- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Egyetértek, 11.5 év alatt 10-20x min voltunk már ott, megingathatatlan. Főleg mikor kevés a kínai turista, meg az olasz, spanyol cserediak. A legjobb hétköznap, az egész Wicklowra értve
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kovsol
titán
Gondoltam, hogy ezért vágtad így. Én a harmadolóról indítottam.
Ha így vágod akkor szerintem a teteje sok. Abból vennék vissza. Nem tudom ragaszkodsz-e képarányhoz.
[kép]
a gerinc kanyarulat fent a harmadolón fordulna így vissza, és a szeme is majdnem rajta van. Nekem a szememnek így jobb hatást nyújt.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
-
Balinov
titán
Van ott több nagyobb kő, miért nem komponáltad úgy hogy az előtér ne legyen túl üres?..
Nekem tetszik egyébként lehet vasárnap el is visszük oda Anyumat
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
mikrofon
veterán
Köszi a véleményt!
- A fehéren gondolkodtam én is, hogy vajon nem túl világos-e. Ezek szerint de.
- Dőléssel is bajlódtam, valahogy nem lett egyenes, vagy ha az egyik részen igen akkor máshol volt látványos. Ezt találtam középútnak.
-Igen valóban zsúfolt de hát ilyen a főváros, főleg egy vidéki szemévelFekete-fehérrel próbáltam ellensúlyozni a zsúfoltságot. Érdekesség képen itt van színesben is.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
bizony az ugrók rettenet cuki teremtmények. Én is imádtam őket. kedvenc momentumom amikor beletolod arcába az obit és ráugrik a frontlencsére.
Jó képek amugy tetszetős kompóval. Kicsit talán lehetne élesebb de nem rossz,
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
szecsgeri
tag
Rettentő cukik, illetve kíváncsi kis teremtmények. Nagyon szeretem őket fotózni, és örülök, hogy sikerült ilyen hatást kiváltanom belőled a képekkel.
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.
-
Saccco
nagyúr
-
torzo
őstag
Számomra az első tényleg kuka kompozíciós szempontból.
A második már tetszetősebb, mert szép átlós kompót raktál össze jóféle tükröződéssel, és eért kevésbé zavar, hogy nem hagytál kellő helyet a mozgásuk irányának.
A másodikon semmi baj a napfény irányával.
Kezdőnek nem rossz ez, de hattyúból ennyi elég is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Panasonic Lumix DMC-FZ1000 II
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest