Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy frissítéssel megváltoznak az alvási pontjaid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Bocs, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam.
Nem kívántam egyenlőség jelet tenni a P/E clusteres felosztás és a Ryzen CCX-ek közé.
Amikor azt mondtam, hogy feltételezem, hogy az Elden ring ismerheti már a különbséget a P és E magok között, akkor csupán arra gondoltam, hogy eddig szinte kivétel nélkül azt lehetett hallani, hogy jobban teljesít az ADL az E magok kikapcsolásával. Ez alapján azt kéne látnunk, hogy a program megörülvén az E(xtra) magoknak feladatokat oszt rájuk, viszont az eredménynek a lassabb magok miatt hektikusabb jelleget kéne mutatnia. Ehhez képest az Elden Ring-et az E magok látszólag nem összezavarják, hanem némileg kisimítják, épphogy csökkentik a hektikusságot.
Ehhez semmi köze a Ryzen CCX-eknek.
Csak az jutott még eszembe, hogy a 8 és 12 magos Ryzenek esetén lehetne még megnézni, hogy az Elden Ring esetén tapasztalt kisimulás bármilyen 8 fölötti magszám esetén tapasztalható. És elképzelhető, hogy ugyanilyen jó összehasonlítás lenne a 6+0, 8+0 és 6+8, amikkel az összehasonlítást csak ADL konfigurációkkal (tehát nem belekeverce a CCX-eket) le lehetne végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- iPhone 13 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - Új, garanciában CSERÉLT!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest