- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #33341 üzenetére
Vasarnap este vagy hetfon irtam a Gigabytenak, akkor meg nem tudtuk a pontos okot. 25-en sikerult megirni nekik, hogy valszeg ez a bajom, 27-en adtak egy BIOSt, most raktam fel egy perce, es a verzioszam szerint a legfrisebb microcode van benne.
Most tesztelem, de le a kalappal a supportjuk elott, tenyleg figyelnek az emberre, ilyet az Amazonnal lattam utoljara. -
miresz
veterán
válasz
sto1911 #29216 üzenetére
Ha a turbo core be van kapcsolva az szokott ilyet művelni, akkor mikor valamelyik szálon megy a turbo. Olyankor sípolnak a lapon a VRM-ek. A javaslatom,hogy turbó ki fix magasabb frekvencia,alacsonyabb fesz a gyárinál.=>jobb teljesítmény hűvösebb proci.
Vagy
Normális lap
)
Esetleg ég a tápod is csinálhatja terhelés alatt.
-
ViZion
félisten
válasz
sto1911 #25783 üzenetére
Jah, bootloadert rossz helyre rakta. Ősi (még a Mayák vésték kőbe!) win szabály, h telepítéskor minden más sz@rt le kell húzni. Nekem egyszer mittomén G lett a win, mert a kártyaolvasót felsorolta előtte...
Ha még nem oldottad meg, akkor win saját lemezéről is meg tudja hegeszteni, vagy telepítesz egy Grub-ot, ha linux megy kicsit. -
xatos3
senior tag
válasz
sto1911 #25785 üzenetére
nem az oprendszert tartalmazó merevlemezen van a boot indításod, mivel van előrébb lévő sata ajzaton is merevlemezed, és mindig a legelsőre teszi a boot részt, de ez már másik topic...
pl sata 1 másodlagos vinyó
sata 2 rendszer merevlemez
és igen a sata 1esre telepítivagy cseréld fel a kábeleket, vagy húzd ki a többi eszközt amíg telepítesz
-
=HG=
addikt
válasz
sto1911 #25783 üzenetére
Telepítési hiba... Nálam akkor volt ilyen, amikor több oprendszer volt fent, és uninstall után csak 1 maradt, viszont a boot nem arról a vinyóról indult amin az oprendszer volt. Szerintem vagy beletörődsz ebbe az állapotba, vagy újrarakod a wint. (És javaslom, hogy csak az a vinyó legyen bent, amire a rendszert akarod rakni...)
-
stratova
veterán
válasz
sto1911 #25622 üzenetére
VT-X = AMD-V
VT-D = IOMMU avagy AMD-Vi (ez chipsetfüggő is, Intelnél Q szériás AMD-nél 890FX / 970 / 990-es lapkészletet feltételez)
A lista gondolom nem teljes hirtelen, most ezt találtam. -
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #25572 üzenetére
Gigabyte GA-970A-UD3 AM3 ATX 4xDDR3 GLan SATA3+RAID USB3 Crossfire
Ennek 1k van az Asus lappal szemben, szerintem ez lesz (nem az 1k miatt, csak az eddigi Giga cuccok miatti elegedettsegem miatt.) Szerintetek?Ja, egyebkent virtualizaciora es jatekra lenne ez a proci, ha jol latom tamogatja a vmware-fele virtualizaciot ill. a hardveres technologiat.
-
xatos3
senior tag
válasz
sto1911 #25572 üzenetére
ha jó arcok vannak a boltban, akkor én biztos hogy a boltos garit preferálnám, mert a futár sokszor nem tudja hogy törékeny, mellesleg 3 év gari van mindkettőre
@ ZK azért van ez így z mert folyton változtatom és nem bírom követni
MOST 4400on megy, mert efölött brutálisan elkezd melegedni, téleg nem volt gond, most meg várom a vizem
-
- = Zk = -
félisten
válasz
sto1911 #25565 üzenetére
+1 asus...
giga már full felejtő nálam
asrockot nem ismerem(#25566) xatos3
a giga jól van hűtve?...
990fxa-ud3-as lapon a hűtés dettó ugyan ez volt/van. mégsem tudtam hűttetni... extra ventit/bordát meg már nem volt kedvem rábarkácsolni.
itt az Ánusz lap, simán elegendő neki amit a cpu felől kap.. igaz, ezen van is ám borda nagyság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Fűnyíró topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged