Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Igen, de egy olyannál csak a processzor többe kerül mint itt az egész gép és nem feltétlenül van mindenkinek pénze erre. Épp elég az asztali gépet fejlesztgetni hogy tudja tartani a lépést a játékokkal. Másrészt utánaolvastam és a teljesítményére nem is tettem rossz megjegyzést, pl. 25GB-os Avatar-t is tud transcode-olni akadások nélkül. Persze ha húzhatnék rajta párszáz MHz-t még jobb lenne, de alapvetően ezzel az oldalával nincs nagy bajom.
Az USB 3.0 vezérlőjére vagyok nagyon pipa, és arra nem írta sehol senki, hogy ipari hulladék, márpedig az.
-
PapaMaci
őstag
Soksávos magnónak használnám. Egy DAW szoftverrel, és egy sokcsatornás USB-s hangkártyával. Gyakorlatilag nem marad csak minimális prokessz a gépnek, így indokolatlannak tartom, hogy folyamatosan menjen az i7. Az alacsony fogyasztás érdekelne, meg a zajtalanság. Passzív hűtő (vagy egy ilyen ház), 2 SSD, és had szóljon!
-
-
iff
senior tag
asrock am1h-itx lap? Egyébként asrock-om nem volt még, általában asus párti voltam, de lehet jobb választás lett volna.Pár gépet szereltem már össze, de ennyit még nem szívtam mint ezzel. Az usb-ről való telepítés ill. fel másolás. Kerestem volna valami programot ami teszteli a hálókártyát, de nem találtam.
Már nem tudok másra gondolni, hogy nem az alaplap sz@r. Régebben egy integrált hálókártya már megtréfált. internetre kilehetett menni, de lassú volt, elmentem venni egy h.kártyát, ott a szervizes srác azt mondta ha kimegy a netre akkor jónak kell lennie. Beleraktam az újat és rendben működött. Legközelebb amikor voltam a boltban mondtam neki, hogy csak a h.kártya volt rossz. Rá egy hétre ő is úgy járt mint én.
-
Polllen
félisten
Ki nem hajtja, de nagyon sok játékhoz bőven elég.
zed1983
Láttam, hogy pentiumhoz is kerestél megoldást. Ha jól látom külső táppal együtt 20k... abból már kijön egy csendes sfx táp és még marad is valami. A kártya terhelés alatt úgy sem lesz csendes.
Francia91
Teljes terhelés alatt tuti halkabb, mint a gyári. Ha megkergeted valami jobb játékkal, olyan a hangja, mint egy miniporszívónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest