- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jilk
csendes tag
Sziasztok,
Egy barátom vett ilyet készüléket, aki még annyit sem konyít hozzá mint én, viszont én javasoltam neki hogy le kellene cserélni a software-t a cuccon. Ami nem teljesen tiszta a leírásokból, hogy ezexerint nem az IGO telepítőfile-át kell fölrakni a karira, mint ahogy teszem azt a saját Mio-mnál, hanem egy már feltelepített file rendszert amit pl a saját SD karimon találok?
Köszi
Üdv -
klapi
csendes tag
Sikerült a pcvel össze hozni..Köszi.
Az igó megbukot nálam mert a gyorshajtásra nem szolit fel. Nem tudom , hogy álitsam be.
Az akutöltésen kivül kevesebbet jelez igy mint a 2go.
Ja meg a tartozkodási hely van az igon az is +
Nekem a 2go szinpatikusabb . Kinek a pap , kinek a paplan.
Ha a memoriában lenne az igó biztos jobb lenne mind kártyán .
De pl a texkó benzinkutat nem ismeri fel .
Vezetés közben a célváltás is nehéz , Úgy ,hogy marad a 2go.
De köszi a sok önzetlen segítséget .
Ha tudtok frisitést a 2go tegyétek közzé.
( nem vagyok gépíró sokat hibázom kárpitos a szaknám 1954 1,,, bp születtem ) a hibákért elnésést. -
klapi
csendes tag
Még egy kérdés . Az igó n hol tudom állitani, hogy szoljon ha túl gyorsan vezetek .
2008 térképet hol vegyek. -
Olcsi
senior tag
-
me-linda
csendes tag
Aha. Igo-t akart rátenni a párom, de végül nem csinálta meg, (az övé mio. azt hiszem igo-s)
Frissíteni? Nem tudom mit kell. De ahol vette ott mondták (auchan).
Állítólag 3 havonta kellene kb.
Ezek szerint huleség???
Ha softvert cserélek megoldja a pontatlansági gondokat?
(behajtani tilosba visz, utakra, amik nincsenek - vidéken-, nomeg a kijelző-térképen egyenesen mutat az út, a kis ikon meg a hölgy jobbra kanyarodásra buzdít (ezt a fradi-pályánál teszi mindig pl. a Hungária-Üllői kereszteződésben!!!! Először bedőltem neki
)
???
A kártyát kicserélte azonnal nagyobbra. Akkor igo-sítjuk. -
Olcsi
senior tag
Ne a gyári, smart2go szoftvert használjátok, nem is próbáltam, szerintem nem túl jó...
Tegyetek rá igo-t, és máris minden rendben lesz vele!
Azzal igazából semmi gond nincs, ha a fenti gombbal kapcsolod ki, én is mindig azzal szoktam. Mondjuk úgy, hogy készenléti módba teszi...ezzel nincsen baj!
Frissítés alatt mit értesz?
-
me-linda
csendes tag
Szia/sztok!
Plíííííííííííz!!!!
Nekem tuti ilyenem van - megjegyzem eddig mindig a fenti gombbal kapcsolgattam, lefagyáskor használtam az oldalsó (off-on) gombot. Jól értem, hogy nem így kell????
De a legnagyobb gondom nem is ez. Hanem, hogy hogyan kell frissíteni????
Decemberben kaptam, de a haszn. utasítása nincs meg, de nem is rémlik, hogy benne lett volna.
Azt hiszem aktuális lenne már a frissítés.

-
klapi
csendes tag
Valóban nem neked szántam a töltést .
Na ma lementem 2go tisza szigetre a tisza végénél van Gyönyörüen navigált Idejében szolt pontosan követte az utat.
Ami gond volt Tiszasziget Aradi u 9. beírva 15 jelenik meg . Ha hazamegyek be írom a házszámom és azt mondja még háromszáz méter..
ez negatív !
Ezt a 2go progit hogy lehet frisiteni ?
igó ha kártyán megy még késhet is és ettöl pontatlanablesz . Bár nekem nem indul rajta.
A médiát Hogy lehet fojamatossan lejátcani mondjuk tizet? -
klapi
csendes tag
Az enyém 3 ikonos .Csak a 99% elakad ? a letöltés . Vég eregményben jó ahogy van.
Az igo anyiból jobb mondja ha gyorsan megyek . de nekem nem indul a letöltés meg megáll 99% ráteszem a kártyára aztán mondha ott se volna..
Jó lenne tudni mekkora és mijen aku van benne.
a pc röl nem töltödik csak a atosról -
klapi
csendes tag
Én is vettem egyALPHA A-N318
Kábelem van de nem sikerült a pcvel öszehozni.
A igo val se jutotam semmire
Az exét se találtm lehet az a baj AIRIS620 ból vettem ki az sd kártyát
Több mappa is van ott meg kép és tx.
Szeretném megtudni mekora kártya megy bele?
Az illesztöprogit letöltötem de az Xp nem fogadta el.
Mindegy mert a kártyára anélkül is tudok irni.
Aki tud segitsen . Ha föllesz az igo ,hogy tudom el inditani mert a navigáció az a fix memorián van. igó exe nem találom. -
ocsem28
csendes tag
Hello!Most már sikerült egy igo8-ast feltolnom rá innen: [Link eltávolítva. No warez!
]A mappát át kell nevezni MobileNavigator-ra és a benne lévő igo exe filet MobileNavigator exe file-ra,majd felmásolni sd-re és megy,de ez csak magyarországon jó.
Ha valaki tud hozzá friss térképeket irjon.
Előre is köszi!
Ciao!
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Olcsi
senior tag
Hát nem tudom...ha más típusról beszélünk, akkor azt előtte nem ártott volna közölni...
Nekem ilyenem van, és ezen a képen konkrétan látszik a már említett "elhúzható", kikapcsoló gomb.Egyébként kártyaolvasó nélkül is van élet...nem hiába van a készüléken usb csatlakozási lehetőség. Ehhez a módhoz kell activesync, amit a microsoft oldaláról le lehet tölteni, és egy driver, amit a neten meg lehet találni... Pl.
-
ocsem28
csendes tag
Sziasztok!!Van egy alpha navigo A-N318 -as gps-em.A gond az vele,hogy nincs olyan menű ahol ki lehetne x-elni a földutakat ez a menűsorbol kimaradt,ezért beküld a legszarabb erdei utakra katasztrófa.Próbáltam másik térkép szoftvert de nem viszi errorokat ir pl:wrong id error .Szerintem a menűsor is változna ha másik térkép szoftver felmenne elvileg az is az sd kártyán van na de hogyan oldható meg???Ez érdekelne ha tudtok segítsetek légyszi fontos a melómhoz.1 gigás kártyám van hozzá .előre is köszi!
Ciao.Atti
ocsem28@freemail.hu
-
-
Olcsi
senior tag
Gondolom, az is garanciás, vidd vissza!
Egyébként nem értem ezt a dolgot, én kb 4-5 hónapja, aktívan használom a kütyüt, van olyan, hogy egész hétvégéket megy szinte egyfolytában. Lekopogom, ezzel még semmi probléma nem volt, de tényleg semmi!
Csak félve kérdezem meg, hogy mennyire vagy tisztábana két bekapcsológomb funkciüjábval? A készülék oldalán lévő a "főkapcsolója". Ahhoz, hoyg azzal tudd visszakapcsolni, azzal is kell kikapcsolni. A tetején lévő gomb pedig egyafjta készenléti állapotot szabályoz. Azt hosszan kell megnyomni, úgy lép működésbe, és oda dob vissza, ahol "kikapcsoltad" ugyanazzal a gombbal.
Egyszerre mindig csak az egyik gombot szabad használni, nincs olyan, hogy egyszerre kell nyomogatni. -
endree
csendes tag
Alpha Navigo kütyüt ne vegyetek! A cserekészülékkel is szívtam, amit kaptam a rosszért cserébe, ez már működik, de nem lehet kikapcsolni, nem reagál a kikapcs gombra. Csak bekapcsolni lehet, de azt is nehezen. Na persze, made in China, úgy szar, ahogy van. NE VEGYETEK ILYET akármennyire is olcsó! Az egyik nem működik, a másik meg mindig működik.
-
endree
csendes tag
Szia,
nekem is dettó ugyenez volt. Elvittem az alpha szervízbe (Száva utca). Ott közölték velem, hogy a készülék totál szar, ki kell dobni, és adnak egy újat. Kaptam egy újat, és jó, nem száll el. De pest megyénél többet nem ismer. Sajnos sok selejtes gép van ebben a sorozatban. Nem csoda, hogy az Auchan pl. levitte most 24500-ra 40 rongyról. Rájöttek, hogy pocsék kis szar a kütyü.
-
Olcsi
senior tag
Szia! 3, vagy 6 ikonos a kütyü? A régi, 6 ikonos verzióhoz van egy "frissítés", egy nk.bin nevű fájl, amit elvileg, ha felmásolsz, akkor működni fog. Ez a 6 ikonos verzióknál elő szokott jönni bizonyos idő után, nem tudom mi is pontosan a hiba oka. Most így hirtelen nem találom azt a fájlt...utánanézek, és linkelem, ha meglesz.
-
zwieri
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulok hozzátok. Beszereztem egy Alpha Navigo A-N318. Elhoztuk, működött. Itthon rácsatlakoztattam a gépre, bekapcsoltam, és csak a NaviGo feliratig jut el utána olyan mintha kikapcsolna a monitor, és újra a NaviGo felirat jön be, nem töltődik be rajta semmi. Mi lehet a baja? Van erre valami megoldás, amivel itthon meg tudom oldani a problémát? Azóta se kép se hang, mindig csak ez a kép jön be.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Válaszokat akár privátban is várok (zwieri@freemail.hu)
-
Bartókfi
csendes tag
Sziasztok.
Én kb egy hónapja vettem egy ilyet a családommal.Nekem bevállt csak annyi a gond hogy nem addtak hozzá telepítő cd-t,így nem tudom hol keressek a neten programot.

-
Vagyok
senior tag
A kérdésem tehát, hogy milyen ingyenes vagy fizetős programot kell feltennem a kártyára?
Mit tegyek, hogy a számítógéppel adatot tudjak rá tenni (nincs kártayaolvasóm). -
Vagyok
senior tag
Sziasztok!
Nem vágom. van egy nekem is. Honnan töltöm le a mit, hogy igo8 legyen?
Az activesincel nem megy, nem találja meg. Mit tegyek? -
válasz
cosmic sound
üzenetére
Vedd fel a kapcsolatot a forgalmazóval, ő biztos tud további informcviókkal szolgálni.
Persze, előfordulhat, az lesz a válasz, hogy nincs frissítés...
-
cosmic sound
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mashogy teszem fel a kerdest. Bovitheto az Alpha Navigo terkepe????? Hol kaphato??
Koszi Viktor a figyelmeztetest! Teljes mertekben igazad van, a tegnapi kerdesem illegalis volt! Bocsanat ezert. Nekem nem okoz problemat e terpeket megvasarolni, de ehhez elobb tudnom kell, hogy lehetseges-e?Szep napot es varom a valaszt.
-
válasz
cosmic sound
üzenetére
Ezen a fórumon ez tiltott.
-
cosmic sound
csendes tag
Sziasztok!
HELP! Ki tud nekem segiteni???? Nyugat-europa terkepet szeretnek a NAVIGO alpha A-N318-hoz letolteni. Lehetseges ez es ha tudja valaki honnan???? Koszike

-
-
Olcsi
senior tag
Én "bevetésen" nem használtam az igo8-at, nem volt szimptaikus, ezért visszatettem a 2006-ost, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. Viszont néha észrevettem a 2006-osnál is, hogy mintha késne egy kicsit. Pár percig csinálta, aztán végülis helyreállt. Nem panaszkodom, meg vagyok vele elégedve.

-
Olcsi
senior tag
Pc-vel activesync-en keresztül tudod "összekötni". Majd letöltöd a lentebb belinkelt usb drivert, feltelepíted a készüléket, és kész!
-
Olcsi
senior tag
-
endree
csendes tag
-
tibibi
őstag
esetleg tudja valaki hogyan lehet összekötni pc-vel.
-
Olcsi
senior tag
Az igo exe fájlját át kell nevezni mobilenavigator.exe-re, majd a mappát, amiben az igo van, át kell nevezni mobilenavigator névre. Tehát a kártyán lesz egy mobilenavigator mappa, melyben benne van az igo8, ill. az exe is, amely mobilenavigator névre hallgat. Így, ha a navigáció ikonra böksz, elindul az igo.
-
ttibike
csendes tag
Sziasztok
Én is teljesen kezdő vagyok PNA-ban.
PDA-m van Acer N35, most vettem a nejemnek egy a-n318-at.
Viszont sehogy sem tudom rárakni az i-go -t. van 2006, 2007-em is
hogy a gránátban megy rá?
segítsetek.
ttpalm@freemail.hu -
stevekee
csendes tag
Tudna valaki segíteni nekem abban hogyan kell A-N318-on IGO8-at elinditani?
Akártyán már rajta van de a win CE 5.0 indul. -
iguska
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen a PCről szeretnék zenét tenni a navira, de az Activsync-n nincs aktiv gomb, csak a kapcsoalt beállitások, amin át is megy és minden használható, mégse lehet szinkronizálni, nem is lehet tallózni se

-
-
iguska
csendes tag
Feltettem a szinkronizálót, de most mit kellene látnom? Mert sajna igy se tudok tovább lépni

-
iguska
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még nem szedtük le, akkor most megpróbálom, előre is köszi.
-
Az szinkronizáló programot letöltöttétek/feltelepítettétek?
-
iguska
csendes tag
Sziasztok.
Remélem tudtok segiteni, mert tegnap vettünk egy ilyen készüléket és nem tudok PC-hez csatlakozni, a windows felismeri, de illesztőprogit nem talál hozzá, igy nem müxik
-
Olcsi
senior tag
Szia! Az Igo-t csak simán rámásolod a memóriakártyára térképekkel együtt, majd az exe-jét átnevezed mobilenavigator.exe-re. Elvileg így mennie kell!
Gyurma: sajna ebben nem tudok segíteni, nekem egy régebbi verzió van fent, ami elég stabilan működik, egyelőre nem is nagyon szeretném lecserélni... -
gyurma007
csendes tag
Üdv a kérdésem a következő,hiába teszem fel az igo 8-at nem hajlandó elindulni,mi lehet a probléma?Ja és kiirja hogy error
Segitséget előre is köszönöm 
-
tabitabi
csendes tag
Sziasztok.
Én már 2 hónapja használom a hozzá kapott smart2go kelet európával, néha nagyon jó de gyalogoas ösvényhez is elvitt már.
Igo-t hogy lehet rátenni, mert egy másik fórumon szenved vele mindenki.
igo-ból melyik megy rá? MI kell hozzá?
Válaszaitokat előre is köszi

-
gyurma007
csendes tag
Sziasztok szintén nemrég vettem egy ilyen kütyüt
viszont kérnék abban segitséget,hogy lehet vele csatlakozni pc-hez?ill.hogy lehet egyáltalán zenét stb.feltenni rá? -
Olcsi
senior tag
Köszi, igazából az I-go már fullosan megy, nincs vel különösebb probléma. Csak geocaching-re nem jó, de nem is arra tervezték.
Ezért szeretném rátenni a russa-t. Odáig már el is jutottam, hogy elindul. De pl ha be akarom állítani a nyelvet, akkor fatal application error-t ír ki, majd kilép. Eddig műholdat sem talált, de ha találna sem mennék vele sokra, orosz nyelvű eddig. -
gyugyo2
csendes tag
smart2go T ajánlom quadosoknak autós navira alkalmatlan elveszi az ember kedvét!!!
-
gyugyo2
csendes tag
csá napi 15 20 címen járok A-n318 al .Aránylag mindent tud igo t használom főleg speedcamok, camok, vasúti átjárók miatt widows is bevált a pici akadás és késés megvan de jól műxik Videózok is vele fülhalgató rca átalakítóval rá van kötve hifire( majdnem 5.1 ) 2gb kártyán 2 film elfér navival... Jól szól a ládikón... ennyiért nap mint nap ki lehet hozni vele a csodát.. igónál kanyar előtt nyíl vonalánál tart a a szürkekocka
mikor el kell kanyarodni kicsi késés megtanulod és nem sops vele... Mio is jó de hiányolom a 3d benes zumot benne kb ennyi a tapasztalat... Meg belváros néha ködös neki bp.n...

-
Olcsi
senior tag
Köszi a választ, azt én is tudtam, hogy kvázi ugyanaz a kettő készülék, csak más házban van... A fáziskéséssel már nincs igazán probléma, meg lehet szokni, meg nem is nagyon csinálja már. Bár szokott furcsa dolgokat művelni, de az már az I-GO hibája.
A russa-s dolgoknak majd hétvégén utánanézek, akkor lesz egy kis időm...Csak autós közlekedéshez tökéletes lenne ez az I-Go, ami rajta van, csak elég sokszor használnám gc-re a navit, és már jártunk úgy egy párszor, hogy inkább megnehezítette az I-go az utat, mint megkönnyítette.
-
Hódelfin
csendes tag
Sziasztok!
2-3 hete én is vettem egy Alpha Navigo-t, de se CD-t, se memókártyát nem adtak hozzá.
A rajta levő térképet viszont lecserélném. A számítógépemmel nem tudom össze kötni se.
Van egyáltalán hozzá valamilyen progi, hogy lehessen rátenni valamit, vagy csak a memókártyával.
Hogyan lehet rátenni az IGO-t?
Hogyan lehet PDA-t csinálni belőle, mert egy adatbázis kezelő is jól jönne az üzletek nyitvatartásáról, áruátvételéről.
Fuvarozási cégnél vagyok, és az egész országot járom. A térképe viszont a házszámokat nem mindig oda teszi, ahol valójában vannak, és néha még a közelébe sem, de azért vannak helyek, ahol eltalálja.
Így azért már könnyebb, hogy legalább az utcákat megtalálom vele.
Ha letérek az útról 1-2 mp-et gondolkodik, mire újra azt mutatja, ahol vagyok.
És oda kell figyelni arra is, hogy hol van az a hely, ahova szeretnék menni, és a főutakat keresni, mert képes lenne a sétáló utcákba, kerékpár utakra rávinni, a vonatsinekről, és gagyi földutakról, mellék utcákról nem is beszélve.Köszi.
-
gabx76
senior tag
Szia!
Látom senki sem reagál, megpróbálok segíteni, bár előrebocsátom jómagam is csak pár hete ástam bele a PNA-világba.
Kezdjük azzal, hogy nekem ugyan nem Alpha-m van, hanem egy BluePanter V350, viszont ennek semmi jelentősége, mert a két kütyü hardver szempontjából egy és ugyanaz. (Valószínűleg ugyanabban a kínai gyárban szerelik őket, csak a külső más)
Az alap szoftver némileg különbözik, de működésben nincs eltérés.Az IGO valóban jó választás, kiegészítve annyival, hogy a 8-as verzió is elfut rajta.
A Russa kicsit keményebb dió, de megoldható. Kering a neten olyan verzió, amelyet az SD-kártyára másolva azonnal használni tudsz. (torrenten rákeresel - nem warez, mert ez Freeware cucc)
Térkép is van hozzá, szintén ingyen.
Bevallom, nekem nem sikerült 100%-ig működésre bírni, de találtam egy kimondottan BP350-esre írt csomagot, az működött.A fáziskésés elméletileg nem probléma, adódhat a kártya lassúságából. Célszerű High Speed SD-t venni hozzá. (Nekem Kingston Elite PRO van, az megfelelő sebességet produkál)
Ha nem félsz a dolgok mélyére nézni, kis ügyeskedéssel és keresgéléssel PNA-ból PDA-vá varázsolhatod a készüléket. Játékokkal, PDA-szoftvrekkel, etc.
Érdemes más fórumokon is körülnézni, van ahol több1000 hozzászóláson keresztül taglalják a témát.
-
Olcsi
senior tag
Fórumtársak, fórumlakók! Senkinek nincs rajtam kívül ilyen ketyeréje? Akinek esetleg akad, ahhoz olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne rátenni a russa nevű szoftvert?

-
Olcsi
senior tag
Azért jó lenne kicsit felhozni ezt a totyikot...

Tegnap egy kisebb tesztnek vetettem alá a készüleket, eddig pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Az I-Go-val egészen jól el lehet navigálni, persze ez nem a navi érdeme.
Viszont egy valamit nem értek: normális dolog a 1-2, néha 3 másodperces fáziskésés?
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen ketyerét, és mivel nem találtam róla topikot, gondoltam nyitok neki egyet! Itt bátran leírhatja mindenki a tapasztalatait, illetve tippeket, trükköket közölhetünk egymással a navi leghatékonyabb működése érdekében.
A verebes áruházban vettem, ahol úgy volt feltüntetve, hogy adnak hozzá, egy smart2go nevezetű szoftvert. Ezt akárhogy néztem, nem találtam a dobozában, még memóriakártyát sem mellékeltek hozzá. Az egyik ismerősömnek is ilyen készüléke van, ő legalább kapott hozzá egy 256Mb-os memóriakártyát, máshol meg azt olvastam, hogy 1 gigásat adtak hozzá. Hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

]
fadarab

be se kapcsolt. auchan vissza azt mondták majd szólnak.
Nekem még nem volt belőle problémám, max kicsit jobban kell figyelni, de eddig mindig sikerült megoldani.
Segitséget előre is köszönöm