-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Tybike81 #5209 üzenetére
Az összefoglalót elolvastad?
-
törölt tag
válasz
Tybike81 #5209 üzenetére
Igen, ez így is van. Németekhez és osztrákokhoz szállítanak csak.
Mailbox.de oldalon keresztül tudsz rendelni.
Ott regisztrálnod kell és kapsz majd egy egyedi azonosítót is.
Azt a német címet kell beállítani szállításhoz amazon oldalán, amit a mailbox.de ad meg a neveddel és a kódoddal.
Oda ingyen viszik majd a csomagot.
Amikor a mailbox.de megkapja a csomagot, akkor kapsz tőlük értesítőt, hogy mennyi lesz a szállítási költség és amint kifizetted, már küldik is tovább.
Stick árán felül kb. 13-14€ a szállítás. -
tomigonzo
aktív tag
válasz
Tybike81 #5209 üzenetére
most komolyan keptelen vagy guglin vagy itt rakeseresni????
azert nem kuldi mert csak a teruleteileg engedelyezett orszagokba lehet rendelni (ahogy 2vel !!!!! lentebb irtak, nemetorszag es ausztria - a nemet amazont alapul veve, az angol meg csak angliaba kuld)
most teljesen feleslegesen megyunk itt bele, hogy ez uzletpolitikailag, tartalom jogvedelmileg es milyen egyeb csillagok egyuttalalsa es sajat ceges donteseik miatt van igy,
ott az osszefoglalo, olvasd el !! minden IS benne van,
nem irigyellek @gyuru, -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Tybike81 #2921 üzenetére
én is ilyen párosítással használom. HBO-t majd MAX-ra váltáskor telepítem fel.
MAX csak pár euróval drágább a simától, annyit simán megér (a valószínűleg hosszabb támogatás miatt is). sima sticket szerintem nem éri meg venni.én persze mindig megvárom az akciót és akkor rendelek.
-
sepsi0
őstag
válasz
Tybike81 #2761 üzenetére
Szia!
Ha webos 3 van minimum a tvn, próbáld meg a kolléga cikkje alapján ezt. Én megcsináltam, Mr Dini igéri a Kodi-t hozzá.
Nekem Tvn és projektoron is ment, pl reklámmentes YouTube már van a csomagban. Ha Kodi lesz, minden lesz, max tárhelyre kell valami megoldás, ha kifutnánk belőlle.
Bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest