Hirdetés
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok! Biztos a tapasztaltaknak már nyilvánvaló, de én nemrég óta amazonozok: az miért jó az eladóknak (amazon.de-n, direkt figyelek hogy azért több éves, >95%-os eladó legyen) hogy felraknak valamit Used Like New állapotban (ami szvsz nincs is nekik készleten, pl. könyvesboltnak egy objektív legutóbb) mondjuk 40-50%-kal olcsóbban mint az új ár, és 20-30%-kal a használtak alatt, én megrendelem, fizetek az amazonnak, majd ők meg sztornózzák az egészet?
Értem én hogy ne kergessek álmokat hogy féláron fogok vásárolni (miért is ne, Black Friday, év végi akciók, ráadásul van ami féláron annyi - átváltva - mint itthon forintban az új), de hogy én úgyis visszakapom a pénzem az amazontól, ők meg nem fognak ebből látni egy fillért se?
Próbáltam már mailboxde címre és bp-i címre is rendelni, nem (hiszem hogy) azon múlt, több bolt több termékével is jártam már így. Volt már valakinek úgy hogy megcsípett így valamit, vagy mindig ugyanez a vége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest