- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
válasz
kircipeti #20180 üzenetére
No, kipróbáltam egy modullal is, de akkor sem változott a helyzet, ugyanaz maradt minden, mint két modullal. Lehet a proci a hunyó, nem tudom. Sebaj, így is gyorsabb lett, mint az 1.7-es Cerkával. Egy FX5200 128MB vga-val nem teljes képernyőn szépen megy a youtube is, amin picit meglepődtem.
-
válasz
kircipeti #20175 üzenetére
Maga az alaplap chipkészlete hivatalosan csak 400-as Fsb-és procikat támogatja, afölött csak oc-val, szóval egyáltalán nem kötelessége 800-as fsb-n is működni (erre fel is hívja figyelmet), próbáld ki egy ram modullal, azzal talán tovább megy egy kicsit, amúgy sem támogat dual chanelt.
-
snake1977
őstag
válasz
kircipeti #12411 üzenetére
Az egyik Ph-s sráctól vettem a lapot, elfüstölt benne egy sempron 3000-es, és félt másik procival kipróbálni, én csak portalanitottam ahogy tudtam mert igencsak poros-koszos volt, és teszteltem, de mivel nálam atomstabilan ment, igy bátran feldobtam a hardverapróra.
Ha nem csapsz le rá azonnal, akkor 1-2 napon belül kapott volna egy ventis NF7-es hűtést, de azt későbbre tudtam csak beszerezni, a zalmant meg nem piszkáltam rajta igy hogy azonnal kellett neked, én is köszönöm a vételt.Am esetleg isopropyl alkohollal ha finoman megtisztitod akkor elveszi az akut szagot a lapról, persze csak mértékkel és óvatosan.
Van még egy eladó NF7 v2.0-ásom 2600+ barton procival ha kell
Viccet félretéve örülök hogy elégedett vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Yettel topik
- Revolut
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged