- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente80
aktív tag
-
szente80
aktív tag
Tudnátok segíteni?
Rászántam magam és meg válok az AMD-tól.
Néztem egy Asus Maximus V Gene lapot amibe menne majd egy 2500K v. 2600K v 3770K attól függ mennyi pénzem marad ha a mostani cuccok elmennek.
Véleményetek a 3770 nem K verzioról?Azon kívül hogy nem lehet agyon tuningolni a teljesítménye több mint elég?Mármint a 6990-hez?És a fontos kérdésem, A proci hűtöm
Nem látom a dobozán az 1155-foglalatot. (Nektek talán megy az angol)
Here is the hardware you will need from the H70 mounting supplies to attach the cooler to an Intel based system. Note that the back plate is compatible with sockets 775, 1156, and 1366. It will also work with the upcoming socket 1155 boards using the 1156 holes.Fel tudnám rá valahogy rakni? vagy esélytelen
-
szente80
aktív tag
-
szente80
aktív tag
válasz
Apone33 #1276 üzenetére
Passz hogy ki tudja e hajtani
sosem néztem
Valaki írt itt nem rég aki átjött Amd-re hogy majd ír véleményt,de eddig semmi.
Jött az új platform és váltottam is egyből az újabbra,ebből is végig mentem a lépcsőn,valahogy ebből is itt maradtam.Nem tudom,ezt szeretem,sosem csalódtam benne mégGondolom egy i7 3770 többet kibírna préselni a kártyából de tesztek alapján alapon így is a 3570 szintjén van a proci,gondoltam akkor azért a kis plusszért hagyom inkább.
+ nem kellett mindig azzal foglalkoznom hogy új generációs procihoz új alaplap
árban is jobban jártam és gondom sem volt eddig AMD-vel. -
szente80
aktív tag
válasz
Apone33 #1272 üzenetére
szép
nekem is volt egy-pár,nem írom le,DE őszinte leszek,sosem volt még a másik oldalról kártyám.
Halvány sejtelmem sincs hogy ott mi újság.
Nem vagyok elfogult vagy ilyesmi de sosem csalódtam egyik kártyámban sem,tesztet néztem ha venni akartam másikat, "ismerem" már őket,megszerettem az amd-t,Hozzászoktam,úgy mint prociban is.Hiába van le maradva én kitartok.Amire nekem kell abban ott van. -
szente80
aktív tag
válasz
deadwing #1263 üzenetére
Meg ráncigáltam,bele is szédültem.Battlefield 3 ban próbáltam,én nem vettem észre semmit.Bár lehet sok volt már a sör
Ez nem azon múlik milyen az egered? (egér input lag)Input lag: Beviteli késés; az az időtartam (ms), ami eltelik az egér megmozdítása (/kattintás) és a képernyőn is megfigyelhető kurzorelmozdulás (/kattintás regisztrálása) között. Ez vezetékes kapcsolat esetén 1-8 ms között mozog (8 ms az USB port standard 125 Hz-es frissítése).
Wireless rágcsálók esetén az alap USB-késés megfejelődik a vezetéknélküli adatátvitel jelének késésével, s ez teszi őket alkalmatlanná komoly játékra. Sokan észre sem veszik (vagy nem tudják, hogy amit tapasztalnak, az ez), pedig nagyon is érzékelhető jelenségről van szó. -
szente80
aktív tag
válasz
szente80 #1256 üzenetére
6990-nek nem illene még egy darabig helyt állnia?
Ennyi az igényem,egy monitor fullHD felbontás,teljes részletesség.
Erre itt ez a hülye Crysys 3,iszonyatos gép igénnyel, vagy csak a CryENGINE 3 grafikus motor zabálja fel a kártya erejét?Pedig ez után a jobb játékok is ilyen grafikájúak lesznek. -
szente80
aktív tag
válasz
Apone33 #1253 üzenetére
El gondolkodtam rajta
. ez van most ilyen áron
CLUB3D ATI HD7990 DDR5 6GB, PCIE 3.0 - CGAX-7999 235.000 Ft
de félek tőle és árban sem bánnám ha lejjebb menne.
-
szente80
aktív tag
Bármit állítgatok a 2.magom 881mhz-en jár
-
szente80
aktív tag
válasz
Apone33 #1211 üzenetére
Nem nem fagy
Mi után segítettél a bios kapcsolós dolgot felderíteni,azután catában vissza tettem 830-ra az órajelet bios kapcsoló vissza alapra és újra indítás.De csak úgy beindítottam az AB és látom hogy az 1.mag 830-on megy a 2.mag meg 881-en.
+20% ra a csúszka felhúztam 880ra,újra indítottam és a 2.mag továbbra is 881-en megy.
Nekem is ki fekteti a játék fullonHihetetlen mi kell ennek akkor max részletességhez ha 6990 is kevés neki már?7990 GTX690?
-
-
szente80
aktív tag
innen le kellene szednem és valahogy újra raknom rá?Ilyet még sosem csináltam
-
szente80
aktív tag
Megemeltem a kártyát AB-vel 880mhz-re a fogyasztás ugyan úgy 430-495W közötti tartományban mozgott.
Átkapcsoltam a kártya bios kapcsolóját de az AB és a Catalyst is 830mhz értéket mutat.Nem kellene neki 880mhz-re fel ugrania?Játék alatt is végig 830-on ment.
Melyik ezen egyeltalán az alap bios kapcsoló állás,1 vagy 2? -
szente80
aktív tag
Battlefield 3 Ultrán
CPU 4.0Ghz,Vga 830mhzbetöltés alatt 180-250W között,játék közben 430-495W között volt a pillanatnyi fogyasztás
1 óra játék után 0.42 KW lett a teljes gép fogyasztása. -
szente80
aktív tag
Black Ops 2?
-
szente80
aktív tag
Witcher 2 sajna nincs meg,más?Ezek alapján eléggé elképzelhető hogy a teljes rendszer fogyasztása át kapcsolt biosal 600W
Komoly hatás fokú kis táp lehet ha így bírja -
szente80
aktív tag
Gondoltam fel ébresztem a topikot és meg osztok veletek egy infót.Unalmas perceimben le mértem mennyi a konfigom fogyasztása,már régóta kíváncsi voltam rá,végül is nem baj ha az ember tisztában van vele.
Proci FX-8350 alapórajelen,internetezés közben a teljes rendszer fogyasztása 130-150w körül mozgott,terhelve tudott 300-400W-ot is produkálni.Én kellemesen csalódtam a 6990-ben.
52ft/KW-os áron szerintem megéri ezért a teljesítményért -
szente80
aktív tag
Nekem is sokszor előfordul hogy nem törli ki rendesen a Catalystot.Lehet nem az igazi a Driversweeper.Pedig én is ezt használom.
-
szente80
aktív tag
Akkor ezt találtam és hozzá egy HDMI 1.4 kábelt.Remélem így már rendben lesz a hang és a kép.
-
szente80
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #1126 üzenetére
Egy kábelem van,egyik fele HDMI ami megy a tv-be a másik DVI ami a kártyába.A TV minden felbontást felismer de 1920x1080-ban undormány ahogy megjeleníti a betűket ha netezek vagy stb.Játékok alatt gyönyörűen megy 1920x1080-ban.Most 1680X1050-re van állítva igy tűrhető.
Bocs hogy ki készítlek -
szente80
aktív tag
válasz
HUfantom #1110 üzenetére
Igen,azzal nincs baj.Tényleg bármilyen felbontást visz,csak 1920x1080-ban iszonyat ronda a betűk minősége.Már mindent szana széjjel állítgattam de nem javul.Játékok alatt persze gyönyörű a kép.De a Windows 1680x1050-ben fut jelenleg mert még így elfogadható a minőség.Lehet hogy van jó driver csak nem tudom hol keressem
-
szente80
aktív tag
Közben még egy kérdés ha tudna benne valaki segíteni.Cseréltem 24" -os monitoromat egy Samsung UE32D5500 tv-re.Mit kellene ahhoz tennem illetve hol találhatok hozzá egy drivert hogy ne általános PnP képernyőnek ismerje fel a gép?Mert már mindenhol kerestem.1920x1080 felbontáson egyszerűen undorító a szöveg megjelenése netezés közben
Gondolom közbe játszik hogy sima megjelenítőként üzemelteti
-
szente80
aktív tag
Tudnátok abban segíteni hogy kártyán keresztül hogy tudnék előcsalni hangot a tv-n?Úgy tudom hdmi kábellal hangnak is lennie kell,csak nem tudom mit hogyan állítsak be.Azt írja nincs csatlakoztatva,pedig be van dugva.
-
-
szente80
aktív tag
válasz
Apone33 #1075 üzenetére
Nem hinném hogy addig meg tudod állni,mert az tuti lesz még 2év is mire nem bírná.Nekem most is pihen egy 4870x2 a szekrényben és annyira szeretem hogy nem bírom eladni.Bár nem mai darab de szépen fut rajt minden.6990-ven szerintem jó árban van erejéhez mérve.7950-em volt,szóltak rajta a kondik mint a tücsök ciripelés,de 7970-re is kíváncsi vagyok és a 7970x2-re is.Vagy majd jön DX12 vagy nem tudom mi amiatt elcsábul az ember.De én is úgy vagyok már vele hogy szeretném sokáig ezt meg tartani.
-
szente80
aktív tag
Hű maradok a topikhoz és marad a 6990-en.Köszönöm a segítséget mindenkinek.Nem is értem magam hogy fordulhatott meg a fejemben a váltás.Úgy hogy maradok itt köztetek
-
szente80
aktív tag
Sziasztok!Lassan búcsúzom ettől a topiktól,ha minden igaz jövő héten vissza váltok egy picit gyengébb VTX3D 6870x2 kártyára.Amiért így döntöttem hogy 1db full HD monitor meghajtására és a mai játékok kihajtására bőven elegendő erőt adna az is egy jó darabig és jó 40e ft-al beljebb is lennék.Amit kérdeznék tőletek hogy valakinek esetleg tapasztalata van erről a kártyáról,illetve hogy nagyon sajnálnám a cserét és pozitív-negatív véleményekkel esetleg tudnátok e segíteni a döntésemet mindkét kártya irányába?
-
szente80
aktív tag
Gondolom most mondjátok azt magatokban,hogy na ennek kell ilyen kártya
-
szente80
aktív tag
Mindenesetre megnyugtató volna tudni hogy úgy megy-e a kártya ahogy kellene neki.Játékok alatt nem veszek észre semmit.Még a bios kapcsolóját sem kapcsoltam át sosem.
-
szente80
aktív tag
mi az az AB?Én is néznék valamit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kutya topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest