- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nálam az alapórajeles 5850 1680*1050-ben abszolút full maxon hibátlanul, reccenésmentesen ment az adatlapon látható konfigommal (proci volt csak húzva 3675-re, ram 1400@CL7). Egyedül az utolsó pályán esett le 15 FPS környékére, mikor már nem fért ki a képernyőre, akkora zerg rusht kaptam.....
Viszont én driverből nem kényszerítettem rá semmilyen élsimítást, az tud még meglepiket okozni sebességben... -
Karex
senior tag
Én hetek óta szívok egy 5870 vapor-x -el, ami hasonlóképp hibázik, fagy, de csak néha. Ez a legrosszabb fajta hibajelenség, és így a gariztatás sem egyértelmű, ezért szintén az azonnali cserét javaslom. Megspórolsz az életedből néhány kitépett ősz hajszálat.
Kérdés: rev1 vagy rev2 kiadás?
-
Colos1
őstag
Ha 3 napon belül vagy, akkor ne foglalkozz a hiba forrásával, vidd vissza azonnali cserére.
Utána már csak akkor kötelessége a boltosnak visszavenni, ha reprodukálni tudja a hibát, és nem azonnali cserét kell biztosítania, hanem szervizbe küldi. Ami hetekig is eltarthat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest