- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
épp akartam írni a te Athlon Xp-dről, hogy milyen brutál szét van cseszve, oszt akkor érzi csak jól magát ha ilyen 2GHz felett repked
Amúgy érdekes dolog ez a lesarkazás, van olyan proci aminek a magjának "fele" hiányzik oszt semmi baja, lásd habo2 csoda prociját, viszont van olyan aminek tényleg csak éppen egy icikepicike sarka hiányzik oszt kaputó
a faszé nem raktak kupakot az Athlon Xp-repár év múlva pont ez miatt híre sem lesz, mert addig a maradék működő példány is haza lesz vágva
Lord Vader Miért volt muszály? beszéld ki magadból, hidd el megkönynebbülsz
Tudom nem kis fájdalom elveszíteni egy ilyen drágaságot, de hidd el, mi megértünk, s melletted állunk -
mit sír a szád, szátok, szoktam adni kecsapos kenyeret, úgy hogy kecsap is van rajta, és egy szavatok sem lehet, mert van a kenyérnek kecsap mindegyik oldalán!
Akik nem tudják, elmondom, hogy tálalom a barátaimnak a kecsapos kenyeret: vágok mondjuk 5 szelet kenyeret, és mindegyikre rányomok gondolomnyi kecsapot.. aztán az 5 szelet kenyeret egymásra rakom, így a kenyerek többé, de inkább kevésbé szétnyomják egymáson a kecsapot, de mivel mindegyiken van kecsap, ezért a legalsót és a legfelsőt kivéve, mindegyik szelet kenyéren lesz kecsap alul és felül is, viszont 20másodperc alatt tálalható!
Inni meg adok rónasági kunságszeszes üdítősüvegben vizet... tudom kicsit ellent mond a kunságszesz és az üdítő, de felénk ilyen is van
Persze tanácsolt a vizet minél hamarabb meginni, mert addig nem hozok frisset amíg el nem fogy az üvegbül.. nincs pazarolás
Volt hogy adtam szaloncukrot is deszertnek! igaz hogy a nyáron, és hogy 1szemen osztoztunk 6-an, de az íze kedvéért jó volt az is -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest