Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Szerintetek az mennyire gyanús, hogy hónap elején rendeltem egy egeret (német amazon) ami azóta sem érkezett meg (standard shipping). Viszont az amazon support által megadott legkésőbbi becsült kiszállítási napon furcsa módon felkerült pont egy ilyen termék, német csomagolással egy kedves eladó által mind jófogásra, mind HA-ra. Sajnos az amazon által kiállított számlán nem látszik a termék szériaszáma így nem tudom ellenőrizni, hogy az a termék véletlenül nem-e az “elveszett” csomagom...🙄

Még várnék egy kicsit, viszont minden elképzelhető sajnos! A posta és a ferihegyi reptér hazánk Bermuda háromszögei, eltűnnek dolgok.
    Négy hét soknak tűnik. Visszakerestem emailek között: október 31-én kedden rendeltem szintén egy egeret, szintén standard shipping november 9-10 becsült idővel. Halottak napja is volt német feladáskor, a magyar posta központjában is várakozott kicsit. Jól becsült az Amazon, november 10-én pénteken már a kezemben volt. (Logitech MX Master 2S nem örültem volna lenyúlják)

Új hozzászólás Aktív témák