- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
válasz
deadwing #566 üzenetére
Eyefinity ment 1 db 6990-nel, kettovel jottek csak a gondok... Dehat 1db 6990 nem volt kepes pl a BF3-at high-ban 5760x1200-ban futtatni... Ilyen teren a GTX590 Quad jobban szerepelt... De maradtam az ATInal, csak az Eyefinity-t szetszedtem, igy 1 monitoron 1 6990 hibatlan.
-
nakos
senior tag
válasz
deadwing #557 üzenetére
A 2x6990 CrossFireX-et felejtsd el, en most adtam el a konfogot, 3 monitornal 5760x1200-es felbontasnal a 2 kartya es 4 mag nem tudott soha jol egyuttmukodni, - 2600K-val es 16GB-tal hajtva, Giga Z68 UD7-es (Nf200) lapban. Tobb hetes teszteim lapjan arra kellett jutnom, hogy a driver nem kezeli jol az eyefinitynel a 2db 6990-est. 1 Monitor OK, 3 monitor szar, szaggat, lassu, akadozik, nem folyamatos, illetve sokszor a tesztprogram is mutatta hogy nem muxik csak 2 mag... jatekok amikkel neztem: BC2, BF3, Dirt3 jellemzoen. Ilyen teren az Nvidia stabilabb volt (2xGTX590)
-
nakos
senior tag
Csodalatos sorozat!!! Gratulalok hozza, szep kellemes kis munka lehetett! Aterzem mikor en csinaltam. A legszebb napok egyike! Nem?
Par megjegyzes:
1. Latom azert nalad sincs varazslat: MORA nagyon odab.sz teljesitmenyben
2. A CPU-t miert nem vizezted be? Illetve ha mar Corsair H50 huto, akkor a 2 vizcso pont ugy lett bekotve hogy nem nagyon tudod majd a H50-et kivenni, mert pont keresztezik egymast, nem? Lehet celszerubb lett volna egymastol fuggetlenul mozgathatova tenni. (de lehet rosszul latom).
3. Bitspower - nagyon komoly, es MEREGdraga!
4. En tettem gyorslevalaszto csatit is a csovekre egybol ahogy kimennek a hazbol, igy egyszeruen szet lehet valasztani a MORA-t es a PC hazat.Igy szallitas, mozgatas, szerelgetes sokkal egyszerubb. (soha nem kell a MORA-t ujratoltenem, mert a gyorscsatiig fix a dolog. Talan majd masodik korben gondold at, szerintem erdemes beiktatni..
Egyebkent nekem is 800D-m van.
5. EK 6990 blokk. Konnyu volt felszerelni? En is torom a fejem rajtuk, de mivel nekem 2 kartyam is van (2x6990) kicsit dragabb lenne. Egyebkent az az EK hatlap er valamit, mert eleg huzos az aruk 30 Euro. Egyebkent ha nagyon szepet akarsz, akkor lehet kapni egy slot-os csatlakozo bracket-et is, ugy teljesen "slim" lesz az egesz kartya, eleg filleres dolog, szerintem mindenkepp megeri.Megegyszer GRATULA! Sok ilyet meg!!!
-
nakos
senior tag
Na ime egy kis Update. A 2x6990 CrossfireX hibatlanul skalazodik 1920x1200ban. Mindent ULTRA-ra kapcsolva, egyedul az elsimitas 4x, HBAO bekapcsolva, 16x Anisotropic stb szoval az elsimitast leszamitva minden ULTRA vagy ON, igy van 2 kartyaval, azaz 4 maggal 120-150FPS. Neha beesik csak 100-ra. De jellemzoen 3 szamjegyu. Ami a legszebb MSI afterburner-rel nezve minden mag 80-90% kozott mozog egyutt - nincs lemarado, szepen egyutt mozognak...
Sajnos az Eyefinitivel van a gond, csak ott keveredik meg, 2 mag nem dolgozik a 4bol.
Viszont eszmeletlen kepe es teljesitmenye van ULTRAn 1920x1200ban... Es nincs CPU limit, mert eleg jol fent vannak a terhelesben a GPUk 80-90%
-
nakos
senior tag
válasz
szente80 #430 üzenetére
Attol fugg mekkora szobaban hasznalod. En nagyon rosszat vartam az elozetes hirek alapjan, aztan mivel eleg nagy a nappali amiben hasznalom a 2db kartya meg terheles alatt sem annyira eszementul elviselhetetlen. Nem mondom hangos, de volt mar ilyen zajos kartyam szoval nem kirivo eset. En ugy dontottem hogy nem teszek vizet rajuk....
Viszont CrossFireX-ben ugy nez ki a BF3 nagyon szarul megy, 1 kartya okes, habar az nem visz el rendesen 3 monitort.... 2 kartya meg meg rosszabb 3 monitoron... szoval AMD/ATI driverekkel megint lehet kuzdeni...
-
nakos
senior tag
Ha minden jol megy BF3 nyitora meg is erkezik a 6990 crossfireX setupom. Latom nagyon senki sem szidja kozuletek az egykartyas setup-ot (driverileg), remelem a 2 kartyaval sem lesz gond es 3 monitoron 5760x1200-ben hasitani fognak!
A zajra mar lelekben felkeszultem, illetve tervben van hogy bekotom oket vizbe ha jol mennek egyutt...
Kicsit most atnezunk AMD oldalon hogy mennek a dolgok...
Ja es a garncias bizonytalankodas kikerulese vegett XFX-eket vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
- Hálózati / IP kamera
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest