Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• noname67

csendes tag

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni,sajnos egyik pillról a másikra meghalt a kütyü.
    Alpha Navigo A-N318 MQV080202041
    A következő a hibajelenség
    Inditó képernyő megjelenik a 3 ikonnan Rendszer menübe be enged,ha a zene menüre nyomok csak megy a homokóra órákig ha kell de nem enged be,ha a navigációra nyomok szintén nem enged be a következő hibaüzenet jelenik meg:
    Fatal Application Error
    Application GPS.exe has performed an illegal operation and will be shut down.If the problem persist,contact the program vendor.
    Program:GPS.exe
    Exception:0xc0000005
    Adress:010101000
    Eddig szépen működött rajta volt az Igo.
    Kivettem az SD kártyát,hátha az Igo a baja de úgy sem indul el ugyanez a helyzet tehát a saját Smart 2 sem müx.
    Megcsináltam SDdről az updatet a Data.hu ról tetöltött NK bin nel szépen végigfutott rajta de semmit nem segített. A gép agyába nem buheráltam bele mert fel sem tudom ismertetni az xp vel hiába az Active Sync meg az innen letöltött Driver progi B...ik felismerni már nem kínlódom vele. Szóval valakinek ötlete?
    Ja még annyi,hogy Igo Amigo volt az Sdn de szerintem az most nem lényeges a kütyü saját rendszerével lehet valami gáz vagy nem tudom.
    Tanácstalan vok.
    Talán ha vki elküldené a sját rendszerfájlait azzal talán ki lehetne javítani,csak ugye mivel fel sem sikerül ismertetni az xp vel az is problémás

Új hozzászólás Aktív témák