- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Petykemano #6334 üzenetére
Igen, nyilván majd annak kell a sok mag aki folyton renderel.
Átlag gépbe gamerkodni bőven elég a 8+8 mag felálás.
Bár akkár hogy nézzűk az intel emelni fogja az energia hatékony magok számát. És kíváncsi leszek mire lehet majd őket befogni a gyakorlatban, gondolok itt a játékok alatt. Fizikát számolni? Nem volna hülyeség!
A 13. generációtól már a 65 wattos i5-S széria is kap majd energia hatákony magból 4 darabot. Akkár hogy is hozzá kell szokni, üresjáratba filmet/sorozatot nézni bőven elég.Én űgy szűrtem le az intel rummor híreiből hogy a Mainstream platform sok-sok évig csak 8 normál magot fog tartalmazni és az intel ezt nem is akarja emelni. De rak mellé sok E-Core mert az kis helyen is elfér, és nyilván jobban hangzik hogy 40 magos a procijuk.
Csak itt nyilván az lesz a probléma, hogy egyrészt az alkalmazások mennyire profitálnak belőle. Az biztos a játékokban semmi hasznát se veszik, ott csak a 8 nagy mag dolgozik.Bár én kíváncsi vagyok az intel fog-e forgalmazni processzort "E-Core nélkül. Például ha valaki csak 8 erős magot akar kis mag nélkül arra lesz-e opció olcsobban? Vagy az E-Core így is úgy is jár mellé, hogy az intel szabványa teret hodítson.
Majd meglátjuk mit hozz a jövő, az biztos a Zen 4 idén még piaca kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék hozzá Deepcool Mystique 240 vihütő
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest