- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajti_pajti
tag
válasz
Atish19 #8767 üzenetére
Semennyire nem bíznak a vevőben.
Viszont a csomagot nyomon követő rendszerben, mint harmadik félben már joggal bízhatnak.
Amint feladtad, már regisztrálódott oda és látszik, hogy útban van hozzájuk. Nyilván ennek az infónak a birtokában indítják a refundot (az már nem a te sarad, ha a csomag útban visszafelé netán elkallódik). -
Atish19
őstag
válasz
Atish19 #8716 üzenetére
Sajnos ahogy a felhasználói visszajelzések sejtették valóban bontott terméket kaptam így elálltam tőle a portéka kényes mivolta miatt. Mivel a kérdésemre nem kaptam itt választ ezért leírom ide a történteket hátha valakinek hasznos lesz egyszer. Support felkeresése nélkül simán elindítottam a visszaküldést sérült csomagolásra hivatkozva. Feldobta lehetőségnek a pre-paid szállítást. Ezt ki is választottam. Kinyomtattam a feladáshoz szükséges iratot amit elküldtek nekem e-mailben. Beballagtam a postára és ingyen és bérmentve elszállították. A csomag csütörtökön került postára és pénteken 11 órakor már a számlámon volt a teljes rendelés vételára (rendelt áru ellenértéke és a kiszállítás díja is)!!! Fogalmam sincs hogyan intézték ezt ilyen gyorsan, de abszolút csillagos 5 az ügyintézés gyorsasága. A termékkezelésen viszont még csiszolgathatnának kicsit. Szvsz a gyártói dobozt az első akinek ki kell nyitnia az a vevő. Ebben sajnos nálam zéró tolerancia van főleg drága és sérülékeny termékeknél, mint jelen esetben is. Ez volt az első termék amit közvetlenül az amazontól rendeltem. Amit amazonon keresztül gyártótól/boltoktól rendeltem minden sértetlenül és bontatlanul ideért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest