- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
MasterMind #391 üzenetére
Nyugodtan kapcsold át semmi nem lesz, nekem még 940 MHz-es gpu-val sem volt gond, a Corsair tápok nem arról híresek hogy pukkannak !
Bár nem volt csendes 940-en ! -
-
cyberkind
félisten
Vantage 5970 alap : kb 24.000 pont !
6990 Alap Bios : 33.000 pont !
Metro 2033 dof-on kívül minden bekapcsolva, és full-on : 5970 850/1200-on, a min fps 20 volt, de a max fps 80 !
6990 940/1375 : min fps 50, max fps 100 !
Egyenlőre csak ezeket néztem, de jönnek még a többiek is !
Rettenet nagy különbség van a két kártya között, a tesztek 20-25%-ot írtak, nekem ez többnek tűnik ! -
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #108 üzenetére
Paksi atomerőmű, most jut eszembe, honnan szedtem a képet ?
-
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #99 üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #96 üzenetére
Na ez az, hogy hangos, nekem a tápom hangos és nem tudok vele mit csinálni, várom hogy adja be a kulcsot, de nem akarja !
Ez a 2 irányba fújó hűtő elvileg nagyon hatékony, vagyis az 1 gpu-s megoldáson az volt, így érthető mitől is lett ez, csak meleg lesz a házban !
Mondjuk ez is attól függ milyen házad van, ha arra is szántál sok pénzt, akkor nincs baj !
Rosszul fogalmaztam az előbb, a 6990 olyan, hogy nesze nektek, játszatok, mikor a 4870 x2 volt a csúcs, és jött az 5970, na az igen, az megváltás volt, de ez, nem sok pluszt adhat !
A laggolást ne is mondjad ! -
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #94 üzenetére
Az Ati új zászlóshajója elég szar lett, a hűtés meg úgy jön ide, hogy tuningolni könnyebb, ennél fogva a nagyobb órajel nagyobb teljesítményt is hoz, és még az 580-on rettenet jó hűtés van, ezen meg, grillsütő, vagyis ezt olvastam a ph-s tesztben !
Az előző írásodra, én azért nem is gondolkozom több kártyás rendszerben, mert az alaplap kiosztása szar, így maradnak a dual gpu-s ászok ! -
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #89 üzenetére
Még jó hogy megvered, hiszen 2 különböző nyákon lévő gpu-t, ezerszer könnyebb lehűteni, mint egy nyákon 2 gpu-t, egy hűtéssel !
Ja, és mi lett azzal életszemléleteddel, hogy az 1 gpu-nál nincs jobb, talán mégis, mindegy hogy 590/6990, a lényeg a több gpu ? -
cyberkind
félisten
Tiszta olcsó ez a kártya !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honda topik
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest