Hirdetés
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sajti_pajti
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ahogy fentebb írtam, a vámkezelési kérelmet már befogadták és a vámkezelést megkezdték.
Ez után küldtem el a postának a kérést, hogy küldjék vissza a csomagot.
A refundot ezután indítottam, akkor, amikor az eredeti tracking number alatt már látszódott, hogy elindult vissza a csomag. -
-
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nekem 01.26 óta áll Vecsésen a csomagom, egy deka megkeresés nem jött, hogy adjak be bármilyen dokumentumot.
Az amazon oldalán 01.26-02.10 van megjelölve várható kézbesítésnek, és egy felhívás, hogy ha ez nekem nem felelne meg, akkor jelezzem és azonnal refundolják.
Ám nekem nem sürgős, most már azért is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a menete ennek.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
GLS-től én ezt a tájékoztatót kaptam:
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2021. január 1-jétől az Egyesült Királyság (UK) az Európai Unió szempontjából „harmadik ország” státuszába került. Ez annyit jelent, hogy ettől az időponttól kezdődően az EU és az Egyesült Királyság közötti áruforgalomnak, és így a feladott csomagoknak is vámellenőrzésen kell átesniük. Ennek keretében vámügyintézésre szükség lesz, de az EU-ból származó árukra nem vetnek ki vámot.
Szóval azért kell mindent kitöltened, mert formálisan vámkezelés lesz, és kell majd vámkezelési díjat fizetned (pár ezer Ft). Aztán az is lehet, hogy nem.
Majd írd meg a tapasztalataidat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Diablo IV
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest