- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
-
voodoo98
addikt
Igen, nekem is fura. GPU-Z 10.3-at ír, a CCC pedig 8.66-ot, ami még valami tavalyi driver (szeptember).
PCI-X sebességel nincs gondod, az X16-on fut rendben!
Valahogy le kéne írtani a teljes ATI driver-t (esetleg driver cleanerrel, bár én ilyesmit nem használok) és feltenni valamelyik 10.3 (10.3 WHQL vagy 10.3a) drivert.Szerk.: Igen! csak a catalyst új!
Teljes 10.3 drivert tedd fel, ne csak a catalystot! -
voodoo98
addikt
hi,
- XP-s dolgot megértem, bár én ezt használom.
- PCI-X sebességet tényleg nézd meg fontos lehet
küldj egy screenshotot a gpu-zről. Volt itt nem rég egy ilyen probléma, h X1-esként ment a kari.
- esetleg MSI Afterburnerrel adj neki egy kicsit nagyobb feszültséget (mondjuk 1.1V-ot), akkor szokott ilyen problema lenni, amikor kevés neki a volt.(Nekem is tök ugyanilyen karim van. )
-
voodoo98
addikt
Szia,
1. BIOS-ban load optimize default és úgy próbáld meg, ha megy, akkor utána húzd fel a procit a korábbi szintre (gondolom húzod a cpu-t, ilyen karihoz nem árt, sőt ajánlott)
2. HW hiba lehetséges. Nézd meg a karid egy másik gépben. (bár szerintem inkább SW-es)
3. Nézz meg egy másik (akármilyen,de lehetőleg 5xxx-es) karit a te gépedben.
4. Esetleg lehetséges, h kevés a táp, bár 550-es, de még is. (Más ágra próbáld kötni a vkari két táp bemenetét, stb.)
Nekem volt olyan, h egy 650-es Thermaltake táp nem vitt el 2 db 4890et úgy, h a quad proci húzva volt. visszavette alapra a cput. Ezzel szemben az én 500W-os chieftekem elvitte proci húzással, meg a 2 karival a crysis benchmarkot. (BFBC2 már nem ment mondjuk, a táp pont határon volt)
5. xp alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest