Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
(#5114) qqzs Köszi a választ, vissza is adták.
Német Amazonról rendeltem kamera felszerelést November 19-én, és azt az opciót választottam hogy +10€-ért november 23-ra idehozzák. Nem érkezett meg, visszakaptam a szállítási díjat. Az szerepelt az oldalon hogy december 1-ig meg fog érkezni. De ami fura volt hogy még 29-én is azt mutatta a "track package" menü az Amazonon hogy átadva a futárnak. De a UPS hivatalos honlapján a nyomkövetésnél pedig azt írta hogy "várakozás hogy megkapják a csomagot".
Írtam az eladónak hogy ez miért van, értetlenkedve válaszolt stb. Aztán a második levelem után kaptam egy levelet az Amazontól 29-én este hogy "hát megnézték és valószínűleg elveszett" visszaadják a pénzt. Beletörődtem majd még mivel nem kaptam meg a refundot ránéztem a trackerre és november 30-án este 8-kor hirtelen elindult a csomag (érdekes hogy Angliából, közben Németországból rendeltem), és már ma reggel 6-kor itt volt az országban (tehát 10 óra alatt ideért, útközben járt Németországban és Csehországban is).
Kifürkészhetetlen mi történt, lehet ott felejtették aztán most rájöttek hogy "upsz!" vagy az eladó sunyizott

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Akciókamerák
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest