- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
válasz
kasa85 #16697 üzenetére
Köszönöm a tippeket
Amúgy szedtem már le hűtőt kártyáról, és tudom milyen olcsó silány minőségű pasztákat használnak, kb 1 hónap után beköt..... én nem háztartási sebbenzinnel szoktam leszedni a pasztát, sokkal jobban oldja, körömlakklemosót még nem is próbáltamAmikor a laptopom prociját újrapasztáztam ég és föld, pedig az egy DELL , ott is beton kemény volt a paszta, mióta megkentem mx2-vel a hűtő sokkal később indul el, sőtt, nem is pörög soha 100-on mint régen.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
kasa85 #16663 üzenetére
OK, megpróbálom, egyébként vannak bizonyos fordulatok ahol picit traktor hangja van és az állandó, csak az nem hangos, de kihallatszik. Ja még valami, neked is vonyít a kártya mindenféle frekvencián mikor pl egy 3DMarkban tesztek között töltés van, vagy bizonyos játékok menüjében? Az sem egészséges hang, és változó frekvenciájú cicergés.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
kasa85 #16661 üzenetére
Nem a süvítő hangra gondolok, olyat random nekem is szokott bekapcsolásoknál csinálni,olyankor felpörgeti a ventit 100%-ra majd leáll érdekes, hogy nem mindig, de ez más. Nem is zörgésnek nevezném, hanem inkább ilyen bőgő hangnak,viszonylag magasról indul, egyre mélyebb lesz majd szépen elkezd elvékonyodni, mondom 10-15 másodperc, már fogtam a kártyát szépen be is rázza, csak az a szívás vele, hogy van, hogy nem produkálja minden reggel.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok
Az lenne a problémám, hogy körülbelül 1 hete reggel mikor bekapcsolom a gépet, a videokártyám ventilátora olyan hangot ad mint egy kávédaráló, ez kb tart 10-15 másodpercig majd elhallgat, egész nap csöndben van, legközelebb csak egy újabb egész éjszakás leállás után csinálja. A kártya egy Sapphire HD 5870 referencia hűtős.
Nem tudom, hogy lehet így legariztatni, mivel ha megmozgatom a kártyát, és elviszem akkor tuti nem fogja produkálni a hibát...
valakinek ötlet?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Nálatok is feltűnt, hogy a 10.3 catalyst óta hangosabb lett az 5870?
Nekem Ref. hűtős, Sapphire van, és Battlefield BC2-nél vettem észre, hogy hangosabb lett a venti.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
- = Zk = - #4375 üzenetére
Ki van zárva!
Külföldi fórumokon is jelentkezik a probléma, itt a ph-n is van aki szenved ugyan ezek a tünetek miatt, és csak ezzel a játékkal tapasztalom, és teljesen mindegy melyik gyártó kártyája, eddig találkoztam Gigabyte, His, és az én Sapphire kártyám, ugyan ennél a játéknál ugyan ez a tünet.
Tehát HW. hibát kizártam!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
- = Zk = - #4373 üzenetére
Természetesen a az összes patch fel van telepítve...
-
Sz.Miki
őstag
No igen, driver frissítése nem oldotta meg
Én fölvettem a CD-projektel a kapcsolatot, elvégre nem azért vettem eredeti játékot meg ilyen drága vga-t hogy ne tudjam használni!
Nagyon segítőkészek a Cd-projektnél:
Ezt írtam nekik: "
Tiszelt CD PRojekt!
Sikerült hozzájutnom egy Sapphire HD 5870 videókártyához, mióta ez a kártya van a gépben, játék közben a karakterekből villogó lándzsaszerű pixelhibák láthatók, csak ennél a játéknál tapasztalom a hibát, próbálkoztam driverek frissítésével, másik windows oprációsrendszer használtával, de nem tapasztaltam javulást. Adok egy linket, mivel külföldi fórumokon is foglalkoznak a hiábval, de még nem szültettt megoldás:
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?p=1351780
Nálam is pont így néz ki a játék.
Mivel nem találtam még semmi megoldást, önöket kérném, hogy foglalkozzanak a problémával!"Válasz:
"Problémáját továbbítottam a fejlesztők felé, remélhetőleg a következő ati catalyst vagy witcher patch elhárítja ezt a hibát. Esetleg javasolnám az ati control centerben való beállításokkal való variálást. Egyenként húzni kellene a csúszkákat a teljesítmény felé és minden változás után tegyünk egy próbát.
Üdv
CD Projekt Support"
-
Sz.Miki
őstag
Én is Q9650-en gondolkodtam de mélyebbre ásva utánanéztem, hogy játékokhoz teljesen fölösleges!!!!
A legtöbb játék jó ha kihasználja a 2 magot, 4 mag semmi előnyt nem produkál, inkább az órajel ami számít.
Én maradok a jó öreg E8500-nálÉs szeretnék már Witcherezni
majd veszek egy VGA-t hogy tudja vele játszani
-
Sz.Miki
őstag
válasz
voodoo98 #3661 üzenetére
Ha elolvasnád mi áll a kuponon megtudnád, hogyan jutsz hozzá a játékhoz!!
De lefordítom neked, Decemberben amikor hivatalosan is megjelenik a játék, a STEAm-rendszerén keresztül aktiválhatod a kuponon található sorozatszámmal, és ugyan úgy ahogy az összes steam szponzorált játékot fogod és letöltötd a steam segítségével, utána kiírod vagy azt csinálsz vele amit akarsz! teljes értékű játék! -
Sz.Miki
őstag
Szerintetek egy Q9650 jobban kihajtana egy 5870-et mint egy E8500?
Órajelben nagyobb ugyan az E8500 de cache-ben kevesebb meg magokban.... -
Sz.Miki
őstag
válasz
Razermazer #3359 üzenetére
1.4 és 1.5 patch van fent, alapverzióval nem próbáltam ki.
Vista és Win 7 alatt is produkálja. 9.10 catalyst
-
Sz.Miki
őstag
Ha valakinek van kedve és ideje, próbáljon már meg futtatni egy Witchert 5870-en
Nálam ezt produkálja még mindíg!! Witcher gond
-
Sz.Miki
őstag
Igen, eredeti játék! Összes patch minden driver a legfrissebb.
Ezt találtam a Google keresővel Gamestar fórumon
"(Sziasztok!Egy kérdésem van.A minap beszereztem egy HD 5870-es VGA-t.Beszereltem,és miután elindítottam a witchert,mindenféle vonalak álltak ki Geraltból,meg a képernyőn itt-ott.A többi játéknál no problem.Mitől lehet ez?)"
Nekem is ez a tünet.
Call of duty sorozatból minden szépen fut, Need for speed is, 3DMarkok is szépen lefutnak.
-
Sz.Miki
őstag
Akinek 5870 kártyája van megtenné, hogy kipróbál egy WitcherT?
Mert nálam egyedül az a jaáték produkálja azt, hogy a szereplők fejéből mindenféle pixelgerendák állnak ki meg remegnek össze vissza, Catalyst 9.10-el vista és win 7 alatt is
-
Sz.Miki
őstag
Akkor nincs okom az aggodalomra?
-
Sz.Miki
őstag
Mióta beszereltem ezt a kártyát (HD5870) azóta elég hangosan hallom játékok betöltésénél 3Dmark tesztelés közben, ilyen változó frekvenciájú cicergő sipoló hangot, a régi 4890 kártyámnál is hallottam de csak ritán és halkabban. Ez alaplap, vagy már kezd beszarni a vga-m?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Majdnem boldog tulajdonosa lettem egy Sapphire HD5870-nek de sajnos nem felhőtlen a boldogság, ugyanis a kedvenc játékom (Witcher) egy cseppet sem néz ki jól ezzel a kártyával, a főhősből mindenféle pixelgerendák állnak ki olyan mint mikor tönkremegy a GPU vagy hibázik a ram, eddig 4890volt a gépben azzal minden ok, de sajnos ez a kép fogad. Legfrissebb driver van fönt, más játéknál nem tapasztalom a hibát. Rengeteg fórumon olvasom, hogy másnak is ugyan ez a tünet, tehát nem a vga a hibás, driver gond lesz.. Gondoltam beszámolok a kezdetekről.
-
Sz.Miki
őstag
Akinek már van ilyen hd5870 csodája megtenné nekem, hogy leméri pontosan hány CM. hosszú a kártya? mert pontos adatokat még nem találtam, félek, nem fog beférni a gépembe
Ezért kérem szépen valakik tegye meg ezt a mérést!!!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest