- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jjeahh
nagyúr
És pont ilyenbe tervezek beruhárzni most a manuálok alá speed boosterrel A min. shutter speednek vannak határai amúgy? Mondjuk ha 1/30 és 1/200 között lehet állítani az frankó...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Studi
veterán
A téma még talán pozitív expokorrekciót is elbírt volna. Ha meg van a RAW, talán még gyógyítható.
-
Fotonhámozó
senior tag
Ezt már csak annyival kommentálnám, hogy az album ezen képének alapjául nagy valószínűséggel ez a képem szolgált.
(#36773) *Ropi*: mondasz valamit. Ha nem kezdő (szerintem nem túl jó) képeimet használta volna fel, már ügyvéd ismerőssel konzultálnék ez ügyben. Egyelőre megkértem, hogy vagy vegye le a 2 képem alapján készült
mázolmányaitmásolmányait vagy alkalmazzon forrásmegjelölést. A továbbiak rajta múlnak.(#36774) Retro11:etikai, anyagi és jogi kérdései is érdekesek egy ilyen ügynek.
(#36775) hito: talán azért is reagálom le érzékenyebben a dolgot, mert 1: nem ez az első képlopásos esetem, 2: mivel műszaki területen (azon belül is kutatás-fejlesztés) dolgozom, így az ilyen plágiumgyanús ügyekre, esetekre kimondottan figyelek
(#36777) Lassú Víz: nem szeretném itt a nagy szentet játszani, de legális PS-t használok, amiért havonta fizetek (plusz ugye a fotóscucc ára, benzinköltség stb). Ezek nekem nem elhanyagolható anyagi kiadások, amikért másoktól egy forintot nem kértem/kérek, felháborító, hogy egy vadidegen a tőlem ellenszolgáltatás nélkül lenyúlt dolgaimra alapozva keres pénzt.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
torzo
őstag
Csak néhány hete jöttek meg, jelenleg valóban nászidőszakuk van. Tisztességesen elhelyezett lessátor nem zavarja őket, a környezetüket természetesen tilos megváltoztatni. Rendes természetfotós ilyet amúgy sem csinál. Az összes, amit kell csinálni, hogy legyen egy formás, karcsú beszálló ág az odújuk közelében, a többi már a super tele és a türelem dolga.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest