- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
-
-Solt-
veterán
Logitech fórumon lázadnak is miatta, de akkor ezek szerint ( látom neked nem logi van ) nem a logival lesz gond. Nekem egyedül a Hornetes küldetésnél nem csinálta eddig... ott gyönyörűen tudtam forgolódni a kabinban, semmi akadás nem volt... de előtte végig, és az utána lévő pár pályán is... :S
Akkor a Dice lesz a hunyó...
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
BF3 alatt tapasztalt valaki olyat, hogy fix 60 fps mellett egérrel való forgás közben akadozik a kép? Nem durván, de érezhető és zavaró is. Először azt hittem a vsync miatt van, de, ha kikapcsolom, akkor is akadozik...
-
-Solt-
veterán
Nem kap elég friss levegőt. A két gpu miatt középen van a mókuskerék, így a meleg levegő jó része sajnos a házban marad. Egy rosszul szellőző házat pillanatok alatt extrém módon befűt, és onnantól már képtelen normális hőfokon tartani magát...
Jól szellőző házban 70-75 fok fölé nem megy a gyári hűtéssel...
-
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #875 üzenetére
A gyári hűtéssel semmi gond, ha normális mennyiségű levegőt kap. Ha már lekapcsol a kártya, ott már valami nagy gubanc van... normál körülmények közt idáig nem lenne szabad eljutni... maximum irtó hangosnak kéne lennie, de akkor is bírnia kéne még a gyárinak is...
Én biztos nem adtam volna ennyi pénzt egy vga specifikus hűtőért...
-
-Solt-
veterán
válasz
ricshard444 #873 üzenetére
Nekem csak egy gyenge 14-s FD ventilátor van a ház oldalán, és még így is azok a hőfokok vannak, amit lentebb írtam... ha kicserélném őket valami normálisra, plusz az üres helyeket még feltölteném... deres lenne!
-
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #871 üzenetére
Azt a hűtő vásárlást szerintem elkapkodtad... én biztos nem adtam volna érte annyi pénzt... nem tudom milyen házad van, de egy nagy, jól szellőző ház lehet, hogy jobb befektetés lett volna.
Nekem gyári hűtéssel, gyári ventilátor vezérléssel, több óra játék után sem megy 70-75 fok fölé... és mindezt úgy, hogy a ház szellőzésén még bőven lehetne javítani...
-
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #845 üzenetére
Van amivel jól megy, van amivel nem. Én csak azt mondom, hogy nem mérvadó a furmark...
Nem mondtam, hogy nem szabad használni, csak azt mondom, hogy soha nem tudod melyik okozhat galibát. Egyelőre ne használj semmi külsős cuccot... majd, ha működik rendesen, akkor monitorozhatod...
Mindent hagyj alapértelmezett beállításon, és próbálgasd játékok alatt... hagyd nyitva a CCC ablakot, alt+tab, és látod a hőfokot, és azt, hogy működik-e a második mag. Eltelik pár másodperc mire alt+tab után leesik az órajel... ha közvetlenül az alt+tab után megfelelő órajelen van a második mag, akkor jól működik...
-
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #843 üzenetére
"az AMD a Radeon HD 5000 és 6000 szériát már úgy tervezte, hogy a VGA – a drivertől függetlenül – monitorozza a saját működését, és ha túlterhelést észlel, akkor beavatkozik, így megóvva a terméket a károsodástól. Ez gyakorlatilag hibátlanul működik, így a Furmark fejlesztője le is állította az AMD-ra való optimalizálásokat, hiszen a hardveres védelmet lehetetlen megkerülni, vagyis képtelenség úgy terhelni a GPU-t, ahogy azt korábban a HD 4000-es sorozattal meg lehetett tenni."
Próbáld ki játékkal, jobban jársz. Ha pedig rámhallgatsz, kerülsz minden ilyen-olyan külsős programot... nálam az AB kavarta a szart hónapokig, aztán az AIDA... elegem volt ezekből.
-
-Solt-
veterán
válasz
HUfantom #822 üzenetére
A második mag 830mhz-n maradása a 12.3-s driver hibája volt, nálam is jelentkezett. A 12.4-l már nincs ilyen gond.
Driver eltávolításnál az alábbiakra figyelj,
- Először CAP eltávolítás, majd restart.
- Driver eltávolítás, restart
- Ezek után driver telepítés...Ha már külső pucoló programot kell használni, akkor gond van...
-
-Solt-
veterán
válasz
ricshard444 #745 üzenetére
Én így játszottam végig... fagyás nélkül.
-
-Solt-
veterán
BF3-t úgy kell indítani, hogy miután indítottad, rá kell klikkelni valami másra az asztalon, így tálcára teszi indulás közben, és akkor nem fagy ki... amikor már bejött a menü, utána mehet teljes képernyőn. Ha nem indul el a második gpu, akkor simán kiléptek asztalra, majd vissza, és utána jó lesz...
Más... a 12.3-l nektek nem csinálja azt, hogy a második gpu órajelét nem veszi vissza?
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #654 üzenetére
Igen, kezdem én is így gondolni...
A bosszantó csak az, hogy másnál meg jól működik... vagy a szemük nem jó, nem tudom már...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #652 üzenetére
TrackIr-l forgolódva nagyon zavaró tud lenni.... :S
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #650 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #648 üzenetére
Most majd kiderül...
Töltsd
EZT le, telepítsd, frissítsd, állíts mindent minimumra, indítsd el, lépj be egy mission-be, és a repülőben forgolódj körbe az egérrel... nézd meg, hogy akad-e a kép... valami olyan középpontot nézzél ki magadnak, ami függőlegesen van... -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #646 üzenetére
Fixálja az fpst, de ugyanúgy akadozik így is...
Gőzöm sincs mi lehet az oka... ha van kedved egy kis teszthez, segíthetnél!!
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #644 üzenetére
Köszi, közben rátaláltam már...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #642 üzenetére
Hát ezzel mindent lehet, csak fps-t fixálni nem...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #633 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #631 üzenetére
Négyféle vga-val próbáltam már... mind ugyanezt csinálta... szerintem a lap lesz a ludas.
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #626 üzenetére
Úgy-úgy... plusz foci...
60Hz-s a monitor, de tudja a 72-t, és a 75-t is... Válaszidő 8ms, de IPS panelnál ez olyan, mint a TN panelen a 2ms
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #624 üzenetére
Bazzeg... 36 éves vagyok... csajom állandó, munkám állandó, nem iszom, nem dohányzom, sport is kellő mennyiségben jelen van, valami hobbim hadd legyen már!
Egyetlen hobbim a szimulátorozás...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #622 üzenetére
Kizárt... inkább eladom az egészet a francba, és eliszom a pénzt...
Húzás, meg az ilyen egyéb dolgokon már túl vagyok...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #620 üzenetére
No, de nálam már minden ki lett cserélve, még az egér is... csak a monitor, és a monitor kábel a régi... ugyanúgy akadt a Q9550 + GTX460, HD6950, HD6990-n, és most az i7k + GTX580, HD6990-n is... egyszerűen már nincs ötletem. Driver kérdésbe bele sem megyek, mert az elmúlt pár hétben mást sem csináltam, csak szoftveresen buheráltam a winfost, meg a biost...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #613 üzenetére
A GTX topikban láttam, hogy te is mit össze szenvedtél a microlaggal... ha jól emlékszem azt írtad, hogy monitor csere után jött elő!?
-
-Solt-
veterán
válasz
Ez az 5500MHz CCC alatt mennyi pontosan?
-
-Solt-
veterán
válasz
A hangár tetejének az "élét" nézd meg...
A Vsync-t már próbáltam... nálam alapból mindig bekapcsolva van, mert hányingerem van a szétfolyó képtől... de sajna az sem segített, ha kikapcsoltam.
Húzva is van a kártya, és több drivert is próbáltam már... :S Nem tudom mi lehet a gáz...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #611 üzenetére
Ne genyózz... szétcsesz már az ideg...
-
-Solt-
veterán
Urak!
Nálatok nincs microlag? Jó pár játékban tapasztalom EZT Grafika teljesen butítva, és mégis folyamatosan akadozik a kép...
-
-
-Solt-
veterán
válasz
sestertius #584 üzenetére
Most volt időm tesztelni egy kicsit... nálam sem az igazi. Megpróbáltam visszarakni a 11.11-t, erre hatalmas feketeség fogadot... :S
-
-Solt-
veterán
Ez szerintem megvilágítja az eddigieket is...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #546 üzenetére
Nincs erre időm! Igazatok van, a triple buffering helyettesíti a vertikális szinkront...
-
-Solt-
veterán
Na ne fárasszatok...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #541 üzenetére
És?
-
-Solt-
veterán
válasz
Whit3Rav3n #538 üzenetére
Te most azt mondod, hogy a triple buffering helyettesíti a vertikális szinkront?
-
-Solt-
veterán
válasz
Whit3Rav3n #535 üzenetére
Őőő... szerintem valamit keversz valamivel...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #531 üzenetére
Ennyi... hányinger vsync nélkül játszani.
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #523 üzenetére
A kérdés jó, a választ nem tudom... Abu azt mondta, hogy ez a hivatalos procedúra... amióta figyelek ezekre, semmi anomália nem ér...
@zsoory: Nem, a CAP CF-hez, vagy két GPU-s kártyákhoz van.
-
-Solt-
veterán
válasz
deadwing #514 üzenetére
Semmi baja a kártyádnak... gondolom beraktad a 6970 után, oszt csókolom! Hiába egy és ugyanaz a driver elvileg, a regisztrációs adatbázisban a 6970 adatai vannak benne.
Tehát CAP uninstall, vga driver uninstall, újraindít csökkentett módban, és driver sweeperrel szedj le minden ATI drivert, majd rakd fel a 11.11-t, és a legfrissebb CAP profile-t.
Ezek után a default bios értékeken lesz minden... ( ha mégsem, akkor új win7 )
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #500 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #498 üzenetére
Nem, ez még egyáltalán nem durva!
Furmark eleve kártyagyilkos... játékok alatt 100%-n úgysem fog menni a két gpu, ergo ilyen értékeid sem lesznek.
A mindenféle kutyuló program helyett inkább vegyél egy ventilátort a házad oldalára, és fújasd közvetlen a vga-ra a friss levegőt...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #496 üzenetére
Látom nem hiszel nekem!
Az AB-től eddig kétszer hülyült be a gépem... totál összezavarta a ventilátor vezérlést...
A HD6990-nek egy jó házban teljesen jó a hűtése... én még nem láttam az enyémet 70foknál melegebbnek, és a hangját is csak bekapcsolásnál hallom!
Mindezt gyári vezérléssel, matatás nélkül...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #492 üzenetére
Nincs mit Uram!
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #490 üzenetére
Ha valami fatális véletlen folytán nem is szeretnék egymást, arról természetesen a gagyi monitorod tehet, nem ez a csodás vga... csak miheztartás képpen!!!
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #488 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy monitor inkompatibilitással állnánk szemben! Mondjuk számítástechnikában vannak csodák!
Nekem is SSD-m van ( több mint egy éve), és az égvilágon semmit nem állítok rajta. A W7 alapból tiltja a töredezettségmentesítést, a többi meg csak maszat... arra jók, hogy gyomorideged legyen, ha nem csinálod meg.
Igaz, hogy most meghalt egy 120GB-s OCZ Vertex2, de az nem ettől...
Egyébként meg erre van a garancia... használni kell őket, ha bírják oké, ha nem akkor vissza garanciába. Az Intel ssd-m másfél év után is 100%-s, pedig az laptopban van, és azzal dolgozom...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #486 üzenetére
Ha csak pár napos a rendszered, és még nem laktad be, akkor mindenképpen javaslok egy új winfos telepítést az alábbi sorrendben,
-w7 64
-legfrissebb alaplapi driverek
-összes winfos frissítés egészen addig, amíg már nem talál semmit
-friss directx
-11.9-s driver csomag az AMD oldaláról letöltve, és minden része telepítve.
-friss CAP profileÉn így jártam el, és minden szuperál rendesen... nálam a 11.10 van fent, de mivel neked ez bajos volt, ezért javaslok eggyel régebbit.
ATT felejtsd el... vagy, ha nagyon kísérletezni van kedved, akkor egy másik vinyóra tegyél fel egy másik rendszert, ami csak arra van, hogy kísérletezz... így elkerülhető saját magunk szopatása!
Én így figyeltem fel arra a jelenségre, hogy milyen gebaszokat képesek generálni a különböző segédprogramok, illetve a "gyári mérnököknél okosabb vagyok" driverek, kiegészítők.
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #484 üzenetére
A leírásodból ez nem derült ki... tuti, hogy valami szoftveres összeakadás van.
Akkor csinálj egy rendszer visszaállítást olyan időpontra, amikor még nem volt fent a 11.10...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #478 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor ATT-t leszeded... véleményem szerint totál felesleges... pont arra jó, mint az összes nem gyári szoftver... bekavarhat az egyébként sem valami fényes gyárinak! CCC+ATT eleve nem ajánlott egyszerre...
Távolítsd el először a CAP profile-t. Szedd le a 11.10-s drivert, indítsd újra csökkentett módban, szedd le valami normális programmal a maradékokat, aztán telepítsd fel a 11.9-s drivert... nem lepne meg, ha ezután megszűnnének az anomáliáid.
-
-Solt-
veterán
Urak!
Tudtok valami tesztet, ahol különböző processzorokkal tesztelnek 6990-t?
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #462 üzenetére
Igen, de már megoldódott. Reinstall megoldotta!
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy Giga 6990-nek... Igencsak tanulom még a dolgokat, soha nem volt CF-m, vagy kétmagos vga-m.
Ennek örömére rögtön falba is ütköztem...
Valaki esetleg nem játszotta vele a Mafia2-t? Az első pálya után kivág az asztalra... @6970-l nem volt ilyen gond....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest