- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
noname67
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,sajnos egyik pillról a másikra meghalt a kütyü.
Alpha Navigo A-N318 MQV080202041
A következő a hibajelenség
Inditó képernyő megjelenik a 3 ikonnan Rendszer menübe be enged,ha a zene menüre nyomok csak megy a homokóra órákig ha kell de nem enged be,ha a navigációra nyomok szintén nem enged be a következő hibaüzenet jelenik meg:
Fatal Application Error
Application GPS.exe has performed an illegal operation and will be shut down.If the problem persist,contact the program vendor.
Program:GPS.exe
Exception:0xc0000005
Adress:010101000
Eddig szépen működött rajta volt az Igo.
Kivettem az SD kártyát,hátha az Igo a baja de úgy sem indul el ugyanez a helyzet tehát a saját Smart 2 sem müx.
Megcsináltam SDdről az updatet a Data.hu ról tetöltött NK bin nel szépen végigfutott rajta de semmit nem segített. A gép agyába nem buheráltam bele mert fel sem tudom ismertetni az xp vel hiába az Active Sync meg az innen letöltött Driver progi B...ik felismerni már nem kínlódom vele. Szóval valakinek ötlete?
Ja még annyi,hogy Igo Amigo volt az Sdn de szerintem az most nem lényeges a kütyü saját rendszerével lehet valami gáz vagy nem tudom.
Tanácstalan vok.
Talán ha vki elküldené a sját rendszerfájlait azzal talán ki lehetne javítani,csak ugye mivel fel sem sikerül ismertetni az xp vel az is problémás
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest