Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
> valami hasonló ..
> ~ új zen4-es stepping + RDNA3Ezt nem értem. Ha a Dragon Range-re írtad, akkor szerintem a Dragon Range mobil tokozású Raphael. Ahogy a Rembrandt meg fog érkezni AM5 tokozásba, úgy a Raphael is a mobilba. (FP7?)
És ezt az teszi lehetővé, hogy (feltehetőleg) az IOD-ban lesz IGP. Ez alkalmassá teszi high-end notebook eszközbe
- olyanba is, ahol a cpu erő számít és nincs is benne dGPU. Ezt a területet A Cézanne és Rembrandt igazából csak alulról kapargatja.
- és olyanba is, amiben nagyonis van dgPU, amit egyrészt ki kell hajtani, másrészt pedig nem kell megkötni üzemidőben azt a kompromisszumot, hogy a játékon kívüli képet is a dGPU adja és szívja az aksit.Emlékszel még arra a kérdésre, hogy miért olyan "egzotikus kialakítású" az AM4 kupakja?
Akkor a - szerintem - legközelebbi tipp az volt, hogy dupla tokozás van a kupak alatt.
double substrate setup~kb így:
Szerintem ez az AM5-ös kupak alatt egy FP7-es szubsztrát van így jön létre ez a két termék egyféle kialakításból. Amit nem tudnak FP7 tokozással eladni, az megy az AM5 szemétledobóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest