- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Ranagol_5 #20091 üzenetére
Körbenéztem, de csak 3.1-es driver lemezt találtam, azt is 3105-öshöz, egyébként milyen géphez kéne? Mert ha ilyen 3/486 kaliberhez, akkor lehet az a probléma, hogy az újabb driverek teli vannak Pentium kódokkal, aztán azért nem megy a letöltött driverrel, szóval max ilyen '95 körüli kiadású drivert keress (ha találsz
), persze csak akkor van értelme kínlódni vele, ha a chip tud egyáltalán 256 színnél többet kezelni, mert egyébként nem mész sokkal többre vele, mint a sima svga driverrel.
Szerk; Mire sikerült végre leokézni a választ, közben kiderült, hogy más a probléma -
Ranagol_5
senior tag
-
-
-
válasz
Ranagol_5 #20073 üzenetére
akkor összegezzünk! 486-os lapba IO kártya... őőő... miylen 486-os lap? nem lehetséges hogy van integrált floppy vezérlő a lapon is? bocs a láma rákérdezésekért de akkor zárjunk ki mindent
oké nincs! rámegy a tikbél, majd a floppy meghajtó! BIOS-ban elsődleges hajlékonylemezes meghajtó 1,44-es Drive-nak van beálíltva, oké Save and exit... nem sipákol hogy valami nem fasza a meghajtóval? tovább megy? bootolás előtt akár még POST képernyőnél nem kerregteti meg a floppy meghajtót? esetleg nem fordítva dugtad rá a kábelt a meghajtóra vagy az IO kártyára?
-
-
válasz
Ranagol_5 #19900 üzenetére
egy "alap" 2 magos 939-es így 2 maggal 2,2GHz-el télelg sovány.. mint egy 1,86-os core2.... oda kell lépni neki 2,8-on márelég jó, persze a ramok is sokat, nagyon sokat számítanak... ha a prcoi marad fix órajelen, a memória pedig gyorsul, akkor a CPU igényes műveletek is tovább gyorsulnak... játékok is beleértve.. olyan 480-500MHz-ig gyorsul a CPU, utána már kap elég "utánpótlást" a ramtól a CPU és nem kell "várakoznia" a procinak...
Titagyerek pl most az új NFS Most Wantedet tolja rajta aminek 3GHz-es AMD kell, igaz low-ba megy neki, de az is csak azért mert a VGA-ja 4850 miközben a minimum 4870 -
-
-
Peter789
senior tag
válasz
Ranagol_5 #19865 üzenetére
nekem az a gyakorlati tapasztalatom, hogyha egy gép megüti a W7 minimumát (1.5-2G ram, 1.5-2GHz+ nem cerka proci, elég vinyó) akkor sokkal pörgősebben viselkedik rajta, mint az XP - ha ezt nem éri el, akkor tényleg hamar szenvedőssé válhat, közben az XP meg még jól megy rajta viszonylag
mod: a proci elég képlékeny téma valóban, mert az 1GHz-es dualcore fusion tabletemen is nagyon korrektül pörög a W7... de egy 2GHz-es cerkán meg agyhalál volt...
-
Armagedown
őstag
válasz
Ranagol_5 #19854 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni, nincs nálam még a gép és a kártya sincs még megvéve bele.
Amúgy milyen Linux distró javasolt egy ilyen gépre ?Most egy normál 766 mhzes p3 van routernek használva, mert stabil és nem fagy le.Azon BrazilFW van jelenleg, de az egy elég minimáls rendszer.
Ezek közül melyik lenne jó amelyikhez lehet pl torrent klienst, shoutcast servert telepíteni ?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_router_or_firewall_distributions -
Peter789
senior tag
válasz
Ranagol_5 #19840 üzenetére
nekem is van egy hasonló, az asztali gépemből 5-8 éve selejtezett dvd íróm: egyik pillanatról a másikra elkezdte azt játszani, hogy sorban rontotta a dvd írásokat - ugyanazokat a lemezeket amiket addig meg tudott írni, szóval nem firmware kompatibilitási probléma. cd / cdrw-t tökéletesen ír, és mindenféle lemezt pöpecül olvas azóta is, úgyhogy megmaradt mint retro gép telepítős meghajtó...
-
Epic79
tag
válasz
Ranagol_5 #19831 üzenetére
Máshogy pozicionál az író feje egy eredeti és egy írott lemezen. A tiéd már ezt nem tudja váltogatni! Régebben volt hasonló probléma asszem az LG írókkal. A dvd-t olvasta/írta, de a cd-t nem. És ugyanez fordítva. Javíttatni felesleges, mert az árából veszel újonnan kb 3 írót. De kettőt biztos.
-
Murphistic
aktív tag
-
-
válasz
Ranagol_5 #19749 üzenetére
Az lehet, hogy tesztprogikba többet hoz (főleg olyanokban amik nem is léteztek még, amikor az utolsó referencia driver kiadásra került), ill. futnak rajta újabb dolgok is, de ezek tipikusan olyan dolgok, amiket nem igazán voodooval érdemes futtatni, ellenben rettentő sok régebbi voodoo exkluzív dolog meg nem fut vele.
-
Peter789
senior tag
válasz
Ranagol_5 #19715 üzenetére
nem TV nézésre találták ki, de meg lehet vele nyitni a standard eszközöket és hangolni a tunert, bemeneteket választani, felvenni, stb... tehát arra tökéletes hogy kiderüljön hogy működik e az eszköz, illetve a drivere mennyire univerzális - azokból az időkből még erősen esélyes, hogy kizárólag csak a saját programjával működjön, de egy próbát megér...
-
-
válasz
Ranagol_5 #19409 üzenetére
Nem csodálom, már a Live is megveri csúnyán az integráltat.
Peter789 : Sokáig hallgattam a 939 integráltját, mivel a Tualatinból nem akartam áttenni a Live- ot, aztán a 939- be is sikerült venni egyet, azóta sokkal szívesebben hallgatok rajta zenét vagy nézek filmet.Még kis aktív hfalakra csatlakozva is nagy a különbség, szárnyal a zene, jobban leválik a hangszórókról, basszus nem erőlködik stb. Persze hangsúlyozni szoktam hogy ez az igazi hifitől még mindíg messze van, de legalább élvezettel lehet hallgatni.Nyilván ha az asztali lejátszóról optikán rácsatlakozok a nagy végfokra, ott kezdődik a hifi, vagyis már eléri annak alsó határvonalát mivel nem több millió Ft- os láncom van
-
pw12345
aktív tag
válasz
Ranagol_5 #19385 üzenetére
Értem én, de attól még ugyanúgy pénzkidobás.
Az már kicsit húzós összeg egy veterán gépért, aminek ráadásul nem fog nőni/megmaradni az értéke, mert mire nőne, addigra úgyis megnyiffan benne valami
Ezeket a vételeidet/eladásaidat, viszont tényleg nem értem meg, nyomon követni sem tudom, de legalább elfoglalod vele magad és örömet okoz
A pénz azért manapság számít, nekem sem a legyek hordják összeÁltalában nemcsak annyi gond van velük, hogy elhajolt egy láb, vagy kontaktos valami, hanem úgy döglött, ahogy van, vagy forognak a ventik, villog a kurzor, aztán sanyi.
-
pw12345
aktív tag
válasz
Ranagol_5 #19353 üzenetére
Pedig tartom a véleményem, amit ezen az oldalon is igazolni látok, pl. Yutani 19354 és 19368
(tisztára, mintha a Bibliából venném, minden szava szent). Szopásra minek egy rahedli pénzt kiadni?
Bacsis rendszeresen befürdik a gépekkel, pedig profi, de, ami javíthatatlan annak annyi, most meg épp Zoltanz
keseríti az életét, ahogy olvasom. Amivel elfoglalják magukat, csak kérdés megéri-e anyagilag.
Én most 3 totálkáros joyjal szopok épp, azokból sem lesz semmi, ahogy elnézem, pedig fénykorukban jópofák lehettek.
Amit a netről összevadászok a 90%-a döglött, javíthatatlan és, ami megy az sem sokáig, talán a VGA-k és némelyik hangkártya a kivétel, a többi alkatrész lutri, bár talán azon is jobbak az esélyek.
Lehet gyűjteni ezeket a retro PC cuccokat, szépek, hangulatosak, el van vele az ember, de sokat nem érdemes rájuk áldozni, mert nagy része a szemétbe megy. Vaterán is, amilyen elszabadult árak lettek az utóbbi időben a kipróbálatlan, valószínű döglött alkatrészekre az agyrém. -
-
spista222
addikt
válasz
Ranagol_5 #19248 üzenetére
Nvidia chipsettes?
Akkor haldoklik a chipset is.
Egyébként ha 1-2 kondi haldoklik akkor érdemes az összes ugyanolyat cserélni mert bár nem látszik de azok is tönkrementek.Majdnem elfelejtettem csak jó minőségű Low ESR kondit érdemes bele rakni mert sima olcsó kondenzátor hamar megadja magát.
Szerk.: Mivel lett kimérve?
-
válasz
Ranagol_5 #19221 üzenetére
Mentem vele pár kört.Nem rossz ez a lap, de mivel ennek a CPU- nak a szorzója fix, a PCI meg aszinkron így nem nyerő a 433- as proci.83- as fsb még megy a 100 már nem.De inkább 75- ön hagytam azon még rendesen mennek a PCI cuccok. Van még két 366- procim, egyik sem megy 100- on, 550 lenne már, ill. az egyik elindult de le is fagy a BIOS- nál.A 100 amúgy jó lenne mivel ott szinkron - 33 MHz - a PCI.Van valahol talán egy 333- as procim, előkeresem, az talán megy 5x100- on. Ha mégsem akkor nagyobb videot teszek bele mert a R7000- el így elég gyenge, bár retronak jó. A 3D- t leszámítva egyebekben jól pörög a cucc.
pw12345: nincs driverem hozzájuk valamint a 98SE alatt is felkiáltójeles, úgyhogy megy a helyére egy SB.Valahonnan vadászni kéne de én sem találtam sehol.
-
-
Rive
veterán
válasz
Ranagol_5 #19212 üzenetére
Muris
Ahogy így belegondolok, mindig sajnáltam a pénzt egy rendes gépre (még akkor is, amikor már szakmányban javítottam mindent keresztben-kasul): a saját gép volt mindig a legrozzantabb.
Először talán valami 386DX-valahány (mikor mennyihez volt kedvük a cache-ramoknak), általában valami szektorhibás MFM-vinyóval: később már egy DX2/66, ott a fél dobozt át kellett kalapálni, hogy beleférjen a lap, mert valami spéci gép dobozát sikerült csak felhajtani. Mellékes, hogy a táp bekapcsolása körül is volt valami gubanc, össze-vissza kellett heftelni mindent, mire rájöttem, hogy valami hervadék AT öszvér volt, ATX beütésekkel.
Utána valamikor lett egy Celeron 300-as, annál meg hol a videokártyával volt gond (mindig a legócskább ment sajátgépbe, amit már nem tudtam eladni), hol a kontaktos proccfoglalattal - egy radírgumival lett belőve, hogy mikor épp melyik állásban ment.
Aztán jött egy kis nyugi az FC-PGA korszakban. Ott csak a ramokat babráltam állandóan, hol memtest, hol internet ment folyton.
A következő egy NF7 volt, iskolai projekthez kaptam: első olyan lap, ami újként került hozzám. Annál meg a projekthez kapcsolódóan mindenféle RAM időzítési értékeket kellett belőni, szóval soha kétszer ugyanazzal a sebességgel nem ment szegény.
Most is valami dual AMD van, egy hervadt lapban, ami hol kifagy, hol nem indul - mondjuk ebben már legalább a többi cucc okés
Ellenberger, amikor retro cuccról van szó, az mindjárt más
-
válasz
Ranagol_5 #19199 üzenetére
Nem értettem, hogy a szomszéd miért akarja "rám sózni" 16ért a 4megás Asus V3000-esét, mikor újonnan szintén ugyanilyen összegért 16MB-os S3 Savage-t lehet kapni... (ez már 2000 nyarán volt) azt hittem jól le akar húzni.. meg is vettem újonnan a Mistral-ban... aztán nem értettem, hogy miért megy minden játék max 800X600X16-ban éppenhogycsak, amikor a játék VGA igénye 4 vagy 8megás kártya, az enyém még 16
-
-
peti_s
addikt
válasz
Ranagol_5 #19162 üzenetére
Ja, mi is, de nekem a hardverrel szerencsére ilyen gondom nem volt, én a magazinokat vásárolgattam. Volt vmi FreeGames, meg egy aminek házikó volt a logója.
A Win95-t egy hónap alatt használhatatlanná tette ez. A Win98 viszont évekig bírta.
szerk: Az volt amúgy jó ezekben az újságos játékokban, hogy sokáig mentek a gépünkön. Még 2004-ben is amit így vásároltam ment a P1 166 MHz MMX-n, S3 1 MB-s VGA-val, 48 MB-RAM-mal.
-
-
válasz
Ranagol_5 #19112 üzenetére
Erre is van egy történetem, de gondolom már megszoktátok
Vett valaki egy notit, nem tudta hogy lopott, tolvaj meg ráküldte a yardot.
Áldozattól kérdezték, mennyi a noti. Mondta, 300 fölött vette.
Vevőt kérdezték, mennyiért vette. 95-ért. De el is adta azóta. 110-ért, de majd látszik, ez az adat valahogy bezavart a hatóságnak, így nem is törődtek vele túlzottan.
Már ott is volt az orgazdaság vádja - irreálisan olcsón vette, továbbértékesítés, aránytalan haszonszerzés céljából.
Mondta, nem aránytalan, stb., de ez senkit nem hatott meg.
Mindaddíg, míg ki nem jött a szakértői vélemény - reális piaci értéke 105e ft.
Mindjárt jóhiszemű, korrekt kereskedelmi tevékenység volt az ügy, nem orgazdaság (vételi jegy nélkül, hmmmm).
Ez van ha a hatóság csak azt az adatot és úgy hallja meg, ahogy neki tetszik.
De a tévéknél tetszik a legjobban amikor úgy hirdetik hogy ennyiért vettük, de feleáron adom, ami igaz hogy több mint a 3 generációval újabb, zsír új, 5 év garos modell, de mi ennyiért vettük, így ez határozza meg az eladási árát.
Ranagol_5, nem rád értem természetesen, hogy az újkori árából indulnál ki, csak a témához kapcsolódva írtam a tapasztalatokat. -
-
-
válasz
Ranagol_5 #18752 üzenetére
Igen. Van hozza haz es tap is. Na meg egy DVI-HDMI kabel is.
rasbiannal, ami ugye a rapsberizald debian wheezy. De en valahogy nem udom elhinni a quake 3-mat full HD-ban. 720p-ben hasznalva viszont egesz jo.
Megneztem a teszt videokat es kicsivel jonn az openelec, mint a raspbmc. Valoszinuleg azert, mert sokkal jobban le van csupaszitva. De a menu ugyanolyan lassu. Full HD video elinditasa 10 masodperc. Tekeresnel is masodpercekig pufferel es dekodolasi hiba van a kovetkezo referencia kockaig. Szoval 720p felett hasznalhatatlan a keslekedes miatt.
Az fbdev X miatt az LXDE sem szaguld, ott is kb a 720p a lelektani hatar, mert 1600x900-nal mar lathatoan lassul
dosbox-ot is probaltam, ugy tuningolva kb egy 386SX-et hoz, de lassu videokartyaval.
UAE-t is leforditottam (246perc raspianon
) de nem tudtam bele igazan eletet lehelni.
Talan meg egy C64 emut ki lehetne probalni. Az vajon elmegy fbdevvel?
Na de ennyit az offrol, ha van kis turelmed, akkor jovohetre keszen leszek a teszttel.
-
válasz
Ranagol_5 #18748 üzenetére
Csak sorjaban.
Mert lassu. Tudasa nagyjabol egy 300-as PII-nek felel meg. Persze GPU/dekoder szinten rohogve veri.
Raspbmc szaggat. [link]
Most elkeszult az openelec es azzal probalgatom majd, most masolom fel a teszt videokat a kartyara. Sambaval is tesztelem majd.
Egy fajta van, ha szerencsed van rev2-es lesz a tied.
Megbeszelheto, de most meg ra vagyok kattanva.
Teljesen jogos, mar egy kollegam is bejelentkezett ra. -
válasz
Ranagol_5 #18746 üzenetére
Ha android kell, akkor veszek egy tabletet. Ami meg most van az hw gyorsitas nelkul nem er sokat.
Nem rossz, de hianyzik a GPU hw tamogatasa. Az igert full HD lejatszas sem megy. Szoval jo kis jatekszer, oktatasra, probalgatni dolgokat szuper, de masra nem igazan. Ami tetszik az a fogyasztas, tapot is belemerve 3W tuninggal egyutt
Ja es keszulget rola a cikk, csak meg adok neki eselyt es pont most forditok ra sajat XMBC-t.
-
válasz
Ranagol_5 #18698 üzenetére
abszolút nem ide vág, illetve csak részben, erről jutott ezsembe, van egy cimbim aki mesélte, olyan szerver 486-os alaplapja volt, amin volt egy teljes értékű 8086-os CPU némi rammal, így a gépet proci és memória nélkül is el tudtad indítani, az integrált 8086-os proci arra volt jó hogy iylen beépített diagnosztizáló progit le tudj futtatni.. milyen királyság lehetett
-
válasz
Ranagol_5 #18696 üzenetére
igaziból bármi lehet... nekem volt Asus P2B-DS-em, ami ugye 440BX-es, de csak a Katmai magos P3-akat ette mert olyan reves votl ami csak azt támogatta... az egyel nagyobb rev számúak már ették a Coppereket is... szal próba cseresznye.. ha esetleg menek a Coppermine-k is akkor van két eladó 933-asom
-
válasz
Ranagol_5 #18691 üzenetére
jahh mert felraktuk neki korábban a hú enm tom mi a neve vírusírtót
azt az szopatta rendesen
azért a msotani party-n már nem votl vele sem semmi gondja
az AM3 is olyasmi lesz mitn a 939, egyszerűen nem fog tudni elavulni, mert akár beletolod a 8 hengereset, és az még nagyon de nagyon sokáig elég lesz, de az most még annyria "nema adja" mer uyge nem retroNahh de hoyg ON is legyek, megjött a dupla 1GHz-es SLOT1 proci pár, minnyá repül is a DELL szerómba
-
válasz
Ranagol_5 #18682 üzenetére
A 4 giga ram koccos... megy, de macerás... válogatni kell hozzá a ramot... továbbá 4 modullal nehéz 400MHZ-es RAM freki fölé menni, ha megy is, cask Command Rate 2-ben... A GTA4 elég szopás 939-en... de rájöttem a megoldásra... sokan írták a GTA IV totyikba hogy hú hát régi a gép cseréld le 2 magoson jó hogy nem megy stb.. mondom ez marhaság, mert haver E2160@3GHz CPU-jával repült, akkro egy 3 gézára pörgetett 939-esen miért megy csak 10FPS-el.. szal a lényeg a lényeg, hogy (Windows XP alatt biztosan, Win7 alatt még nem próbáltam) fel kell telepíteni az AMD Dual Core optimalizer-t és utána repeszteni fog
PErsze a 2 mag, az 2 mag, a GTA IV meg a GTA IV, így elég csücskös a 2-t párosítani, főleg ha maximalista vagy.. oylan 1280-1440-1680-as felbontás mellett Medium részletességhez elég a 939-es... ugyanez érvényes a Crysis-ra is, azt sem lehet nagyon Medium-High fölé tekerni...
A másik ami szopás a 939-esekkel, hogy a Raddeon 5000-es széria illetve affölötti szériák koccosak.... nagyon sok alaplappal próbátlam, de cask a DFI ATI Xpress3200-as csippes 939-es lap kajolta pöccre az 5850-est... a többi nem... erre is vannak megoldások!
1: vagy 1 PCIe portos lapot választasz, azokba mennek ezek a kártyák, ha dupla PCIe foglalatos lappal küzdesz akkor pedig a másodlagos portba kell rakni a "bika" kártyát, az elsődleegsbe meg valami hurkát, és akkor Win alatt át lehet mrá kapcsolni az erősebbikre hogy az számolja a 3D-t...
igaziból egy 775-ös géppel előrébb vagy, de a 939 egy életérzés -
-
peti_s
addikt
válasz
Ranagol_5 #18676 üzenetére
Azért ez kemény, nekem a "fő" gépem 775-s, te meg azon gondolkozol h ilyen legyen-e a hurcolászós géped-e.
Mondjuk, hamarosan egyre kevesebb ilyen gép marad állandó használatban mint az enyém, de egy ideig nem szándékozom lecserélni, 90%-ban elég arra amire van, azért a 10%-ért nem költök 100k-t.
(#18669) Spista222, igen, én is így vettem észre, bár vannak jobban összetömörített AVI-k, értem ezalatt 330-350 MB/50 perc, amik azért megizzasztották rendesen a kis 1100-s Celeron-t.
De, a lényeg, h nem akadt az sem.
(#18678) Iday, jah mi is csináltunk múlt hét csütörtökön lan-party-t, és u.ez volt, cipelni a 454-s iiyama-t, a gépet, mindent kicsit sok. Ám, Bacsis lenne poénos, ha a Pentium Pro szerverével menne lan-partyzni.
-
válasz
Ranagol_5 #18679 üzenetére
Az átlag 2magos 939-essel 3Dmark06-ban olyan 10k pötty körül lehet elérni.. persze már ehhez is tuning kell... ez olyan 2,7GHz-en jön össze 40-450MHz-es körüli ram frekivel... ha fanatikus vagy és sok pénzt el akarsz verni 939-esre, értsd úgy hoyg bőven 100k felett, akkor 3Dmark06-ban a 12k-t is meg lehet pályázni, de oada brutál válogatott procc kell ami megy 3,1Ghz-et kb, a memóriák pedig bírják az 500Mhz-es órajel felett...
Igaziból a 800GTX egy magába sincs kihajtva, nem hogy SLI-vel.. de mivel nem 1280ban játszunk, hanem 1650 illetve a fulHD kezd elterjedni, egy ilyen felbontás mellett bevállaható a 2db 8800GTX...
2900XT CF-el teszteltem 2 magos 939-est ittennék-e
Itt a proci "csak" 2,8-on pörgött... mert a lap kicsit nyögött... szal jobb lappal még egy plusz 10% kifacsarhatóEgy közösségépítő ranggal rendelkező azért szebben is fogalmazhatna. A nem ide illő részt moderáltam.
[ Módosította: jones965 ]
-
-
-
-
-
válasz
Ranagol_5 #18048 üzenetére
még be sem kapcsoltam a gépet, hozták hoyg elkezdett kékhalálozni ileltve eleinte lefagyott win alatt majd lefagyott és kékhalálozott, most meg aszondják be sem tölt... lekaptam a oldallapot és feltűnt hoyg az összes kondi elég rendesen púpos.. na mondom akkro ez lesz itt a hiba
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest