- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penyus
senior tag
-
Üdv
Azért edényalátétnél picit jobbak voltak ezek anno
A ram bővítés határa awe32-nél 28mb (32mb-os modulok összesen, de 4mb-ot lecsíp awe32 elcseszett címzés miatt). Most hogy sb32-nél is 28mb azt már nem tudom biztosra. De 8mb tuti belemegy még.
A memória bővítés lényege, hogy több, jobb hangmintát tudsz beletolni ami jól jön midinél. -
neduddki
nagyúr
HI!
meg az a szerencse hopgy nem vagyunk egyformak, de szar islenne, ha moindeki ijjen szep es okos lenen mint en, ja es meg szereny is:-)))
udv
neduddki
mod: en tiszteel es megrtem mukassagat, azon ellebenmeglepodtem, hopgy O az enhobotjaim nem, valoszinu hogy a korkulomseg is boen benne van ebben:-)
-
-
HA rev 1.04-esnél újabb P2B DS lapod van, nem lesz gond a 133as FSB-vel...
Mivel 1.06-osod van, nem lesz gáz Dugd csak bele, menni fog
Sajna a P2-től az LGA-s Pentiumokig a szorzó FIX volt MINDEN esetben, kivéve az Engineering Sample-k ahoyg neduddki kolléga is mondta, de azokat ne is vegyük most számításba...
Sőt mondok jobbat... ha szerzel Tualatint támogató SLOT1 átalakítókat, akkor lazán menni fog 2db 1400as tualatinnal...
És a 133MHz-es FSB mellett AGP "bug" miatt sem kell aggódnod
sőt egy kis hekkel menni fog a 150es FSB isJahh igen... még annyi hogy a hivatalos szorzót sz*rd le, úgyis a prociban van fix-en beállítva, szal kajak senkit nem érdekel, mit "támogat" a lap...
-
cskamacska
addikt
Wiki aszondja: "Secondly, a user with an appropriate operating system can use several PCI graphics cards (or several PCI graphics cards in combination with one AGP card) simultaneously — to give many different video outputs (for the use of many screens). This is almost impossible with AGP 1.0 and AGP 2.0 cards, because they do not support more than one AGP Master (video card) per AGP Target (chipset interface). AGP 3.0 does support more than one AGP Master per AGP Target, but nonetheless few PC motherboards are equipped with more than one AGP slot. Some server-class computers support having multiple AGP slots in a single system: the HP AlphaServer GS1280 has up to 64 AGP slots[3], the AlphaServer ES80 up to 4 AGP slots, and the AlphaServer ES47 up to 2 AGP slots." Asszem nem ma fogunk Quad SLI buherálni Rage Fury MAXX-okból.
-
-
-
-
-
"csak" 7200as és 10k-s SCSI vinyók vannak a gépben, de úgy zúg az egyik, hogy félek egyszer felrepül a gép vele
Amúgy meg szerintem nem olyan hű de melegedős típusu ez a kis 6800, főleg ha egy HD2900XT-hez hasonlítjuk... Na még az, ami eléggé űberel jópár karit fogyasztásban
Ha kell, azt hiszem nekem van 8bites videomegjelenítő kártyám, herküles moncsihoz..
meg van egy ATI típusú CGA megjelenítőm is TV kimenettel egyenesen 1988ból, de azt nem adom
Lord Vader!
Igazad van a Vargáné táptól tényleg a jövő múlhat.. vagy elviszi a dual p3asom, és kuka, vagy nem használok olyant és akkor 5 év múlva is menni a fog a kis drágaszág -
nekem is van ilyen Acorp lapom, nekem ment vele a tuning, a 200as MMX ment benne szépen 266on
Egyszer beleraktam egy 266os K6-2-t egyszer csak a cpu foglalat melletti FET elfüstölt.. gyorsan kikapcsoltam a gépet.. kipróbáltam az előző 200as MMX proccal és azzal ment tovább, azóta is működik.. Viszont a 266os K6-2-vel többet nem indult.. a poén, hoyg egy másik lapba a proci is tovább működöttilyent még nem láttam
-
A lényeg, hogy a magas órajelekhez való magas feszültség nem teszi instabillá a processzort, mert az hő formájában eltávozik. Ennek azonban az a következménye, hogy nagyon komoly hűtés kell a magas órajelek eléréséhez, és kifejezetten hozzáértő tuningmestereknek való igazából ez a proci, akik folyékony nitrogénnel megy hasonlókkal hűtik a procikat a csúcsdöntési kisérleteik alatt.
-
-
Azon az alaplapon tökre látszik hogy úgy szerkesztették, még azt is megkockáztatom, hogy Paintal csinálták
akosf!
Ha 5k fölött vásárolsz akkor csak 1k-t kell össz fizetnedha 10k fölött vásá'sz akkor meg tök ingyen kiküldik a cuccost
Lord Vader! P4 fronton a legtuttibb chipset a 875pMondjuk egy Abit IC7-MAX3 formájában
-
Atomirályság dolgokról hallani a totyikban
Én mondtam hogy gyere ide, mert jó hely
Mostmár fejezzük be a Dual athlon témát mert lassan én is veszek egyet, pedig most nem akarok mert másra kéne a pénz
Szerintem a 2 procc közt teljesítménybeli különbség nincs, vagy nem lényeges, ha választani kéne akkor a Thoroughbred magosat válaszd, mert kisebb csíkszélessége miatt, a tranzisztorok közti adat hamarabb célba ér, így elképzelhetőbb, hogy gyorsabb.. erről már beszéltünk régebben, igaziból senki nem tudta ezt alátámasztani, de cáfolni sem...
ha ezt nem nézzük, akkro is jobb választás, mert kevesebbet zabál és jobban tuningolhatóbb -
-
-
Most volt nálaam egy kissrác, hogy most ballagott 8-ból és kapot 34k-t, rakjak össze neki komplett gépet, egy S478as P4 konfigot fogok összepakolni neki, és a srác tökre örülni fog neki, hogy milyen jó gépe lesz.. egy másik családnak a 400as celót most upgradeltem 700asra, ők is tök el voltak szálva hogy wow milyen gyors lett a gépük, s milyen jó gépük lett...
Hát igen.. a ph! és a való élet közt nem kis eltérés van -
Na csak ide tévedtél?! Örülök neki
Sajnálom, hogy pár nem teljesen szakmai hozzászólást is kellett olvasnod... de sikerült mindent megbeszélnünk, ugye skacok?!
Köszönöm én is hogy megosztottál pár infót a voodoo-kkal kapcsolatban, mondjuk tudtam, hogy a voodoo1,2 külön nem működik, azaz kell mellé egy 2D-s kártya, deee ha lett volna otthon egy ilyenem, simén beraktam volna különálló VGA-ként valamelyik gépembe, és szitkolóztam volna, hogy miért nem indul
akosf! Nem lehetséges hogy xar a cache modul? ha az a nyűgje, szívesen adok másikat, mert tele vagyok -
zoltanz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest