Új hozzászólás Aktív témák

• crey

MODERÁTOR

válasz Deadpapa #19602 üzenetére

Hát hm.... ez nekem nagyon nem jött át. Ha high-key akar lenni, akkor nem nyert hangszórót. :(

problémáim:
    - eltűnt a nyaka. Így olyan mintha lefejezte volna szegényt egy guillotine. Ez ilyen fehér vignette rajta körbe amúgy? :F
    - túl kemény fényt kap szemből. Nézd meg az árnyékát az orrának, nézd a szemén a becsillanást. Sokkal jobban derítened kéne a vakut.
    - a kompozíció totálisan szétesett, nekem nagyon nem tetszik.
    - Nagylátóra tippelek, nézd meg, hogy az orra mennyire hangsúlyos lett a képen.

Pandabarat: jók ezek, csak mégsem...

Látszik rajta, hogy az optikát nem fotózáshoz tervezték. Egy igazán éles pontot sem tudok találni a képeken, és ráadásul erősen CA-s mind. :(
    Állványt használtál amúgy (hülye kérdés)?

(#19610) zgospel:

Tetszik a kutyi, bár ahogy Larry írtavolt elbírna egy kis teret felfelé, a szemem meg még egy kis bukét is. Lehet hogy hangyányit alexpósnak mondanám, bár a hangulata tetszik. :) grat.

(#19618) jjeahh:

zsivány a cicus! :) kár a háttérét, és hogy ennyire szellős... ja meg a zöldség sem hiányzik alá, de tudom milyen egy kismacska... ha ott elkezdesz hadonászni fotózás helyett, ezt a képet az életben nem lövöd meg még egyszer... :K

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák