- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
A téma még talán pozitív expokorrekciót is elbírt volna.
Ha meg van a RAW, talán még gyógyítható.
-
Fotonhámozó
senior tag
Ezt már csak annyival kommentálnám, hogy az album ezen képének alapjául nagy valószínűséggel ez a képem szolgált.
(#36773) *Ropi*: mondasz valamit. Ha nem kezdő (szerintem nem túl jó) képeimet használta volna fel, már ügyvéd ismerőssel konzultálnék ez ügyben. Egyelőre megkértem, hogy vagy vegye le a 2 képem alapján készült
mázolmányaitmásolmányait vagy alkalmazzon forrásmegjelölést. A továbbiak rajta múlnak.(#36774) Retro11:etikai, anyagi és jogi kérdései is érdekesek egy ilyen ügynek.
(#36775) hito: talán azért is reagálom le érzékenyebben a dolgot, mert 1: nem ez az első képlopásos esetem, 2: mivel műszaki területen (azon belül is kutatás-fejlesztés) dolgozom, így az ilyen plágiumgyanús ügyekre, esetekre kimondottan figyelek
(#36777) Lassú Víz: nem szeretném itt a nagy szentet játszani, de legális PS-t használok, amiért havonta fizetek (plusz ugye a fotóscucc ára, benzinköltség stb). Ezek nekem nem elhanyagolható anyagi kiadások, amikért másoktól egy forintot nem kértem/kérek, felháborító, hogy egy vadidegen a tőlem ellenszolgáltatás nélkül lenyúlt dolgaimra alapozva keres pénzt.
-
torzo
őstag
Csak néhány hete jöttek meg, jelenleg valóban nászidőszakuk van. Tisztességesen elhelyezett lessátor nem zavarja őket, a környezetüket természetesen tilos megváltoztatni. Rendes természetfotós ilyet amúgy sem csinál. Az összes, amit kell csinálni, hogy legyen egy formás, karcsú beszálló ág az odújuk közelében, a többi már a super tele és a türelem dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest