- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
HunLogin #49159 üzenetére
nem atom, csak "alap" egy FX tuningolásához....
nem, a H80i felejtő szvsz... azt alapra használhatod, de...nekem legalábbis ez a véleményem. hátha akad vki, aki már használt H80i-t FX-en és majd nyalatkozik. de én nem tenném rá, főleg ha tuningolok...
igaz, nekem a 4,5GHz-hez jelen pillanatban 1,38V-ot használszerk
volt NH-D14-em is....
H105 előtt pont .. szvsz pár fok a különbség a víz javára... az én kuckómban persze -
HERR Z
veterán
válasz
HunLogin #49154 üzenetére
eléggé procifüggő a dolog(+vga), mert ha értelmesebb darabot fox ki akkor majd 80-100w-al kevesebbet is ehet ugyanazon az órajelen, ergo felesleges a nagyobb táp
nekem pl egy osztott ágas 650-es pucér de arany FSP-m van
bőven lehet proci/hűtő/lap függő is a problémád, elősör ezeket zárd ki
-
Pancsermeste
őstag
válasz
HunLogin #48995 üzenetére
Milyen procihűtöd van?
Ha azt feltételezzük, hogy nem jó a socket szenzor (és ezért mér ilyen magas hőfokot), akkor is magas a 66 fokos CPU mag hőmérséklet, aminek az alaplapi szenzorhoz semmi köze. Persze nem vészes, de jobb lenne 60 fok körül tartani.(#49000) HunLogin: Az rendben. Akkor nincs már, mint beleásni magad a BIOS tuning rejtelmeibe!
-
and1ao
őstag
válasz
HunLogin #48845 üzenetére
Először is leszedném a Neptunt és felraknám újra újra kenném stb.(itt már nem kellene 80 foknak lenni)
ha még az akkor hűtő le vízbe be nem-e lyukas a heatpipe, hűtő vissza teszt újra. ha még mindig akkor sz@r a hűtő(3 csak nem lehet sz@rul felrakni). és utána térjünk vissza a kérdésre. -
Habugi
addikt
válasz
HunLogin #48848 üzenetére
Össszesített eredménynek szerintem rendben van, amikor a 280x lelkét is kitaposom, akkor kapok ennyit: [link]
Szerk.:
Ha szór nagyon még a Firestrike is, akkor lehet a procid a ludas, talán droppol valamiért, rossz beállítás miatt, táp stb.., mondjuk ha a táp fogyna el akkor amiatt esdekelhet a Toxicod is.
-
Habugi
addikt
válasz
HunLogin #48845 üzenetére
4.5Ghz 80fok?
Nem ismerem azt a hűtőt, de ránézésre jóval többet kéne bírnia. Turbo megy esetleg?
Mekkora feszt adtál neki 4.5Ghz mellé?
A privid alapján gondolom az Orrmányos tunningos útmutatásán már átrágtad magad az összefoglalóban.Kéne monitoroznod játék közben a hőmérsékleteket, illetve a CPU/GPU (ki)használtságot, mert pl Crysis3 alapján sokkal több van a setupodban. 1680ban játszom csak úgy mint te, az említett beállításokkal nálam így fut a népszerű prociigényes mapon:
2x SMAA: [link]
2x MSAA: [link]
Hőmérsékletek és minden egyéb látható, neked is hasonló módon kéne monitoroznod.
Gondolom mondanom sem kell, a látható FPS-re erősen rányomta a bélyegét a softveres rögzítés, egy 8-10FPS-t még rá lehet számolni.(#48841) dergander:
Nálam 1.5V-ot kér a stabil 5Ghz-hez. Pár napja olvastam itt, hogy valakinél stabil 4.8Ghz-et sikerült elérni 1.41V-os fesszel ha jól emlékszem..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged