033 és Mafia 2 pont ugyanúgy fut, vagyis a Metro folyamatosabb, win7 alatt jelen volt egy kis mikro akadás. A Showdown 10fps-sel többet megy és a Deus Ex is folyamatosabb, bár ahhoz most nincsenek fps értékek, de feljebb tudtam kapcsolni még egy-két opciót. Az SSAO-n kívül (normal) minden maxon van high FXAA-val és tesszallációval és szerintem közel 60 fps körül fut városban is.
Tetszik ez a kártya! -
Silenzio
addikt
válasz
Alister71 #4218 üzenetére
Jobb katt, kép megjelenítése.
Chrome-ban középső kattal is megy asszem.
Marhajó ez a 7770. A tesszelációra nagyon rágyúrtak. Mikor az 58xx széria kijött, volt róla egy cikk, milyen bugos és pontatlan a tesszeláció számítása API-szinten. Tehát nem a kártyád a gyenge, a DirectX11 a szar.
Tavaly Crysis 2-ben a háztetős pályán csináltam egy mérést, a tűzfalakhoz közeledve a tesszelált téglák miatt 45-ről 17-re csökkent az fps. Kiszámoltam, hogy egy GTX480, figyelembe véve, mennyivel fejlettebb a tesszelátora, is csak 23 fps-t kapna full HD-ben ugyanott. Én 1440*900-ban mértem ezt szegény 5850-nel.
Namármost, a 7770-essel 49 fps-ről 49 fps-re "csökken" ugyanez az ügymenet, azaz semmiben sem befolyásolja a kártyát a tesszeláció. Ez már most döbbenet. Persze a MaldoHD mod optimalizációi is benne lehetnek, de ez full HD, a látvány pedig ha lehet, még jobb. Nagyon fasza.
-
WP14
őstag
válasz
Alister71 #4198 üzenetére
Mivel a GHz Edition és a GHz Edition OC közt csak annyi a különbség, hogy az OC változatnak gyárilag adták a magasabb órajeleket és feszültséget, amit a BIOS-sal értek el. A linkelt BIOS a sima GHz Editionra kínál egy "házi OC-t" mindenféle csúszka tologatás nélkülit, amivel azért még lehet tuningolni pluszban is.
-
fatallerror
addikt
válasz
Alister71 #4146 üzenetére
én se bántam meg végül, ha nem az f1-el kezdem akkor nem is lettem volna ideges
megnézem h milyen lenyomni 1 futamot 40 fps-el, ha hátráltat v zavaró akkor lejjebb veszem. minden más játéknál meg eddig ment 99%-on a kártya szóval túl nagyot nem szívtam
jövő ilyenkor remélem 8950/70 lesz a gépemben és wqhd moncsim
-
fatallerror
addikt
válasz
Alister71 #4129 üzenetére
nem lesz már foltozás
türelmesen megvárom azt a pár évet míg kapok munkát és totál újat veszek
najó remélem h csak pár hónap és 1 év múlva eladom ezt ha ellehet egyáltalán
most már nem csak arról van szó ha ez így megy tovább h gépet tudok e venni hanem h tudok e 1 kiflit venni mert 0 ft jövedelemmel nem egyszerű
#4128) Atesz1978 : de tetszik ill tudtam h belépőszinthez kell mérnem a tudását, arra gondoltam h még1x nem fogok ilyet tévedni h a proci kihajtja e ami a gépbe kerül vga
hozzáteszem a többség is azt mondta h kihajtja
-
mackosajt
addikt
válasz
Alister71 #4037 üzenetére
Aida (lehetőleg minél extrásabb) --- beállítások ---- hardverfigyelés --- külső alkalmazások --- szenzor értékek rivatuner...blabla --- kiválasztod, mit akarsz még az alap AB osd-re kitenni. Ha túl sokat raksz ki, nem fogod tudni, mi micsoda. Vagyis érdemes csak kiegészíteni pár dologgal.
Természetesen háttérben futnia kell az aida-nak is.MrBrook! Hát igen, valami picit komolyabb nem ártana, de ezzel is játszhatsz picit azért.
Szerintem 2.7-3.0 megcélozható óvatosan. -
MrBrook
aktív tag
válasz
Alister71 #4037 üzenetére
ahoz gondolom komolyabb cpu hűtőre lenne szükségem a mostaninál. egyébként próbáltam húzni még régebben, de nem igazán érthetek hozzá, mert mindíg fagyott egyből
mert ugye ha növelem azt a szorzót, akkor a ramnak is változik az órajele és nem stimmel vagy mittudom én, meg ilyen fesz olyan fesz:S kár, hogy ehez nem értek nagyon, bonyolult?
nincs olyan program,amivel windosból is lehet okoskodni?:S
-
mackosajt
addikt
-
ViZion
félisten
válasz
Alister71 #4008 üzenetére
Köszi a választ... de visszaolvasnál kérlek? Nem hinném, hogy egy kategóriába soroltam, bár attól, hogy nem egy kategória, még összehasonlítható... Bánom, h javasoltam a 7850-et fentebb a jóembernek, ebbe mindenki beleköt valamiért
Bocs, nem személyes, de ez a sokadik topik, ahol nem az alap problémával foglalkoznak, hanem azzal, h az én (vagy más) véleményem miként nem fér bele más világképébe. Ha nem jó neki a 7850, akkor vegyen mást, lesz@rom, ha mást javasoltok neki fHD játékra ám legyen.
Köszönöm! -
fatallerror
addikt
válasz
Alister71 #4021 üzenetére
nem
valahogy szerezni kellene bele 1 phenomot csak sajna sokat fogyaszt de még elbírná a tápom de már ebben sem bízom
azért erre nem számítottam h ennyire nem tud vele mit csinálni az x3asom, és még az 5750esért is alig írnak pedig már kellene az ára. jól megleszek baszva
-
fatallerror
addikt
válasz
Alister71 #4016 üzenetére
köszi, akkor tévedtem meg a többiek is h elég a procim
kár h 1700 forintom maradt tehát procit már nem tudok szerezni
esetleg még megpróbálhatom a drivert újrarakni#4017) bozont : mondtad? akkor a saját hülyeségem h nem figyeltem
na mind1, kidobtam 34 ezret a semmiért
-
mackosajt
addikt
válasz
Alister71 #4008 üzenetére
Egy jobbfajta, OC-s 7770-től már alig 5-10 ezerrel drágább a legolcsóbb 7850.
Ha a legolcsóbb 7770-hez nézzük, akkor lehet 20, ha a drágább 7850-ek közül válogatsz.Amiket linkeltem, csak a példa kedvéért szerepelnek a linkekben.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest