- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Logitech fórumon lázadnak is miatta, de akkor ezek szerint ( látom neked nem logi van ) nem a logival lesz gond. Nekem egyedül a Hornetes küldetésnél nem csinálta eddig... ott gyönyörűen tudtam forgolódni a kabinban, semmi akadás nem volt... de előtte végig, és az utána lévő pár pályán is... :S
Akkor a Dice lesz a hunyó...
-
-Solt-
veterán
Ez szerintem megvilágítja az eddigieket is...
-
gombcomp
senior tag
Én is leszedtem,mit ne mondjak katasztrófálisan be volt keményedve.
Valamilyen műanyag cuccal levakarod,és isopropil-alkohollal lemosható
a maradék.( a GPUn nem vakargatni,csak törölni! )
Nehezen leszedtem le én is,de ment a helyére jó kis Noctua paszta.
Az eredmény -6 fok a hőfokon idle-ben. -
Crossfit007
senior tag
Nálam a következő probléma lépett fel, Samsung monitoromnál mikor felbontást állítok kikapcsol és kiírja: optimal mode is 1920x1080 60Hz.
CCC-ben is megjelent rengeteg féle képfrissítés, amit nem is támogat a monitor...
23 - 240Hz-ig!!3D Mark-ot se tudok indítani ( 1280x720 performance mode ) mert egyből lekapcsol a monitor és megjelenik az úszó ablak "optimal mode is 1920x1080 60Hz" szöveggel.
Nem lehetne valahogy override-olni a képfrissítést?
Miért akarja mindig 100Hz-re rakni szerencsétlen monitort, miközben az csak 60-at tud FULL HD-ba? -
-
gombcomp
senior tag
-
nakos
senior tag
Csodalatos sorozat!!! Gratulalok hozza, szep kellemes kis munka lehetett! Aterzem mikor en csinaltam. A legszebb napok egyike! Nem?
Par megjegyzes:
1. Latom azert nalad sincs varazslat: MORA nagyon odab.sz teljesitmenyben
2. A CPU-t miert nem vizezted be? Illetve ha mar Corsair H50 huto, akkor a 2 vizcso pont ugy lett bekotve hogy nem nagyon tudod majd a H50-et kivenni, mert pont keresztezik egymast, nem? Lehet celszerubb lett volna egymastol fuggetlenul mozgathatova tenni. (de lehet rosszul latom).
3. Bitspower - nagyon komoly, es MEREGdraga!
4. En tettem gyorslevalaszto csatit is a csovekre egybol ahogy kimennek a hazbol, igy egyszeruen szet lehet valasztani a MORA-t es a PC hazat.Igy szallitas, mozgatas, szerelgetes sokkal egyszerubb. (soha nem kell a MORA-t ujratoltenem, mert a gyorscsatiig fix a dolog. Talan majd masodik korben gondold at, szerintem erdemes beiktatni..
Egyebkent nekem is 800D-m van.
5. EK 6990 blokk. Konnyu volt felszerelni? En is torom a fejem rajtuk, de mivel nekem 2 kartyam is van (2x6990) kicsit dragabb lenne. Egyebkent az az EK hatlap er valamit, mert eleg huzos az aruk 30 Euro. Egyebkent ha nagyon szepet akarsz, akkor lehet kapni egy slot-os csatlakozo bracket-et is, ugy teljesen "slim" lesz az egesz kartya, eleg filleres dolog, szerintem mindenkepp megeri.Megegyszer GRATULA! Sok ilyet meg!!!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha nagyon túlhozod, akkor a vízhűtés sem segít. Szvsz ne használd az AUSUM módot az nem biztonságos. Alap mód mellett is szépen lehet tuningolni. Told fel a PowerTune beállítást az Overdrive menüben +20%-ra, és akkor a TDP limitet is kitolod, de közben a kártyáról nem kapcsolod le a biztonsági szolgáltatásokat és védelmeket.
-
alibaba78
őstag
Application profiles-t is telepitetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest