- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
Grave_444 #17534 üzenetére
win 8.1 bootnál percekig black screen,játékból kilépve,valamikor közben is black screen,gép nem restartol de ez inkább driver hiba,hogy vesszen meg az amd.Jobban kéne figyelni az új(vagy újabb)kártyákra főleg ha mindig jön hozzá driver.A jó öreg 4770-hez alig-alig jön driver de tökéletes volt...amíg be nem szart.
-
Stonerice
őstag
válasz
Grave_444 #17476 üzenetére
Valószínűleg az erősebb vga miatt, jobb a késleltetésed. Tudom hogy röhelyes
60fps-el. 33-ra lőttem be, de lehet akkor sem játszanék vele ha legalább olyan nórmális lenne mint a most wanted-2012.
Azért írtam úgy "mintha az i7 lett volna kevés" mert i3->i5->i7 upgrade-re folyamatosan gyorsult a Megint csak a Most wanted 2012
(már gondolom unalmas, hogy mindig ezzel példálózom és a 7770-emmel)
i7-el érezhetőbben simábban fut, mint i5-el . Majdnem teljesen fix az ms a képkockák között. Míg i5-el ugrál 20-30 között, i3 al 25-45 között, addig i7-el 25 alatt van. Vagy a több szál, vagy a több cache teszi, nemtudom.
De a Riválsot nemhatja, meg. Olyan mintha gyenge lenne a cpu. Fagy csak a 30 fps-es korlát visszafogná a vga-t? Nemtudom mennyi a gpu kih.%, mert afterburner nem megy, és 2x 15 Rivals játszás közben 1x sem jutott eszembe más progit használni -
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #17465 üzenetére
Én csak Wot-al, meg rFactorral játszok. Most tettem fel a maffia2-őt, mivel még csak az első részt toltam végig, és most elővettem megint.
Amiket írtál igazándiból egyik sem érdekel, a BF4-et is csak azért tettem fel, hogy megnézzem mit bír a konfigom.
Esetleg akkor i5 meg egy 7790 lenne szerintem a jó páros.
Na most egy kicsit összezavarodtam milyen monitort vegyek. -
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #17462 üzenetére
Igen ezen is gondolkodtam, csak az a baj, hogy nem tudom mikor tudok i5-re és jobb vga-ra fejleszteni, lehet egy éven belül nem is, sőt biztos. Meg megmondom őszintén amivel most játszok, nem igazán igényli az i5-öt.
Így meg ha megveszem és nem fogja bírni a vga, akkor vehetek jobban vissza a beállításokból. -
Janou
őstag
válasz
Grave_444 #17418 üzenetére
Annyi volt a műszer szerint. Persze az egy másik kérdés, hogy mennyire hiteles a műszer. De hangsúlyozom, ez monitorral, hangfalszettel, nyomtatóval együtt mért érték. És úgy hogy van 3 vinyó a gépben + videókártya + 2 hangkártya, tuner stb. Ezenkívül vedd még hozzá a táp hatásfokát ami olyan 80% környékén van...
-
-
bandika0626
senior tag
válasz
Grave_444 #17333 üzenetére
Biztos vagy benne? Én a múlt az F1 2013-al játszottam 1024x768 felbontáson Ultrán-ra felhúzva és a legis legnagyobb élsímítással minek nem tudom a nevét de most megnézem 8F16X EQAA. Naszóval így fogta magát a kicsike és 910MB-re pakolta tele a memóriát, és az csak ismétlem 1024x768!!!
-
miresz
veterán
válasz
Grave_444 #17200 üzenetére
És (#17203) keke69:
"Azért használ annyit mert 2 Gb-os a kártya és van hova betöltenie a textúrákat."
Magadnak mondasz ellent. Tehát mégis csak meg tudja tölteni a 2Gb-os 7790 a saját memóriáját.
A Mantle API-val ez BF4 esetén még fokozottabb lesz,mivel ott a GPU a közvetlenebb leképzés miatt még több adatot tud(fog) majd tölteni a VGA-ra dedikált memóriába.Értem mit akarsz mondani,de ez inkább a 7770 esetén igaz. Ott tényleg nem képes megtölteni a GPU a 2Gb memóriát.
-
djdaniel
senior tag
válasz
Grave_444 #17087 üzenetére
a hülye ember saját hibájából tanul, az okos máséból.
majd rá jön hogy igazad voltanno nekem volt egy msi K9N Neo V2-es lapom, 5 videokártyából ( nvidia 8800gt, zotac 8800gt, msi 8800gts, nvidia 9800gtx, asus 9800gt) csak 2-vel volt képes elindulni ( zotac 8800gt, és asus 9800gt
)
a maradék 3 videokártya gond nélkül ment másik alaplapban.
tehát vagy nem volt kompatibilis, vagy északi híd hibás volt a lap. -
Stonerice
őstag
válasz
Grave_444 #17087 üzenetére
Nem fogja olyan nagy kár érni őt. Nem tervez valószínűleg integrált vga-s megoldást vásárolni, ezért a vga-val kezdi, hogy ne maradjon gép/játék nélkül. Ha tényleg nemfog képet adni a 7790 a lapjában, akkor használja a régi vga-t tovább (ha még meglesz..) vagy szerez egy 3-4 e FT-osat míg nemvág a konfigcserébe.
Nem olyan rossz ez az ötlet bargeszt részéről. Mondjuk én nemis vennék integrál vga nélküli megoldást. Fejlesztésnél jól jön.
-
Stonerice
őstag
válasz
Grave_444 #17085 üzenetére
Tudom hogy nem volt szó AM2+ fejlesztésről, mert valójában AM2 -ről volt szó
. KillBorn említette, 2. bekezdés. Javasolt egy 6400+-os cpu-t ami kb "adott volna a sz@rnak egy pofont " stratégiai lépés lett volna.
De amint látom, egy páran ingerültek így vasárnap este -
bargeszt
tag
válasz
Grave_444 #17076 üzenetére
"PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard" ez megvan
"500W (or greater) power supply with one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended " ez is megvan
a gyártó honlapján nincs feltüntetve hogy 7 éves alaplapban nem fog működni. Én mint egyszeri vásárló megnéztem a követelményeket, egyeztettem a boltal, stb. amiket leírtam. és ha mégsem megy akkor szerintem nem én vagyok a hibás. Vitatkozást befejeztem, jővő héten kiderül mi a helyzet ha kell beviszem a gépet egy helyi boltba és kipróbáltatom. Jobbat nem tudok. De azért elmondhatnád hogy szerinted mért nem fog működni? Hangsúlyozom nem vitatkozom csak nekem az nem magyarázat hogy régi az alaplap, gyenge a processzor. -
bargeszt
tag
válasz
Grave_444 #17072 üzenetére
A vga gyártói honlapján a követelmények [link]közül egyedül a memória mennyisége nem stimmel. Tehát ha rakok a lapba +2 Gb t és úgy sem megy a Vga akkor bizony nem én csesztem el a vásárlást és jogosan küldöm vissza. Szerintem azért a 2Gb ram hiánya nem fog hardveres problémát okozni.
-
Janou
őstag
válasz
Grave_444 #17051 üzenetére
Csak tetszett a hozzáállás.
De ha januárban cserélni a cuccokat, szerintem jó lesz a 7790 addig. Jó, nem fog ereje teljében teljesíteni, de ha most alaplapot és procit cserél akkor mivel játszik? Így legalább felteszi a felbontást magasra, hogy minél kevésbé érvényesüljön a 4600+ "ereje" és eljátszogat addig. -
-
starpeter
senior tag
válasz
Grave_444 #17019 üzenetére
najó elősször vga-t veszek és beszámolok neked MSI Afterburnerrel a százalékról. Ha 90% felett van .akkor nem veszek új monitort ,mert minek
"Vigyázat!!!!! i5-öm van és nincs kihajtva a HD7770
Na, majd egyszer, ha lesz egy K-s procim."
Miért nincs kihajtva? Az I5-ös proci az nagyon jó, annak ki kéne hajtania ,vagy nem? 94%-on van az NFS-nél. Az jó, nem? -
starpeter
senior tag
válasz
Grave_444 #17013 üzenetére
Oh, köszi így sokkal jobban megértettem, de komolyan
Akkor azt fogom csinálni ,hogy megveszem te álltalad ajánlott vga-t és gyűjtögetek és veszek egy (nem tudom milyen monitort)
De azért ,ha nyílván lesz egy jobb monitorom ,akkor nyílván több FPS kell ,hogy legyen ,mert azt mondtad ,hogy a vga sok helyen 60-80% fog járni ,TEHÁT ha veszek egy új moncsit ,akkor több FPS lesz meg nagyobb százalék lesz a vga-nal. Igazam van?TaylorXII: Honnan veszed ,hogy lesz az 70%-80%?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Grave_444 #17013 üzenetére
Az a 60-80 szerintem túlzás. Inkább 70-80 lesz az. S inkább multiplayerben lesz kevés a processzor és nem single játékokban. S azértk evés játék van még amihez annyira kevés. Bár mégiscsak egy 17 ezres rocesszorról beszélünk. Ehhez képest az, hogy mondjuk 35 helyett 30 fps van nem egy nagy érvágás szerintem.
-
starpeter
senior tag
válasz
Grave_444 #16979 üzenetére
Értem. Szóval ,akkor nekem HDMI-s 1680*1050 22"-os monitro kell ,mert ez tudja kihajtani szépen a HD 7790. Ugye? JA és 20k felé nem megyek
Még egy kérdés. HA megvenném a HD 7790-t ,akkor a jelenlegi monitrommal mit produkálna? FPS-ekre lennék kíváncsi. Illetve a procimmal mihez kezdjek?
-
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #16377 üzenetére
fater gépében még a régi gigabyte gf6600gs-em ketyeg szóval azért nem csak múzeumokban látni
ja és passzív hűtésű, régen még összeraktak rendesen egy VGA-t 9éve üzemel napi szinten
miket meg nem találok
GF6600GS tuning
és mellette a a p4 3,4Ghz-re húzva
a régi szép idők -
-
Mister_X
nagyúr
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Grave_444 #15808 üzenetére
Ígértek ilyesmit? Legutóbbi árcsökkenéses hír.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Grave_444 #15653 üzenetére
az jó
én úgyszoktam ,hogy elindítom gpu-zt játszok aztán a végén rányomok az értékekre(középsőre), és kiválasztom a maxot és akkor azt mutatja, hogy mennyi volt a max, de mindegy, jövőhéten végre bf4nél kiderül mire elég a configom
remélem hasonló beállítások mellett meglesz átlag 40-50fps
de majd kiderül tényleg, már csak 6nap, áááá
eddig bf3alatt 75W a max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Google Chrome
- Fotók, videók mobillal
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Gray Zone Warfare
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- MSI Gaming X Trio 3060
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest