- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #22266 üzenetére
Igen. tetszik ez a cpu.
@ViZion: ez nagyon jo, kell nekem is.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #22216 üzenetére
-
stratova
veterán
válasz
BomiBoogie #22193 üzenetére
No meg mióta divat lett az energiagazdálkodás ezek a "csodák" szabályozgatják a tápellátást a terhelés függvényében (Asusnál legutóbb azt olvastam, hogy nem tud eléggé finoman szabályozni az EPU, s 8+2 fázisos lapál csak 4-es vagy 8-as állapot van s ha nem elég gyors a váltás kékhalál lehet a vége). Ezért gondoltam még arra, hogy esetleg az Intelligent Energy Saver beleszól Asrocknál a történetbe, de ezek szerint nem.
De itt már egyre inkább úgy néz ki, hogy 8 magnak nem tud stabil feszültséget szolgáltatni a deszka :/ ha ez alapjáraton így van (tuning nélkül) az több mint kiábrándító (ez meg az LLC-t hírből sem ismeri) -
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #22148 üzenetére
úúúúúristeeeeen...
És Ő szerkeszt emberek!Amúgy jó volt
qpec: ez CPU configuration vagy options dolognál lesz, ASUS deszkán külön van, nem a tuning menüben, gondolom Nálad is.
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #22096 üzenetére
Jó az A8-5600k, ha meg kevés, akkor mehet dVGA is mellé.
Jó táp+ház már bő 20k, szal. sok csoda nem fér bele ebbe a keretbe sajna.Hé, SZERKESZTŐ lettél? Ez most lefokozás, vagy "felfokozás"
-
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #22073 üzenetére
Én a "leánykori nevet szoktam meg "....a kor....nézd milyen ősz a szakállam...
-
malacka87
őstag
válasz
BomiBoogie #22030 üzenetére
Elég idegesítő 1 hónapig volt náluk... Ezt írták rá a lapra:
AsRock 970 Pro3, Fx-8350, különféle vga-k tesztelése során nem volt semilyen sípoló hangja a tápegységnek, csak az amd gyári hűtő alapfordulata hallatszott(a tápegységre tapasztott füllel is). A sípolás konfigfüggő is lehet.
Ennyit írtak.
Nem hinném hogy a gépemet megerőltető lenne neki elbírni... nem olyan nagy szám.
Tesóm és sógorom gépében is ugyanúgy sípol, pedig azok csak 2magos Athlon 64x2 -
hybrid26
tag
válasz
BomiBoogie #21956 üzenetére
Értem, de az húzni fogja nekem a ramokat is? Mert most a 2133 helyett 1866 -on fut
-
RVR400
veterán
válasz
BomiBoogie #21832 üzenetére
Felül meg oldalt is van.
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21797 üzenetére
Az én FX-6300 kockámtól mit várhatok?
Jelenleg 4,3 GHz @ 1,4 V alatt (nem'tom mennyi pontosan) és ~2 napja megy, se az asszony a farmeramaval (flash trágya), sem a gyerek a HeroFactory-val (dettó fless) nem tudta kicsinálni, IBT 10 kör high és Prime ~1 óra stabil volt (nekem elég az 1 óra, felőlem mérheti más napokig, annyi ideig nem kap full terhelést, a többit meg megmutatja játékok alatt úgyis).Próbáltam feljebb, de feszt nem szeretném nagyon emelni. 4,4-el indolt még, de nem volt stabil. És ahogy néztem ott már eléggé droppol a lap -korábbi procinál is ez volt a baj, h magasabb feszt a kevés fázis már nem tartotta stabilan.
krómX: a gyári ventit én is megfüleltem, az akkora gatya, hogy tényleg vicc, h ezt adják, inkább lenne 2000 Ft-vel olcsóbb a cucc. Mégis mire jó az? Annak, aki alulfeszel (FX-nél azért ez lol), vagy szükségmegoldásnak, amíg nem tudsz 6-15k-s hűtőt venni, esetleg lehet vele a macskát dobálni, de arra nem igazán alkalmas, a lamellák miatt eléggé kiszámíthatatlan a röppálya.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21797 üzenetére
A javabol, de meg van munkam vele. Meg vagyok vele elegedve.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21795 üzenetére
Probalkoztam az 5 ghz-el de eleg nagy feszt ker (1.515V), stabil a 4.8 ghz 1.435 V, es a 4.6 ghz 1.3985 V. Ha lesz majd idom szeretnem meg lejebb vinni az 5 ghz-et, szzerintem 1.48 V eleg kellene legyen, aztan meg megprobalni az 5.2 ghz-et. De az 5 ghz sem rosz.
Ezek most jok vagy atlagosak ?
-
gaben82
tag
válasz
BomiBoogie #21784 üzenetére
feltettem a win 7 x64 -et a másik vinyóra és ugyanaz restart...
nagyon úgy néz ki hogy rossz a proci...
ilyet még nem láttam, pedig már jó sok gépet összeraktam, nem csak magamnak ...egyéb ötlet?
-
lee56
őstag
válasz
BomiBoogie #21727 üzenetére
Rádióaktív metálcsiga, ezz igen
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21727 üzenetére
mar reg megvolt, csak van, aki dolgozik.
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21688 üzenetére
bagoly mondja. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21720 üzenetére
Csigabiga
-
werszomjas
addikt
válasz
BomiBoogie #21709 üzenetére
kérdés, megéri-e neked a kicsit kisebb fesz a felárat.
Ezt nem tudom én sem
Ez mennyit jelent vajon forintban az áram számlán? Gondolom nem észrevehető.
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21688 üzenetére
Háát, minap Te vágtad a
fejemhezszenzoraimhoz, h produkáljak valamit, ne csak osszam az észt!Amúgy meg Borg, LASSAN megnézhetnéd a sorozatot.
vagy asszimilállak, bár ezzel sztem a fajunk alatt vágnánk a fát...
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21681 üzenetére
Nah, gerinctelen kolléga!
Kicsi hegesztéssel mai FX-6300 eredmények: 4315 MHz @ 1,416 V; 60°C Prime alatt és stabil.
CPU/NB 2200; HT link 2200. Feljebb véva instabil, mondjuk plussz feszt sem adtam ezeknek.
CPU LLC be, CPU/NB LLC ki, APM ki, C1e ki, RAM @ 1600, de 1,5 v helyett adtam pici plusszt, asszem 1,52 vagy ilyesmi, azt írták kellhet. EPU, turbo, CPU spread, PCI spread ki, PCI freki 100.full CPU load alatt 240-245 W konnektorból. Így hagyom, mert Prime és IBT teszten túl van még egy durva teszt, amin a tuning el szokott hasalni:
asszony+farmerama (flash takony izé tákolmány) kombó, ha ez nem BSoD, akkor semmi.agyalok még, mert a kupak azért elérte így is a 60-62 °C-t, amit sokallok. Slim radim van, nem tűnik melegnek, lehet beszerzek egy tuti CPU blokkot. Van itt vizes szaki? Van sok különbség a blokkok között? Nézegettem az újabb típusokat, amik ilyen hajszálér-szerűen vannak kialakítva, nem csak egy üreg és kész.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21681 üzenetére
Szerintem megerte, ha elpasszolom az i7-est, meg ha kicserelik a sabertooth-ot egy ujra, bontatlanra akkor szerintem nem kerult egy fillerembe (mondjuk ez tulzas, kb 10-15K HUF-ba) se a csere. Ami tetszik
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21679 üzenetére
Igazad van, majd elvalik hogy mit is er. Bar ez a legjobb AMD lap amit kapni lehet ha jol tudom.
-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #21676 üzenetére
Ezzel valahogy én is egyetértek
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21661 üzenetére
Jahogy értem.
Nem a programra gondoltam, hanem hogy mag vagy kupakhö-e. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21652 üzenetére
Vagyis?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21644 üzenetére
Na igy gondolom az enyemet is. Meg volnak vele elegedve.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21644 üzenetére
Ez vajon core temp?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #21614 üzenetére
és a "tácsbiosz"?
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21596 üzenetére
Mindig az ordibál, akinek ég a háza... ugye
4,2 GHz @ ~1,34-1,39 V (néha feltolja 1,39-ig, de sebaj) Prime stabil, IBT stabil. 60 °C-t nem éri el, szobában jó 25 °C. Feljebb nem pöccintettem még, majd hétvégén. Hangtalan, 5,5 V-re letekert ventikkel.
Rekordot nem akarok dönteni, mert a kis csápos szemeid kisirnád, úgy megy ez az FXAnaren91: tuning, az van-e?
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21594 üzenetére
a sarokkadat a hagymasbab hajcsa ki.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21542 üzenetére
En baranysultet fogok, ki ker ?
@ViZion: mindig a felsokategorias lapokat neztem ki, mert az alaplapon es tapon sohasem szoktam sporolni.
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21538 üzenetére
engem olyan topikban nem latsz
mennyévissza, fakereszt! eretnek!!!
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21530 üzenetére
tobbszoros visszaesokent allitod, hogy az egesz topik, meg jopar topik arra var, hogy miklosnak mikor erkezik meg a pakkja. hat en nem kikerem magamnak, ez hamis vad, viszlat!
Éjjel úgyis hűvösebb van -> nagyobb OC.
viszont ez nagy igazsag, sokan kirakjak az ablakba a pc-t ha tuningolnak. nyilvan telen jobb, de mivel most frankfurt am -4° es havazik, igy holnapra itt is lehet valami. mondjuk a langyos szigeten ez nem jellemzo. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21527 üzenetére
A baja az hogy 17.30-ra szulloi ertekezlet (nem vagyok gyik hogy FX-el meg szivarral menjek), 18.15-re edzesre kell vigyem. mire hazakerulok lesz belole este 8 ora. Szereles + telepites = 2-3 ora minimum. Most szabadnapos vagyok, es logatom a fa..... De holnap reggel 7-re az irodaba kell legyek felvenni a rendeleseket.
Éjjel úgyis hűvösebb van -> nagyobb OC.
Lokott alulfeszelt turbo-csiga, ezzen jot rohogtem !
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21523 üzenetére
kicsussz...
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21521 üzenetére
Te nem tudhatod milyen az.
Jogos. Elnézést. -
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #21513 üzenetére
Szerintem itt az ideje visszahúzódni a csigaházba...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21504 üzenetére
turbocsiga, stratova :
laca000: Thank's
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #21502 üzenetére
hogy te mennyire tudsz örülni más örömének
...
ez a korrektorok dolga is, amúgy? vagy csak a tiéd..(#21507) BomiBoogie
jaaaj, jaaaj, hát mi jöhet még drága jó Istenem?! -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21502 üzenetére
Remelem kifogok legalabb egy atlagosat. Amilyen szerencsem volt az utolso periodusban a hardverekben .....
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #21463 üzenetére
Haaaat...
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21465 üzenetére
Egyik oldala marha hideg, a másik meg marha meleg. A meleg oldalra kell a vízhűtés, a hidegre a CPU. A kilógó kanócra meg áram (vezérlőt is említenek néhol, de ez passz). Előnye, h a környezeti hőmérséklet alá lehet hűteni a procit. Hátránya, h ehhez kell +50-400 W
Ha nagyön hűtöd, akkor pára lecsapódhat->alaplap kuka. Tehát szellőzés is kell (nálam van). Egyelőre nem tudom mivel jár ez a gyakorlatban, csak érdekel a téma. -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #21457 üzenetére
Gyorsan?
Miklosss: jaja, varjuk a prezit!
-
netguru10
aktív tag
válasz
BomiBoogie #21455 üzenetére
Akkor pont kifogtak egy "nem" tuningbarát példányt!
De elméletileg mennie kellene,sőt... -
netguru10
aktív tag
válasz
BomiBoogie #21400 üzenetére
Hát annyit szrtem símán mennie kellene! 800Mhz plusz-t!
Víz alatt lazán...de talán még léggel is (Noctua NH-D14) -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #21369 üzenetére
Pontosan...
Ha kell segitseg, akkor jossz a turboddal, es megoldod... -
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21352 üzenetére
mi ez a BS basz?
xatos3: az FX birja a 4x4gb 1866ot
-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #21371 üzenetére
Miért, mi történt Miklóssal?
-
DjKriston01
tag
válasz
BomiBoogie #21341 üzenetére
Arra még van időm, nekem inkább a witcher 3 ami várós
-
xatos3
senior tag
válasz
BomiBoogie #21325 üzenetére
ok nem olyan kártyám van de pl a gtx 560TI-re HALMOZOTTAN igaz az állításom
-
xatos3
senior tag
válasz
BomiBoogie #21322 üzenetére
azt azért ne felejtsd el hogy az oc esetén nagyon sok esetben teljesen más nyákot használnak tartósabb, nagyobb kapoacitású alkatrészekkel
mint ahogy 2 lap vrmje se egyforma
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21322 üzenetére
...OK, linuxon milyen csúszkát húzol fel? Ott csak BIOS csere működne, nekem meg ennyit megér. NEm vagyunk egyformák, Te még a csigaházra is központifűtést raktál...
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21306 üzenetére
OC VGA is jó, miért ne lenne az? A nem OC verzió is húzható, de az OC-nál az adott tuningot biztosan viszi, és ezt is lehet feljebb rakni. Én OC-t vettem, jó drága volt, de amúgy pl. VGA-t nem tuningolok, meg nem cserélgetek biost...
Amúgy Sapphire, mert a 7770 topikban is azzal volt a legkevesebb gond. fHD-ra lehet kevés lenne, majd cserélem jövőre. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21318 üzenetére
Tudom. Nem gond, utalom a tablagepet de hasznos. Csak majdnem a legolcsobb fajtat vettem es most banom mint a kutya (nem a muzsikusra vagy az 56-ra ertettem) mert alig lehet gyorsan es helyesen irni.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21315 üzenetére
Franc esne a tablagepebe bele. Parkban vagyok a gyerekkel, .... nezd el neked a helyesirasi hibat szombat leven
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21313 üzenetére
Pont azon vaccikalok most... lga2011 vagy am3+. Vegul beadta az asszony a derekat es igent mondot a fejlesztesra. Osszintem egy crosshair + 8350 fele huz a szivem mert meguszom 340 fontbol, a 3820 + rampage formula pedig 530 lenne, de processzor szinten nem lenne nagy elorelepes. Csak 4 mag +HT.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #21308 üzenetére
értem.
nembaj, rajtam is állandóan élcelődtetek, úgyh ittmarad
igen, erre gondoltam én is, h a gyári OC az lóf...
thx
-
xatos3
senior tag
válasz
BomiBoogie #21308 üzenetére
és az én gyári oc kártyámra mit mondasz?
kiemelkedően jó hynix ramchippek vannak rajta
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #21306 üzenetére
miért ne? mert fika az OC "mérete"?
igen, ánuszra gondolok én is, Gigáról ugye sok rosszat hallani a memóriabajok miatt, MSI-t viszont nem ismerem.
meg ánuszon 3 év gar van, az jól jön...
csak az nagyon fontos, h idle-ben kussoljon...várom, h ki fog belekötni az ánusz szóba
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #21292 üzenetére
10k
magonként?.. na az fain (Y)
(#21294) kungzi
én is asus szeretnék, ha végre elvinnék ezt a.... -
Sunny8003
csendes tag
válasz
BomiBoogie #21276 üzenetére
köszi
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #21244 üzenetére
jaaaaaaa... jóvan...
most ezér' miért menjek át?MrM94: az igeeen...
úgy látom, valamiért nagyon népszerűek lettünk itt, pedig anno csak érdeklődni jöttem ide...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21252 üzenetére
Kár,már elkezdtem leverni a csempét a panelba,hátha befér
De láttam...miresz szólt privibe,hogy ezt látni kell
Én azért csatlakozok a ne bántsátok Gyikut című kampányhoz.Ő egy Hungarikum,tessék ezt tiszteletbe tartani!
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21239 üzenetére
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #21239 üzenetére
he?
csövi!DjKriston: nm
-
Swen017
csendes tag
válasz
BomiBoogie #21211 üzenetére
Nem a VGA cicereg, mert nem onnan hallom a hangot, hanem a processzor illetve a RAM felől.
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21211 üzenetére
-miert van egy nonek 2 laba?
-hogy ne huzzon maga utan olyan csikot, mint a csiga. -
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21208 üzenetére
kiutaltok innet, elhuzom a csikod.
miresz: azert meg nem.
-
Swen017
csendes tag
válasz
BomiBoogie #21208 üzenetére
Sziasztok! 2 napja mikor húztam 1 kicsit az AMD FX 8150 es procimon az UEFI n keresztül 10% al, akkor utána elkezdett valami ciceregni a gépben. Ugyanakkor új tápot is kapott meg új hűtőt még az nap. Bár szerintem nem sok köze van a hűtőnek hozzá. Azóta elég hangosan cicereg, legalább is mivel fent van az asztalomon így elég hangos ha nincs rajtam a fejhallgató. Valamint terhelés alatt, ha stressz tesztet nyomok ami ugye 100% ra húzza a használtságot, olyankor kussba van
. Itt 1 videó róla.
Valami ötlet, hogy mi lehet? Van egyáltalán köze a procinak az egészhez? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21198 üzenetére
Vicces turbo-csiga !
-
stratova
veterán
válasz
BomiBoogie #21196 üzenetére
De te korrektor vagy nem moderátor
-
lee56
őstag
válasz
BomiBoogie #21144 üzenetére
Kivánccsiga
-
xatos3
senior tag
válasz
BomiBoogie #21141 üzenetére
de ez mekkora felbontás?
hehe tök jó nem is néztem utána és hasraütésre kb eltaláltam
-
Qmi
tag
válasz
BomiBoogie #21040 üzenetére
Igen Full HD, amely mellett elvből nem használok AA-t (Semmilyet), meg csillivilli szemkápráztató effekteket.
Sok-sok nyers FPS-re törekszem
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21025 üzenetére
Azt mondod nem vagyok elég szakmai? Meh nem is viccelek nektek többet.
laca000
47-ért nagyon jó a Crosshair. Persze kérdés észrevenni-e egyáltalán a különbséget a kettő között használatban. -
laca000
őstag
válasz
47, emez csaknem ugyanennyi lenne.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
4 betű
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21018 üzenetére
magazodhatunk, tetszik. legalabb megadja a tiszteletet!
-
stratova
veterán
válasz
BomiBoogie #21013 üzenetére
El is felejtettem, ott is i3-aznak?
Eddig csak a "milyen processzort vegyek"-ben ajánlottam i3 ellenében(de a használt i5-öt magam sem tudom lehúzni, de megemlítem ha valakinek kimondottan új CPU kell akkor vegyen FX-6300-at, i3 ára alatt meg ott a 750K baráti áron).
Lehet majd benézek -
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #20961 üzenetére
Épp az a cpu szempontból nagyon jól optimalizált játék ahol egy alsó/közép kategóriás cpu ki tud hajtani egy csúcskategóriás vga kártyát. Szóval igen VGA limites, de talán ez az első olyan játék ahol jóformán bármilyen 4 magos proci elég a csúcs kártyák mellé is. Bár mondjuk lehet ingame akciódúsabb jeleneteknél némileg látszódna a minimum fps ben a procik közti eltérés, de jó úton haladnak az biztos.
-
csattila01
tag
válasz
BomiBoogie #20988 üzenetére
Hát az egy Scythe Mugen2-nél nem hátrány. De teljesítményben is OK?
-
and1ao
őstag
válasz
Szerintem meg VGA-t kellet volna alá tenni mert a Radeonok agyba főbe verik a NV-t benne.
Mondjuk egy 7990-et -
Whysperer
addikt
válasz
Erdekes mertashogy latomivrl az Fx 4100 kicsit kobban teljesit az i3-nal. I3 2100 78 az fx meg 104. Ez alapjan egy ilyen jatekba a 4100 jobb vetel mint az i3.
-
stratova
veterán
válasz
-
válasz
BomiBoogie #20957 üzenetére
Neeem, szerencsém volt, egyik hívás esetében sem kellett használnom, de ez szinte csoda. Megnézem majd holnap a főnököm arcát mikor elmesélem neki
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20918 üzenetére
ezt vagy 1h elragni. amugy jogos a most mar eleg az offbol, alairasba vele.
Malibutomi:
betegcsavo
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20921 üzenetére
Igaz, most nem irom ide.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20916 üzenetére
semmi gond, belefér...
most az 1x megbocsájtok... -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20913 üzenetére
hát ez az
behalok rajtuk, főleg a miklosss-on...
már mikor, ember... csodálom, h csak most veszed észre...
ha volna időm/erőm, tesztelgetném, h mi kell neki mondju ka 4500hoz, de ez is bőőőven elég...
legalacsonyabb fordulatra levéve (szerintem kb 600 RPM) a Ninjám így is egész jól hűti... -
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20902 üzenetére
ennyi latens homokszoroval sem volt meg dolgom, az biztos
-
RVR400
veterán
válasz
BomiBoogie #20891 üzenetére
Veszek má' egy Intelt, ott legalább mindig lehet ontopiknak lenni csak be kell köhinteni, hogy a záemdé egy fika, mer' a zintelazisten.
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20884 üzenetére
levittem az arat -50k-val, nezd csak meg csak. jo cucc
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #20849 üzenetére
Sajnos lehetseges. Vacsora melett ma felvetettem az asszonynak az otletet hogy milyen jo volna ha napi 1-2 oraval tobbet toltenek a gyerekkel, es hogy akkor eladnam az alaplapot + processzor, azt megtoldanam 300-350 fontal es vennek uj lapot meg processzort.
Hat aki hazas ember el tudja kepzelni milyen fejet vagott. A fo az hogy neki jobb otlete tamadt. Ne jatszak annyit csak a felet (vagyis napi 30-45 percet), ne menjek reggel kavet inni a sarki panzioban (ott dolgozik az egyik legjobb baratom, na meg olyan kavejuk van hogy hihetetlen) es aludhatok napi 30-45 percel kevesebbet, es mar ott a tobb mint napi 2 ora. (es nem penzt adok ki a hazbol hanem sporolok a kaven)Micsoda logika ??!! Fene egye meg....bezzeg amikor aglegeny voltam .....
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20781 üzenetére
pontosan
láttam én már karón varjútazon nagyon lehaltam
-
gabb1984
csendes tag
válasz
BomiBoogie #20778 üzenetére
Igaz, elnézést, azt lehagytam, hogy 1333 -on kezeli a rendszer alapból.
(#20780) Asbee
Akkor ezt a profile-t próbáljam beállítani?Hülye kérdés lesz, de a CL utáni 3 érték az az időzítés? A negyedik érték maradjon?
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #20778 üzenetére
sose lehet tudni...
lásd feljebb a 760-as lapot 8120-al... -
netguru10
aktív tag
válasz
BomiBoogie #20758 üzenetére
De valaki csak ért a bios-ok hoz,meg a támogatotsághoz!
Mert "szinte" végigolvastam az egész topikot és volt olyan kérdés,(bios-sal kapcsolatban) amire kapásból lökték a választ!
Na de majd csak lesz valaki,aki konyít is "kicsit" hozzá!(lapomhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged