- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
encci
csendes tag
válasz
voodoo98 #9489 üzenetére
Nem tom h ezt most miért csinálja , eddig ezt nem tapasztaltam....de nem ez a probléma forrása.Az TUTI. Mert máskor rendben volt de hiába.....ezzel szenvedek már 2hónapja...csak mondom várok egy friss driver(10.3), hátha segít.És u.a.
Nem tom h ezt most miért csinálja , eddig ezt nem tapasztaltam....de nem ez a probléma forrása.Az TUTI. Mert máskor rendben volt de hiába.....ezzel szenvedek már 2hónapja...csak mondom várok egy friss driver(10.3), hátha segít.És u.a.
Nem is a catalystól hal meg hanem a drivertől.....sőt azt is próbáltam hogy leszedtem a teljes pakkot és mindent felraktam belőle csak a drivert nem ....akkor ok de teljesítmény változatlan. Felraktma csak a drivert és
Egyébként ugye az nem normális hogy 30fps alatt a fut DIRT2, (maxon 1400*900)???
Pedif felcsaptam a procit 3800ra.... -
encci
csendes tag
válasz
voodoo98 #9475 üzenetére
hy,először is köszi
1. Már próbáltam.....
2.idági még nem jutottam el mert kb 2%-ot adok h HW prob.
3.jó ötlet ...csak nincs honnan
4.ezt kizártam.....valahogy nem passzol a képbe h ez legyen A GÁZ. Meg mint írtam a hozzáadott driverrel semmi gond(azon kívül h lassssúúú)
5.XP-re én is gondoltam.....csak már nem akarom azt használni, aztán hiába jó az alatt.....bár akkor legalább az 2% - ot leredukálhatnám 0%ra. Mondom 4 oprendszer alatt próbáltam.....volt h semmit nem raktam fel rá csak azonnal a driver , aztán rendszerteljesítmény felmérés.....és VÉGE.Akármit csinálok a végeredmény mindig u.a. ......holnapra intézek valamit, kiszedem a karit és kipróbálom egy másik gépben....valahogy az a sejtésem h ott jó lesz -
ffodi
veterán
válasz
voodoo98 #9131 üzenetére
Hát csak nem hoz 2x annyi fps-t, beb@szna. Jó mondjuk full beállításon AA nélkül átlag 30-35 fps, mert néhol felmegy 40 fölé, néhol 20 körül van. Lényeg a lényeg, eszi a gépet rendesen. Mondjuk az átlag 40 fps azon a részen, nekem még high beállításon sincs meg, nemhogy very highon.
-
ffodi
veterán
válasz
voodoo98 #9124 üzenetére
Ott van egy video, hogy melyik részen volt a tesztmérés, én is ugyan ott mértem. 1680*1050 very high, no AA 16xAF Tess. ON, Advanced Physx ON(ha kikapcsolom, akkor sem lesz magasabb az fps), és elég gyenge a teljesítmény. Ha megcibálom a GPU-t 1gigára, akkor se sokkal több. Tuti nálunk van a hiba...........
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
voodoo98 #4025 üzenetére
Pedig van különbség a képek között, csak minimális én is alig vettem észre a sima DX11 és a DX11 tesselációs kép között a különbséget! (A leg szembetűnőbb különbség a DX11 és a DX11 tesselációs kép között az övön található piros doboz formájának változása
)
Ilyen mértékű tesseláció tényleg nem fogja lassítani a gamékat! -
Sz.Miki
őstag
válasz
voodoo98 #3661 üzenetére
Ha elolvasnád mi áll a kuponon megtudnád, hogyan jutsz hozzá a játékhoz!!
De lefordítom neked, Decemberben amikor hivatalosan is megjelenik a játék, a STEAm-rendszerén keresztül aktiválhatod a kuponon található sorozatszámmal, és ugyan úgy ahogy az összes steam szponzorált játékot fogod és letöltötd a steam segítségével, utána kiírod vagy azt csinálsz vele amit akarsz! teljes értékű játék! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
voodoo98 #3474 üzenetére
Ez érdekes kérdés. Elsősorban tegyük tisztába a dolgokat, a PhysX-es játékok a procin számolják a fizikát tehát tök mindegy hogy NV vagy ATI van a gépben. Ilyen a linkelt BIA HH.
A GeForce PhysX-es játékok számolják a GeForce-on a dolgokat, így azok sokkal gyengébben futnak ATI-n, de az effekteket ki lehet kapcsolni úgy, hogy csak procis számítás maradjon a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Honda topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest