- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Én is csak szenvedek továbbra is, ráadásul már a Curve sem használható Erste bank esetén ahogy épp ma olvastam.
Viszont egy értékhatárig elfogadja a terhelést Erste-Mastercard kombó, 165€-ig térképeztem fel. 300€-t már visszadobja.
Nyilván eléggé különböző a helyzetünk,de esetleg megpróbálhatod (amennyiben maga az amazon az eladó) a top-up/ digitális amazon gift card használatát.Fájdalmas így drágább valamit venni az egyszer biztos, és ha kapós a termék, akkor ráadásul hátrébb csúszol a rendelési sorban, bár nem törölték szerencsére.Sikertelen fizetés esetén pirossal kiemelt lesz a rendelésed és felkérnek a fizetési mód átnézésére, na ilyenkor tudsz újra gift vouchert/gift egyenleget hozzáadni a rendeléshez, akár az egészet kifizetheted vele, vagy lecsökkented a terhelendő összeget annyira ami már átmegy (innen tudok a 165€ értékről, addig kisebb tételt vettem).
Óvatosan próbálkozz mert ha sorban elutasítgatja a bankod akkor bumm amazon bepánikol és zárolja a fiókod és már meg is keresnek az ügyfélszolgálattól,aki bekéri a legutóbbi végbéltükrözésed eredményét is
Erste 4 tranzakciót fogad el így kb(top-up/digital gift card magadnak elküldve), amik ráadásul lassan teljesülnek (van, hogy pár óra) ezt ki kell várni.
Szar az egész ahogy van és botrány, semmiféle értesítés nem jön meg, kártyát már újraregisztráltam,amazon felől nem lehet semmit bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- SAMSUNG FRAME SHERIF (QE65LS01DAUXXN) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM SMART ! AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest