-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
Grave_444 #8355 üzenetére
Nos már itt van a bukta, mert nem kell feltenni semmilyen patch-et, mert az Uplay magától frissíti.
Mint ahogy az Origin és a Steam is az eredeti cuccokat.
Virágbolti verziókról meg ne nyissunk melyikhardverszereti vitát, mert felesleges.
Elég megnézni az NFS-eket, amit az elején direkt szarul adnak ki, hogy a sok paraszt, hagy töltse le a rossz verziót, amit krekkelnek, majd 1 hét múlva jön a frissítés ami rendbe rakja a játékot. -
-
bozont
veterán
válasz
Grave_444 #8343 üzenetére
Igen meg kellett találni a megfelelő beállítást hozzá, de nálam már nem laggolt annyira, sőt 40fps felett egyáltalán nem tűnt fel és az esetek többségében 40-50 között futott. Mondjuk mikor játszottam vele már több patch is kijött hozzá, meg a 12.11 beta is sokat dobott rajta. De amíg a Post FX-et nem vetten low-ra addig tényleg nagyon szarul futott, meg az árnyékok voltak mediumon, többi high, egyedül a víz volt ultrán. Így már nagyon szépen ment. Ez még decemberben volt, most nem tudom mi a helyzet, lehet felteszem próbaképpen megint. Hátha azóta faragtak még valamit, na meg itt ez a 13.2 beta, lehet ez is dob még rajta kicsit.
-
embe
nagyúr
válasz
Grave_444 #8340 üzenetére
Hali!
Neked ez a teszt egészen pontosan milyen beállításokkal ment? Mivel mit állítttál? Mert nekem is ilyen vga-m van, a cpu is ilyen, csak picivel erősebb az enyém, és mégis ilyen órajelekkel jelentősen gyengébb pontot kapok. -
bozont
veterán
válasz
Grave_444 #8340 üzenetére
7850 meg 660? Azokkal már szinte mindent kimaxolva lehet tolni, játéktól függően még AA is belefér. Szerintem azok már nem belépőszintűek. De persze az is igaz, hogy ez az igényektől is függ, de objektíven nézve a 7770 inkább a belépő. Mert ami pl a FC3-at (csak hogy egy gépigényesebb játékot említsünk) high közeli beállításon 35-50FPS sebességgel képes futtatni, az azért nem olyan gyenge, szerintem.
-
bozont
veterán
válasz
Grave_444 #8337 üzenetére
Na jó, de attól hogy neked magasak az igényeid, a kártya még nem kevés a FHD-hez. A legtöbb játék elfut élsimítás nélkül maxon, de a legnagyobb gépigényű is legalább mediumon. Én úgy fogalmaznék, hogy a 7770 a belépő szint FHD mellett (na jó, még azért 7750-nel is ellehet játszogatni), ez alatt már tényleg nagy kompromisszumokat kell kötni.
-
dragonfx
veterán
válasz
Grave_444 #8119 üzenetére
nekem 1440be ultrán 2msaa.vala profilomba levő konfigon.vga alapon.
akinek nagyobb teljesitmény kell az 7850et vegyen. átlagban elmondható hogy aki 30% vagy az alatti %.kal van csak gyengébb kártyája annak nem éri meg a 7770re upgradelni szvsz. olyan 35-40%tol elgondolkozatató.
Amelyik játék akad egy 7770en az egy kuka le kell törölni, egy programozoi hulladék,.3d markba főleg a 11be a ram mhz emelés nagyonkeveset dob a végébe és a gpu score.ba is.a gpu melése a lényeg meg hogy milyne cpu hajtja.
12.11b a legjobb driver szerintme erre senkisem panaszkodott még.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Grave_444 #8102 üzenetére
Nem vagyok a használt cuccok híve pc alkatrésznél, pláne hogy így garanciafutárom sem lenne, és mindenképp Ivy Bridge procit szeretnék nézni (amit nem is igazán találtam az aprón). Ezért vacillálok ennyire, mert 40ezer különbség nem kevés, de ha kihasználnám (és jelentősen gyengébbnek érezném az i3+hd7770 kombót), akkor viszont el kellene gondolkoznom rajta.
-
Jagi73
csendes tag
válasz
Grave_444 #7922 üzenetére
Nálam is volt hasonló probléma, mikor a 13.1 whql után felraktam a 13.2 beta5 -öt, majd vissza akartam tenni a whql-t. A gpu-z indításakor ütközést, hibát jelzett ( opencl ) és pipa semmi. Nagy küzdelem és több sikertelen próbálkozás után ( Driver Sweeper és más eltávolítók ), végül az [AMD Catalyst Un-install Utility] segítségével sikerült úgy eltávolítani, hogy lett egy sikeres driver újra telepítésem. Talán neked is bejön.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Grave_444 #7909 üzenetére
Hogy a nyavalyába kaphattál te ilyen pontot? Nekem egy Sapphire 7770 Vapor-X van, gyárilag 1300Mhz-es memória frekivel, mellett egy i5-3470 (phisics score jóval több is, mint a tiéd), de összességében mégis kevesebb.
Az számít, hogy a Catalyst hogyan van beállítva? AA, AF, .. beállítások?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Grave_444 #7909 üzenetére
Hogy a nyavalyába kaphattál te ilyen pontot? Nekem egy Sapphire 7770 Vapor-X van, gyárilag 1300Mhz-es memória frekivel, mellett egy i5-3470 (phisics score jóval több is, mint a tiéd), de összességében mégis kevesebb, csak 4230.
Az számít, ha nem a legfrissebb 3dmarkot használom?Az számít, hogy a Catalyst hogyan van beállítva? AA, AF, .. beállítások?
-
oliba
őstag
válasz
Grave_444 #7750 üzenetére
Igen, eléggé driverfüggő. Az új 13.2-es beta-ban, mint ha jobban lenne tuningolható a 7700-as széria és ezt nem csak én vettem észre. A 7800 és 7900-as szériára tuningjára pedig negatív hatással van az olvasásaim alapján. Ott gyakorlatilag a 12.8-as drivertől fogva minden újabb driver ront a tuningolhatóságon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest