- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbond007
újonc
Üdv,
Navigo A-N438 hibajelenség.
A következőt tapasztalom.:
-Zöld csík végigfut
-Homokóra
-GPS speed camera warner starting
-Bejön a Navigáció/Média/Rendszer. Viszont ezen az oldalon nem aktív a képernyő, nem reagál a képernyő érintésére.
Kivéve csak a bal sarkot, onnan átdob a Rendszer oldalra, ahol szintén nem aktívak az ikonok.
- Utoljára pedig a bal sarokból elérhető a Rendszerinfó, viszont ezután meg sem mozdul.Esetleg valami ötletetek lenne a megoldásra?
Előre is köszönöm,
-
Shit Life
senior tag
???
-
akosright
tag
Sziasztok. Kaptam egy ilyen navit. Fel szeretném tölteni, de nincs itthon szivargyújtóra átalakító adapterem.
Itt írják a régi nokia töltöt, de 5,3 voltot ez meg amit itthon találtam 5,7. Tölthetem ezzel vagy elfüstöl?A szivargyújtón lévő adatok: output dc 5V 1200 ma
a nokia töltőn pedig: output dc 5.7V 800 ma.Nem értek az elektronikához, de a magasabb volt miatt vannak kétségeim.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Került hozzám használtan egy ilyen GPS. Nem kapcsol be, Navigo feliratnál megáll. Olvastam, hogy
szoftvert kell rajta frissíteni. Kellene nekem egy NK.BIN fájl. Olvastam itt a hozzászólásokat, hogy több féle 318-as van. Az a baj a hátulján le van kaparva a sorozatszám és oda van ragasztva egy ilyen műanyag, ahol a windows ce matrica lehetne. Be még nem kapcsolt így azt sem tudom megmondani hány ikonos. Leszedtem a burkolatát.A NYÁK-ra az van írva: GPS Model 17 S_V1 2006-11-04.
Melyik verzió lehet?
-
roymen
újonc
Sziasztok!
Kaptam egy Alpha Navigo A-N318-as navit az egyik havertól,mondván neki nem kell mert rossz.Bekapcsolásnál először végigmegy a töltőcsík, utána megáll a homokóránál. A száma: MQV080202247 WinCE matrica van rajta.
Segítsetek légyszives életre kelteni,mert az apósnak akarnám adni karácsonyra.
Előre is köszi. -
ocsicsavo
csendes tag
üdv köszönöm az eddigieket feltettem a Typhoon Easylite 3600 GO romját és tökéletes minden zenét játsza képeket micro sd kártyán van . de az a baj hogy nem indul az igo
mappa mobilnavigator ra nevezeve illetve az igó8 is de ha rámegyek azt irja ki
olvastam már olyat hogy lehet a kártya miatt mert micro sd van benne adapterrel ?
esetleg ezekre ha valaki tudja a gyári navigáciot azt megköszönném honnan lehet leszedni.
vagy meik igo megy el rajtaApplication mobilenavigator.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program:
mobilenavigator.exe
Exception:0xC000001D
Address: 00618AECez a hiba ha inditom az igot ezt az ablakot dobja
-
Bogyi007
veterán
Újonnan az aksija mennyit bírhat ennek a készüléknek?
-
rendorke
csendes tag
Sziasztok.Van egy Alpha Navigo a-n 318 gps-em. Szoftvert akarok rajta frissíteni.Segítenétek hogy álljak neki? Sem szoftvert sem programot nem találok hozzá. Cd-m nincs. Előre is köszi
-
Bysk
csendes tag
Üdv!
3 napja vettem egy ALPHA A_N318 GPS-t
Elég olcsón hozzájutottam.
Kábel elszakadva de megragasztva de maga a GPS tökéletes állapotban van!
Volt hozzá egy 256 mb memóriakártya (aszt hiszem eredeti)
+ egy CD-(ami nem eredeti)
Na frissíteni akartam a GPS-t persze nem tudtam mit hogy kell utána olvastam hogy csak fájlokat kell kicserélgetnem na itt nem akarom bonyolítani elrontottam...
Ami CD-n voltak adatok azok is GPS térképszoftver volt csak még ami eleve rajta volt a kártyán térkép még az is újabb volt .
Na az a lényeg most van egy GPS sem ami működik de nincs hozzá GPS szoftver!
Ilyenkor mit lehet tenni?
Internetet lehetséges hozzá találni? -
kahon
csendes tag
OKAY megyek az indexre végig bogarászom azt is...
Leszek bajba,mert olyan töltőm nincs egyelőre, nem adtak hozzá semmit.
Reméltem, hogy univerzál usb töltő is meg fog felelni.
active sync nem támogatja a Win7-et, raktam helyette Mobile Device Centert de ettől még nem látta meg az ezközt. -
Nagya21
addikt
HAli!!
Hát elöször is az Indexen a topic jobban pörög.
Valóban Nk.Bin kell neked.
Töltést csak a nokija csatin vesz fel, nem kell a számitógépes USB-t buherálni, mert akkor valóban könnyen lesz belőle nehezék(egyébként active sync progi kell hozzá).
Az oldalán az a 3 állásu az hangerő.
A sorozatszám után valszeg tudok adni Nk.Bin-t.
Keress skypon:nagya211
Üdv Nagya -
kahon
csendes tag
Jutott még pár kérdés eszembe..
Hátha nem terhelem le nagyon a fórumtársakat a bagatel kérdéseimmel de hát mindenki kezdte valahol.
Usbrő llehet e tölteni vagy csak a "noka csatis" oldalról veszi föl az 5V-ot?
Nincs valakinek Win7 hez drivere mert mindenhol csak xpset találok.
Ilyennek látja:sec s3c2410x test B/D
Illetva ami van az oldalán rugós 3állású poti szerű valami az a hangerő szabájzó akar lenni?
Mert ami használati útmutatót találtam azon a kütyün nem láttam ilyet.Köszi előre is

-
kahon
csendes tag
Sziasztok!
Remélem még él a topik...
Végig olvastam a fórumot(szó szerint, egyszerre így el is fáradtam mostanra
)
Szereztem egy alpha a-n318 kütyüt minden nélkől, félműködő állapotman, amin először töltőcsí kmjad fekete képernyő később low battery képernyő mutatkozik.Arra jutottam hogy ( ahogy Nagya21 szokta mondani) NK.Bin kell neked...
De mivel sosem láttam a kütyüt működés közben, nem tudom hogy milyen,s honnan.
Nem akarnék levélnehezéket csinálni belőle a próbálkozásommal, így inkább kérdezek.Hogyan tudom kideríteni hogy amim van 3 v 6 ikonos e?
Adva van egy sorozatszám(MQV080200219) valamint egy wince 5.0 matrica támpontnak amik nekem halandónak semmit nem mondanak, és gugli sem dobott rá semmit nekem.
Várok segitséget ötleteket..
Üdv

-
zcsikos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Navigo Alpha A-N438 - as amelyen bekapcsolás után csak fehér képernyő fogad.
Honnan lehet beszerezni hozzá a ROM tartalmat?
A száma : MQV081500762
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
Romeo619
senior tag
Üdv,
Nekem azt írja, hogy a menqUI.exe valamilyen illegális operáció hajtott végre és ezért leáll.
Se előre se hátra.
Tipp? -
DenverX
tag
Hello all! Kéne egy kis segély
Van egy atd gp-318b pna-m. Kellene nekem a my flash disk nevű mappa komplett tartalma, mivel valaki előzőleg törölte azt és most az indítóképernyőn kívül semmi se jön be rajta. Menü gombokat nyomkodom se kép/se hang
ha valaki tudna nekem küldeni egy másolatot nagyon megköszönném. 
-
gege1988
csendes tag
Hy all lenne egy olyan nagy problémám ezzel a készülékkel, hogy felrakom rá az IGO tök mindegy melyik verziólyát márt vagy 10 félével próbáltam és mindíg kifagy a MAINVIEW INIT tőltésénél mi lehet a probléma esetleg valki ha tud rá valamit az jelezhetné ugyanis márt negyon bosszantó. "A-N318"
-
dzson1
tag
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok 
-
w.miki
veterán
Hali!
Egy ismerősömtől szereztem egy Navigo Alpha A-N318-as készüléket.
Külsőre jó állapotúnak tűnik, de...
Néha elmegy a kép... pontosabban:
Bekapcsolásnál függőleges, színes csíkok jelennek meg az LCD kijelzőn. Néha pedig egy sötét, szürke folt is megjelenik mögötte. Aztán újra ki/bekapcsolásnál ez eltűnik.
Mi lehet ez? Valami kezdődő hibajelenség? Lehet orvosolni?Másik kérdés ezzel kapcsolatban: milyen navigációs programot ajánlanátok rá?
A gyári 256MB-os kártyáján vagy egy Smart2Go, de az eléggé... hmm... fapados.. :x
Mi megy fel erre? -
Anett91
csendes tag
Sziasztok! Van egy ATD 318-as navigációnk, és nem tudjuk belőle kitörölni a fölösleges címeket! Se a leírásban, se sehol nincsen erről szó! Légyszi segítsetek, hogy hogy lehet belőle törölni. előre is köszi a válaszokat!
-
Nagya21
addikt
válasz
andris1800
üzenetére
Hali!!
Index, forumok, Alpha-Navigo a-n 318
Üdv Nagya -
andris1800
csendes tag
Hy all.. nekem is van vele gondom.. bekapcsolás után ezt írja. : fatal application error.. MenqUi.exe has performed an illagal opertion and wil be shut down.. hiába rakom rá a bint azzal se csinál semmit.. mit kell vele csinálnom?

-
Joe56
csendes tag
Különben Alpha Navigo 318-as
Sorozatszám:
00039-264-195-015
X11-15302 -
Joe56
csendes tag
Lefagyott a a gépem.Próbáltam frissíteni az nk bin-nel, de addig jut el, hogy "Detecting Update Files, wait,,,
Utána semmi!
Mit tudnék csinálni? -
SarahEllen
csendes tag
Szisztok!
Tudnátok nekem segíteni? Pár hete lett a az ilyen típusú GPS-ünkön frissítve a szoftver. Azóta este 3/4 8-tól reggel kb. 6-ig elmegy a jel. Nem lehet használni. Mi lehet a baj? -
dani002
csendes tag
sziasztok nekem is kéne egykis segiccség ,tegnapelött vettem egy ATD gp-318 as külyüt és az a problémám vele hogy belerakom az sd kártyát kiadja ahangot hogy beleraktam de nem tudom megnézni rajta a képeket,meg nemtudom csatlakoztatni a géphez usb-n keresztül ,segitsetek fontos lenne előre is köszi

-
levy004
csendes tag
Sziasztok!
Segitségre volna szükségem. Karácsonyra kaptam egy ATD GP 318 kütyüt,szeretem volna rá új programot. Pl:IGO De sajnos nem tudom sehogy rávarázsolni

Esetleg valaki nem tud olyan oldalt ahonnét letudnék tölteni már müködö programot,és csak a kártyára másolni,és használni.
Én már teljesen feladtam.
Vettem a kütyübe egy 2Gb karit.
SOS segitsetek!
Köszönöm!
Esetleg email címem: levy4@freemail.hu
-
zivorad
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a hozzászólásokat, nagyon hasznosak számomra, 2 éve használom a készüléket eddig többnyire hibátlanul működik IGO 8 - al. Van egy picit bosszantó dolog ami a tavalyi egy hetes leállás után kezdődött: nem ismeri fel a GPS időt pedig be van állítva, ezáltal nem működik az automatikus nappali - éjszakai mód.
Kérlek szépen Benneteket, hogy ha tudjátok rá a megoldást akkor írjátok le.
Ha esetleg a 2008-tól frissebb és használhatóbb térképeket is tudtok azt is köszönettel venném főleg az M6-t és Horvátországban az Eszéktől délre haladó autópályát.Előre is köszönöm a segítséget.
-
noname67
csendes tag
Wince matrica, sorozatszám:
00030-282-820-797
X11-15302 -
noname67
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,sajnos egyik pillról a másikra meghalt a kütyü.
Alpha Navigo A-N318 MQV080202041
A következő a hibajelenség
Inditó képernyő megjelenik a 3 ikonnan Rendszer menübe be enged,ha a zene menüre nyomok csak megy a homokóra órákig ha kell de nem enged be,ha a navigációra nyomok szintén nem enged be a következő hibaüzenet jelenik meg:
Fatal Application Error
Application GPS.exe has performed an illegal operation and will be shut down.If the problem persist,contact the program vendor.
Program:GPS.exe
Exception:0xc0000005
Adress:010101000
Eddig szépen működött rajta volt az Igo.
Kivettem az SD kártyát,hátha az Igo a baja de úgy sem indul el ugyanez a helyzet tehát a saját Smart 2 sem müx.
Megcsináltam SDdről az updatet a Data.hu ról tetöltött NK bin nel szépen végigfutott rajta de semmit nem segített. A gép agyába nem buheráltam bele mert fel sem tudom ismertetni az xp vel hiába az Active Sync meg az innen letöltött Driver progi B...ik felismerni már nem kínlódom vele. Szóval valakinek ötlete?
Ja még annyi,hogy Igo Amigo volt az Sdn de szerintem az most nem lényeges a kütyü saját rendszerével lehet valami gáz vagy nem tudom.
Tanácstalan vok.
Talán ha vki elküldené a sját rendszerfájlait azzal talán ki lehetne javítani,csak ugye mivel fel sem sikerül ismertetni az xp vel az is problémás -
Nagya21
addikt
válasz
vinkovits76
üzenetére
Hali!!
Keress skypon, felhasználónevem, és még irj utána egy db 1-est.
Üdv Nagya
UI: du otthon vagyok. -
Nagya21
addikt
válasz
vinkovits76
üzenetére
Hali!!
B@mmeg, hányszor el lett mondva nem piszterüljük az agyát me' megdöglik.

Ikonszám oké, van-e Wince matrica, sorozatszám?
Ez kell ahhoz, hogy tudjunk segíteni.
Üdv Nagya -
vinkovits76
csendes tag
sziasztok!! sógorkám vett egy szuperszar navigo alpha a-n318 as 3 ikonos kütyüt. én próbáltam csak a gps oldalát törölni. a windowsához nem nyúltam, csináltam a biztonság kedvéért biztonsági mentést a gps részről. ujrainditás óta csak a navigo feliratig jut. a data.hu oldalról letöltöttem az nk.bin file-t. ujrainditás, ahogy irtátok gombok stb, azóta félig olvashatóan prg........ most mi van? ki tud jó nk.bin-t küldeni? vinkovits76@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Van egy atd gp-318b pna-m. Kellene nekem a my flash disk nevű mappa komplett tartalma, mivel valaki előzőleg törölte azt és most az indítóképernyőn kívül semmi se jön be rajta. Menü gombokat nyomkodom se kép/se hang
ha valaki tudna nekem küldeni egy másolatot nagyon megköszönném.
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok