Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Gondoltam, hogy ezért vágtad így. Én a harmadolóról indítottam.
Ha így vágod akkor szerintem a teteje sok. Abból vennék vissza. Nem tudom ragaszkodsz-e képarányhoz.
[kép]
a gerinc kanyarulat fent a harmadolón fordulna így vissza, és a szeme is majdnem rajta van. Nekem a szememnek így jobb hatást nyújt. -
mikrofon
veterán
Köszi a véleményt!
- A fehéren gondolkodtam én is, hogy vajon nem túl világos-e. Ezek szerint de.
- Dőléssel is bajlódtam, valahogy nem lett egyenes, vagy ha az egyik részen igen akkor máshol volt látványos. Ezt találtam középútnak.
-Igen valóban zsúfolt de hát ilyen a főváros, főleg egy vidéki szemévelFekete-fehérrel próbáltam ellensúlyozni a zsúfoltságot. Érdekesség képen itt van színesben is.
-
torzo
őstag
Számomra az első tényleg kuka kompozíciós szempontból.
A második már tetszetősebb, mert szép átlós kompót raktál össze jóféle tükröződéssel, és eért kevésbé zavar, hogy nem hagytál kellő helyet a mozgásuk irányának.
A másodikon semmi baj a napfény irányával.
Kezdőnek nem rossz ez, de hattyúból ennyi elég is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest