- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
igen, bocsi, elírtam
a cerkával össze se lehet majd hasonlítani egy ilyen HT-s P4 procit. a maguk idejében nagyon faxák voltak, nekem is volt egy ugyanilyenem és imádtam. ha van elég ram alatta és valami DX9-es vidkártya, akkor nyugodtan lehet rá win7-et is rakni és nagyon kellemes kis irodai gép lesz belőle...
-
Peter789
senior tag
annál természetesen jobb lesz, és ha már megvan ez a lap, nem érdemes számottevő pénzt adni egy intelesért... ahogy ESP írja, főleg a memória kezelésben lassítják le és ez kihat a teljes rendszer-összteljesítményre. nekem a SiS-ekkel is csak negatív tapasztalataim voltak ugyanilyen szempontból, és az nV sem remekelt. intel alá intel való, ez az aranyszabály
-
Ádyka
őstag
R.I.P. a 9700 Pronak. Elhiszem, hogy nagyon fáj. Sajnos a legtöbb így végzi. Szerintem alig van már pár működőképes darab a világban. El kell engedni őket.
Valahogy pont az R300-tól keztek el hullani ezek a VGA-k nagyobb arányban, mint az azelőtti szériák.Szerintem fussatok össze zoltanz-vel, egy közös RAM-VGA sütőpartyra, hátha kifőztök valami finomat. Be a döglött alkatétrészekkel a sütőbe!
Amúgy próbáld meg piszkosul visszavenni az órajeleket, vagy megpróbálni feltenni egy 64 Mb-os R300 biost, vagy tudomisén. Hátha van még pulzusa, és részben vissza lehet hozni. -
spista222
addikt
Viszont 250-es FSB-t tudja ha a BIOS is
itten teszt alapján.
-
spista222
addikt
A 845 848 mindig is alsó kategória volt, de akadnak köztük jobbak próba szerencse.
Nekem a régi 845-ös lapomban 200(800)MHz volt a max beállítható érték a BIOS-ban vagyis abban semmit sem lehetett volna húzni egy alapból 800MHz-es processzoron. A 848 jó kérdés mert bár volt ilyenem de nem próbáltam benne semmit sem húzni.
Egy jobb 865PE vagy 875PE alaplappal már lehet mit kezdeni, alapból DC és 8X AGP esetlegesen PAT. -
Peter789
senior tag
nekem abit i865 lapban annó minimális feszemeléssel 3.6-ot, erősebb kínzással 3.8GHz-et ment a 3000-es prescott. az i848 ennek a butított verziója (selejt leválogatás, mint annó a radeon 9500 a 9700-akból): nincsen dualchannel memória kezelés és PAT. szóval remélhetően képes hasonlóan megfutni a ~250MHz+ FSB-t is. csak kérdéses hogy egyszerűsített BIOS beállítások is járnak e a kisebb chipsethez, miket lehet rajta hangolni...
-
spista222
addikt
-
Ha megvan mindegyik azért teszteld ki őket majd utána döntsél - ez csak az én szubjektív véleményem.Prescott meghúzva persze már megveri, de Nortwood kérdéses
Netezős konfignál pedig ne feledd hogy a R9700 még nem gyorsítja a flasht, tehát JT- ot a tervezett gép izomból már vinni fogja, de egy Radeon HD2XXX kártyával már jelentősen csökken a procihasználat.
-
Peter789
senior tag
azért egy 3GHz-es Prescott megfelelő hűtéssel 3800-4000-re kitekerve, 875-ös (vagy aktiválható PAT-os 865) deszkával megeszi reggelire az akármilyen tuning-bartont szerintem
én csak azért nem egy ilyen P4-et választottam tesztalapnak a régi vidkártyáimhoz, mert már a legkisebb P4 intel chipsetek sem viszik el az AGP 1x-2x kártyákat - SiS vagy VIA alapon pedig retek lassú az intel, mehet bármennyin is...
-
-
-
spista222
addikt
Szia, próbáld meg azt hogy az elemtartó alsó érintkezőjét meggörbíted úgy hogy ne ott érintkezzen ahol jelenleg, Nálam ez már sok ASUS alaplapon segített.
Esetleg ha van multimétered akkor rá tudsz mérni a cmos clear jumperre és ha ott nincs meg a 3V körüli feszültség akkor 100% hogy az elemtartó kontaktos. -
Murphistic
aktív tag
Kár, hogy valószínűleg nem tud majd érvényesülni egy 17-es LCD-n ( bár 4:3-as, így talán nem akkora szentségtörés ) . Valami ilyesféle ionágyú lenne a megfelelő partnere: Mitsubishi Diamond Pro 2070SB, vagy valami hasonlóan batár Sony, de azt hiszem ez még várat magára (nagyobb lakás kéne
)
-
Jó hűtéssel szvsz 1.75-ig nem lesz baja, csak figyelj, hogy ne nagyon melegedjen 60-65 fok fölé terhelésnél. Mondjuk ilyen lockmentes példány lapodban ha szerencséd van elmegy 3000+-ként is (166x13), de a 2800+-at (166x12,5) szinte biztos tudja, azt még jó eséllyel alapfeszen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged