Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #4251 üzenetére
Hmm
Smart.Access ide vagy oda, a fusion lényege az volna, hogy nem csak közös címtérben dolgoznak, hanem tényleg közös memóriát használnak és se pcie-n keresztül, ad absurdum se memóriában nem kell másolgatni a feldolgozandó adatot."Full Access to gpu memory"
Arra utal, hogy a CPU úgy fogja látni a gpu memóriáját, mintha egy másik memory pool lenne.A sebességnövekedés.ott érhető tetten, hogy a gpunak alacsonyabb késleltetéssel fognak rendelkezésére állni az adatok, amiket a CPU feldolgozás/előkészítés után máskülönben a rendszermemóriában tárolna.
Szóval ez arra jó, hogy ha valami alapvetően a gpun fut, akkor annak alá tud dolgozni a CPU. Ez a CDNA esetében is szerintem kifejezetten hasznos lesz
Sőt, bármihez jó, ami valami gyorsítón.fut, akár gpu, akár fpga.De azt nem látom.ebbe bele, hogy ezzel megvalósítható lenne az AVX512 utasítások offloadolása.
De az irány persze mindenképp a heterogén feldolgozás, és azt értem, hogy ezzel egy programban meg lehet majd mondani, hogy egy parancs egy adathalmazon min fusson (vagy akár adattípustól függően automatizálni is lehet) csak én még azt nem értem, hogy egy-egy utasítást kiszervezése lehetséges-e egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest