Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbond007
újonc
Üdv,
Navigo A-N438 hibajelenség.
A következőt tapasztalom.:
-Zöld csík végigfut
-Homokóra
-GPS speed camera warner starting
-Bejön a Navigáció/Média/Rendszer. Viszont ezen az oldalon nem aktív a képernyő, nem reagál a képernyő érintésére.
Kivéve csak a bal sarkot, onnan átdob a Rendszer oldalra, ahol szintén nem aktívak az ikonok.
- Utoljára pedig a bal sarokból elérhető a Rendszerinfó, viszont ezután meg sem mozdul.Esetleg valami ötletetek lenne a megoldásra?
Előre is köszönöm,
-
Shit Life
senior tag
???
-
akosright
tag
Sziasztok. Kaptam egy ilyen navit. Fel szeretném tölteni, de nincs itthon szivargyújtóra átalakító adapterem.
Itt írják a régi nokia töltöt, de 5,3 voltot ez meg amit itthon találtam 5,7. Tölthetem ezzel vagy elfüstöl?A szivargyújtón lévő adatok: output dc 5V 1200 ma
a nokia töltőn pedig: output dc 5.7V 800 ma.Nem értek az elektronikához, de a magasabb volt miatt vannak kétségeim.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Került hozzám használtan egy ilyen GPS. Nem kapcsol be, Navigo feliratnál megáll. Olvastam, hogy
szoftvert kell rajta frissíteni. Kellene nekem egy NK.BIN fájl. Olvastam itt a hozzászólásokat, hogy több féle 318-as van. Az a baj a hátulján le van kaparva a sorozatszám és oda van ragasztva egy ilyen műanyag, ahol a windows ce matrica lehetne. Be még nem kapcsolt így azt sem tudom megmondani hány ikonos. Leszedtem a burkolatát.A NYÁK-ra az van írva: GPS Model 17 S_V1 2006-11-04.
Melyik verzió lehet? -
roymen
újonc
Sziasztok!
Kaptam egy Alpha Navigo A-N318-as navit az egyik havertól,mondván neki nem kell mert rossz.Bekapcsolásnál először végigmegy a töltőcsík, utána megáll a homokóránál. A száma: MQV080202247 WinCE matrica van rajta.
Segítsetek légyszives életre kelteni,mert az apósnak akarnám adni karácsonyra.
Előre is köszi. -
ocsicsavo
csendes tag
üdv köszönöm az eddigieket feltettem a Typhoon Easylite 3600 GO romját és tökéletes minden zenét játsza képeket micro sd kártyán van . de az a baj hogy nem indul az igo
mappa mobilnavigator ra nevezeve illetve az igó8 is de ha rámegyek azt irja ki
olvastam már olyat hogy lehet a kártya miatt mert micro sd van benne adapterrel ?
esetleg ezekre ha valaki tudja a gyári navigáciot azt megköszönném honnan lehet leszedni.
vagy meik igo megy el rajtaApplication mobilenavigator.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program:
mobilenavigator.exe
Exception:0xC000001D
Address: 00618AECez a hiba ha inditom az igot ezt az ablakot dobja
-
Bogyi007
veterán
Újonnan az aksija mennyit bírhat ennek a készüléknek?
-
rendorke
csendes tag
Sziasztok.Van egy Alpha Navigo a-n 318 gps-em. Szoftvert akarok rajta frissíteni.Segítenétek hogy álljak neki? Sem szoftvert sem programot nem találok hozzá. Cd-m nincs. Előre is köszi
-
Bysk
csendes tag
Üdv!
3 napja vettem egy ALPHA A_N318 GPS-t
Elég olcsón hozzájutottam.
Kábel elszakadva de megragasztva de maga a GPS tökéletes állapotban van!
Volt hozzá egy 256 mb memóriakártya (aszt hiszem eredeti)
+ egy CD-(ami nem eredeti)
Na frissíteni akartam a GPS-t persze nem tudtam mit hogy kell utána olvastam hogy csak fájlokat kell kicserélgetnem na itt nem akarom bonyolítani elrontottam...
Ami CD-n voltak adatok azok is GPS térképszoftver volt csak még ami eleve rajta volt a kártyán térkép még az is újabb volt .
Na az a lényeg most van egy GPS sem ami működik de nincs hozzá GPS szoftver!
Ilyenkor mit lehet tenni?
Internetet lehetséges hozzá találni? -
kahon
csendes tag
OKAY megyek az indexre végig bogarászom azt is...
Leszek bajba,mert olyan töltőm nincs egyelőre, nem adtak hozzá semmit.
Reméltem, hogy univerzál usb töltő is meg fog felelni.
active sync nem támogatja a Win7-et, raktam helyette Mobile Device Centert de ettől még nem látta meg az ezközt. -
Nagya21
addikt
HAli!!
Hát elöször is az Indexen a topic jobban pörög.
Valóban Nk.Bin kell neked.
Töltést csak a nokija csatin vesz fel, nem kell a számitógépes USB-t buherálni, mert akkor valóban könnyen lesz belőle nehezék(egyébként active sync progi kell hozzá).
Az oldalán az a 3 állásu az hangerő.
A sorozatszám után valszeg tudok adni Nk.Bin-t.
Keress skypon:nagya211
Üdv Nagya -
kahon
csendes tag
Jutott még pár kérdés eszembe..
Hátha nem terhelem le nagyon a fórumtársakat a bagatel kérdéseimmel de hát mindenki kezdte valahol.
Usbrő llehet e tölteni vagy csak a "noka csatis" oldalról veszi föl az 5V-ot?
Nincs valakinek Win7 hez drivere mert mindenhol csak xpset találok.
Ilyennek látja:sec s3c2410x test B/D
Illetva ami van az oldalán rugós 3állású poti szerű valami az a hangerő szabájzó akar lenni?
Mert ami használati útmutatót találtam azon a kütyün nem láttam ilyet.Köszi előre is
-
kahon
csendes tag
Sziasztok!
Remélem még él a topik...
Végig olvastam a fórumot(szó szerint, egyszerre így el is fáradtam mostanra
)
Szereztem egy alpha a-n318 kütyüt minden nélkől, félműködő állapotman, amin először töltőcsí kmjad fekete képernyő később low battery képernyő mutatkozik.Arra jutottam hogy ( ahogy Nagya21 szokta mondani) NK.Bin kell neked...
De mivel sosem láttam a kütyüt működés közben, nem tudom hogy milyen,s honnan.
Nem akarnék levélnehezéket csinálni belőle a próbálkozásommal, így inkább kérdezek.Hogyan tudom kideríteni hogy amim van 3 v 6 ikonos e?
Adva van egy sorozatszám(MQV080200219) valamint egy wince 5.0 matrica támpontnak amik nekem halandónak semmit nem mondanak, és gugli sem dobott rá semmit nekem.
Várok segitséget ötleteket..
Üdv
-
zcsikos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Navigo Alpha A-N438 - as amelyen bekapcsolás után csak fehér képernyő fogad.
Honnan lehet beszerezni hozzá a ROM tartalmat?
A száma : MQV081500762
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
Romeo619
senior tag
Üdv,
Nekem azt írja, hogy a menqUI.exe valamilyen illegális operáció hajtott végre és ezért leáll.
Se előre se hátra.
Tipp? -
DenverX
tag
Hello all! Kéne egy kis segély
Van egy atd gp-318b pna-m. Kellene nekem a my flash disk nevű mappa komplett tartalma, mivel valaki előzőleg törölte azt és most az indítóképernyőn kívül semmi se jön be rajta. Menü gombokat nyomkodom se kép/se hang
ha valaki tudna nekem küldeni egy másolatot nagyon megköszönném.
-
gege1988
csendes tag
Hy all lenne egy olyan nagy problémám ezzel a készülékkel, hogy felrakom rá az IGO tök mindegy melyik verziólyát márt vagy 10 félével próbáltam és mindíg kifagy a MAINVIEW INIT tőltésénél mi lehet a probléma esetleg valki ha tud rá valamit az jelezhetné ugyanis márt negyon bosszantó. "A-N318"
-
dzson1
tag
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok
-
w.miki
veterán
Hali!
Egy ismerősömtől szereztem egy Navigo Alpha A-N318-as készüléket.
Külsőre jó állapotúnak tűnik, de...
Néha elmegy a kép... pontosabban:
Bekapcsolásnál függőleges, színes csíkok jelennek meg az LCD kijelzőn. Néha pedig egy sötét, szürke folt is megjelenik mögötte. Aztán újra ki/bekapcsolásnál ez eltűnik.
Mi lehet ez? Valami kezdődő hibajelenség? Lehet orvosolni?Másik kérdés ezzel kapcsolatban: milyen navigációs programot ajánlanátok rá?
A gyári 256MB-os kártyáján vagy egy Smart2Go, de az eléggé... hmm... fapados.. :x
Mi megy fel erre? -
Anett91
csendes tag
Sziasztok! Van egy ATD 318-as navigációnk, és nem tudjuk belőle kitörölni a fölösleges címeket! Se a leírásban, se sehol nincsen erről szó! Légyszi segítsetek, hogy hogy lehet belőle törölni. előre is köszi a válaszokat!
-
Nagya21
addikt
válasz
andris1800 #518 üzenetére
Hali!!
Index, forumok, Alpha-Navigo a-n 318
Üdv Nagya -
andris1800
csendes tag
Hy all.. nekem is van vele gondom.. bekapcsolás után ezt írja. : fatal application error.. MenqUi.exe has performed an illagal opertion and wil be shut down.. hiába rakom rá a bint azzal se csinál semmit.. mit kell vele csinálnom?
-
Joe56
csendes tag
Különben Alpha Navigo 318-as
Sorozatszám:
00039-264-195-015
X11-15302 -
Joe56
csendes tag
Lefagyott a a gépem.Próbáltam frissíteni az nk bin-nel, de addig jut el, hogy "Detecting Update Files, wait,,,
Utána semmi!
Mit tudnék csinálni? -
SarahEllen
csendes tag
Szisztok!
Tudnátok nekem segíteni? Pár hete lett a az ilyen típusú GPS-ünkön frissítve a szoftver. Azóta este 3/4 8-tól reggel kb. 6-ig elmegy a jel. Nem lehet használni. Mi lehet a baj? -
dani002
csendes tag
sziasztok nekem is kéne egykis segiccség ,tegnapelött vettem egy ATD gp-318 as külyüt és az a problémám vele hogy belerakom az sd kártyát kiadja ahangot hogy beleraktam de nem tudom megnézni rajta a képeket,meg nemtudom csatlakoztatni a géphez usb-n keresztül ,segitsetek fontos lenne előre is köszi
-
levy004
csendes tag
Sziasztok!
Segitségre volna szükségem. Karácsonyra kaptam egy ATD GP 318 kütyüt,szeretem volna rá új programot. Pl:IGO De sajnos nem tudom sehogy rávarázsolni
Esetleg valaki nem tud olyan oldalt ahonnét letudnék tölteni már müködö programot,és csak a kártyára másolni,és használni.
Én már teljesen feladtam.
Vettem a kütyübe egy 2Gb karit.
SOS segitsetek!
Köszönöm!
Esetleg email címem: levy4@freemail.hu
-
zivorad
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a hozzászólásokat, nagyon hasznosak számomra, 2 éve használom a készüléket eddig többnyire hibátlanul működik IGO 8 - al. Van egy picit bosszantó dolog ami a tavalyi egy hetes leállás után kezdődött: nem ismeri fel a GPS időt pedig be van állítva, ezáltal nem működik az automatikus nappali - éjszakai mód.
Kérlek szépen Benneteket, hogy ha tudjátok rá a megoldást akkor írjátok le.
Ha esetleg a 2008-tól frissebb és használhatóbb térképeket is tudtok azt is köszönettel venném főleg az M6-t és Horvátországban az Eszéktől délre haladó autópályát.Előre is köszönöm a segítséget.
-
noname67
csendes tag
Wince matrica, sorozatszám:
00030-282-820-797
X11-15302 -
noname67
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,sajnos egyik pillról a másikra meghalt a kütyü.
Alpha Navigo A-N318 MQV080202041
A következő a hibajelenség
Inditó képernyő megjelenik a 3 ikonnan Rendszer menübe be enged,ha a zene menüre nyomok csak megy a homokóra órákig ha kell de nem enged be,ha a navigációra nyomok szintén nem enged be a következő hibaüzenet jelenik meg:
Fatal Application Error
Application GPS.exe has performed an illegal operation and will be shut down.If the problem persist,contact the program vendor.
Program:GPS.exe
Exception:0xc0000005
Adress:010101000
Eddig szépen működött rajta volt az Igo.
Kivettem az SD kártyát,hátha az Igo a baja de úgy sem indul el ugyanez a helyzet tehát a saját Smart 2 sem müx.
Megcsináltam SDdről az updatet a Data.hu ról tetöltött NK bin nel szépen végigfutott rajta de semmit nem segített. A gép agyába nem buheráltam bele mert fel sem tudom ismertetni az xp vel hiába az Active Sync meg az innen letöltött Driver progi B...ik felismerni már nem kínlódom vele. Szóval valakinek ötlete?
Ja még annyi,hogy Igo Amigo volt az Sdn de szerintem az most nem lényeges a kütyü saját rendszerével lehet valami gáz vagy nem tudom.
Tanácstalan vok.
Talán ha vki elküldené a sját rendszerfájlait azzal talán ki lehetne javítani,csak ugye mivel fel sem sikerül ismertetni az xp vel az is problémás -
Nagya21
addikt
válasz
vinkovits76 #504 üzenetére
Hali!!
Keress skypon, felhasználónevem, és még irj utána egy db 1-est.
Üdv Nagya
UI: du otthon vagyok. -
Nagya21
addikt
válasz
vinkovits76 #501 üzenetére
Hali!!
B@mmeg, hányszor el lett mondva nem piszterüljük az agyát me' megdöglik.
Ikonszám oké, van-e Wince matrica, sorozatszám?
Ez kell ahhoz, hogy tudjunk segíteni.
Üdv Nagya -
vinkovits76
csendes tag
sziasztok!! sógorkám vett egy szuperszar navigo alpha a-n318 as 3 ikonos kütyüt. én próbáltam csak a gps oldalát törölni. a windowsához nem nyúltam, csináltam a biztonság kedvéért biztonsági mentést a gps részről. ujrainditás óta csak a navigo feliratig jut. a data.hu oldalról letöltöttem az nk.bin file-t. ujrainditás, ahogy irtátok gombok stb, azóta félig olvashatóan prg........ most mi van? ki tud jó nk.bin-t küldeni? vinkovits76@freemail.hu
-
R.i.c.o
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek!
Sikerült SD kártyára másolnom egy IGO8-at, de a felbontás nagyon nem stimmel. Próbáltam átírni a sys fájlban, de az mindig visszaíródik. Hogyan tudom én ezt beállítani???
-
konyicsak
csendes tag
Sziasztok nekem is van egy igyen készülékem, de sehogy nem megy rá az igó, aki tud az kérem segítsen akár személyesen is, nem leszek hálátlan!!!!
konyi2@freemail.hu -
dzson1
tag
Jól megbeszélem maga
mmal a dolgokat
-
dzson1
tag
Nos már megoldódott ,mükszik a kütyü
-
bela85
aktív tag
Na sikerült megoldani a problémát?
-
bela85
aktív tag
válasz
TD sanko #491 üzenetére
Nem vagyok nagyon nagy szakértő..de szerintem az alapszoftverével lesz a gond.. hogy lehet törlődött belőle valami.. és azért nem ad képet.. esetleg azt próbáld meg, hogy ha kattintasz oda ahol van a navigációs rész.. akkor beadja azért a navigációs programot? Mert akkor lehet csak a menü nem jelenik meg...
-
TD sanko
csendes tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől!
Van egy ALPHA NAVIGO N-318 asom. és olyat csinál hogy bekapcsolom és nincs kép csak hang. A navigo felirat megjelenik utánna a homokóra és aztán csak hang.a segítséget előrre is köszi: SANKO
-
bela85
aktív tag
válasz
peti820818 #489 üzenetére
Hello!
Egyik rokonomnak is ilyene volt.. elhozta hozzám. hogy tegyek rá új navigációt.. Nos.. én úgy cisnáltam, hogy letöltöttem egy IGO-t.. és rámásoltam egy SD kártyára, ha jól emlékszem vmi MobileNavigator mappába.. és az IGO.exe-t is átneveztem mobilenavigator.exe-re.. és betettem a készülékbe a kártyát.. majd indításnál most meg nem mondom pontosan..de asszem hosszan kellett nyomni a bekapcsolót.. és utána kiírt vmit a készülék.. és úgy bootolt sd kártyáról.. majd legközelebb már nem kellett ez..csak simán bent megnyomtam a 3 ikonból a navigációt.. és indult az sd kártyáról az új progi...
Remélem segít valamit.. de ha nem akkor keress meg PÜ-ben.. és ha otthon leszek.. megnézem pontosan mit is csináltam mert asszem lementettem valahova... és átküldöm akár a programot is amit rátettem.. mert volt vmi más Amigo IGO.. nevű cucc is.. amiben csak térképeket kellett frissíteni..
-
peti820818
csendes tag
sziasztok!
Valaki tudna segiteni nekem?
Van egy aplha navigo n328 készülékem. 3 ikonos.
Érdeklődni szeretnék, hogy igot raknék fel ra de meg sem moccan, bárhogy is probálkozom.
Tehát fel sem ismeri a kártyára rakott igot. Valaki elmondaná mit is kell csinálni, mert már amiket itt olvastam párat kipróbáltam, de nem igazán sikerált. -
Te-Te
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Átolvastam a hozzászólásokat amik alapján sikerült az Alpha Navigo A-N318-as GPS-re feltennem az IGO primot. A progi tökéletesen fut azzal a kis hibával,hogy a képernőből kilóg a kép fele. A felbontást át állítottam a 480*234-e de így nem indul el,csak dob egy hiba üzenetet. Mi az a felbontás ami megfelel a 3,5ˇ-os kijelzőnek és az IGO primo is.
De lehet,hogy nem jó a primo ehez a GPhez? Az IGO 8 -at több hejrőr is leszedtem de egyikkel sem ment.Ha ez a probléma akkor legyetek szivesek egy működő igo 8 letölési címet megadni.
Köszönöm
Ja és még valamit!
Milyen kiterjesztésű a smart2go map file? -
imibaba
csendes tag
Hali!
Bekapcsoláskor csak a navigo logo-ig jut el. Próbáltam romfrissítést, de csak addig jut el,hogy detecting update files, wait,,,
Tud valaki segíteni?Ezt próbáltam:
6 MENU
MQN074100001-MQN074102000
http://rapidshare.com/files/256141900/NK.zipAdatok:
Windows CE5.0
00039-264-196917
x11-15302
MQN 074100839Előre is köszönöm.
-
bul dog
csendes tag
sziasztok be rakom a 4gb-os kártyát és nem történik semmi
mert fel tetem az igo8-at nem megy mit kel be Álitani mert én ugy hallottam sys fáj ba kel át irni valamit csak nem tudom hogy mi valaki segitene freemail :nsomosi@freemail.hu itt tuttok el érni
-
patronus77
csendes tag
sziasztok
szeretnék kérni egy kis segitséget felhös idöben fél orát keresi a gps jelet és semmi eredmény mit lehet tenni.
3 ikonos win ce matrica van -
JamesHun
addikt
sziasztok
honnan lehet szoftverfrissítést leszedni?
nem akar betöltődni teljesen a kis ketyerém
Navigo felirat megvan, de utána fekete képernyő és homokóra
WinCE matrica van
az elején 3 ikonom volt
zene, navigáció és még 1 valami amit sose használtam -
Nagya21
addikt
válasz
patronus77 #479 üzenetére
Hali!!
Örülök, hogy csak ennyi volt a problémája
Ne használd másra mint amire készült, és akkor hosszú ideig hüen fog szolgálni.
Üdv Nagya -
patronus77
csendes tag
szia
ajánlották amigot ehhez a készülékhez és ez mükszik is ugyhogy nem kell szerviz csak lehet hogy a rigo nem volt jó amit találtam.
lenne egy olyan kérdésem hogy állitólag filmet is tud játszani viszont a lejátszoja nem az igazi van valami más lejátszó hozzá esetleg???? -
Nagya21
addikt
válasz
patronus77 #477 üzenetére
Hali!!
Akkor sajnálom keresd a szervizt, a száva utca 5-ben van (ha jól emlékszem)
Üdv Nagya -
patronus77
csendes tag
szia
látja a portot és fél ora után is még pest budai alsó rakpartot mutatja -
Nagya21
addikt
válasz
patronus77 #475 üzenetére
Hali!!
Addig míg nincs mühódkapcsolat, addig az eltárolt helyről fog indítani.
Várd meg míg leszen műhód akkor majd mutatja az aktuális helyet.(ez eltarthat szabadban is 10percig), Meg nézd meg rigó alatt, hogy kézi kereséssel látja-e a portot.
Üdv Nagya -
patronus77
csendes tag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy szedtem le gps szoftvert a-n 318-hoz és peströl akar inditanni a másik Párizsból van valami beállitás vagy mi lehet a probléma??? -
Nagya21
addikt
válasz
tamasbatya12 #473 üzenetére
Hali!!
Talál műhód jelet???
Mert ha nem akkor valszeg megdeglett a jelvevő része
Esetleg reseteld le.
Vagy Ha rigót használsz akkor nézd meg a vevő megtalálja e a portot.
Üdv Nagya -
tamasbatya12
csendes tag
sajnos 2 év után olyat csinál a készülékem, hogy cím -indul-szicília kiírja a célállomást és nem csinál semmit, ill az induló helyről navigálna ha ott volnék de az országban vagyok,tudsz valami szervíz címet adni
. köszi bátya -
Vidatura
csendes tag
Én is kaptam egy készüléket,hogyan tudnám az IGO-t használni rajta
-
newl007
csendes tag
Sziasztok!
Navigo A-N318 készülékre az Igo Amigó-t tettem azzal kiválóan működik.
Letöltöd ezt:
http://data.hu/get/2465280/mobilenavigator.part1.rar.html
http://data.hu/get/2465234/mobilenavigator.part2.rar.htmlFelmásolod az sd kártyára és elindítod a navigációt!
Itt találtok még térképet és extrákat:
http://igoamigo.blogspot.com/
Remélem segítettem!
-
kohalmi
csendes tag
-
kohalmi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy a-n318 készülék. MQV0802... típus, 3 ikon, verzió: 2008-02-23.C35.S300.T(ARM926M)
Hosszabb pihenő után, a készülék bekapcsolásakor látszólag minden rendben van. A navigációra(Igorr barátunk)bökve azonban nem történik semmi.
Meg sem próbálja elindítani a programot.Se homokóra,se semmi. Próbáltam tenni rá egy másikat, a jelenség ugyanaz.
Próbáltam másik kártyával is, ez szintén nem megy. Az érintőképernyő működik, mert az ikon böködésre mozog. A másik kettőbe be is lép.
A kérdésem az lenne, hogy mi a teendő vele?
Előre is köszi a segítséget.Üdv!
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Az lehetséges, hogy a gép nem kezeli a 4 gigás kártyát?
Vettem egyet, hogy ráférjen minden meg kis MP3 is és az 1 gigásról megy az RIGO de a 4 GB ról az alap progit indítja el :S -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Megörököltem egy ilyen készüléket kártyamentesen, feltöltöttem az akkuját és azt hittem működni fog.
Nem így történ!
Bekapcsolás után megjelenik a készülék felirata alatta egy folyamatosan töltődő sávval ami utána eltűnik és megjelenik fekete háttéren egy homokóra, utána nagy feketeség.
Rábökök a képernyőre akkor kattog, de semmi más.
Akkor ezen nincs semmiféle rendszer?
Hogy tudok életet lehelni bele?Köszi!
-
mumi
csendes tag
Sziasztok,
Nekem van egy Alpha NAVIGO A-N318-as navim (MQV080200997), sajnos Fatal Application Error "Gwes.exe" hiba üzenettel leáll mit lehetne tenni? Innentől kezdve az USB activesync-es kapcsolat is megszünt. Adalék: véletlen kimozgattam a Resident Memoriából a cities és a GPS mappát bár ennek ellenére kb fél órát ment (bejelentkező menü). Tud valaki nekem segíten?
Gyuri -
Nagya21
addikt
Szia!
A karid jó a rigóhoz, de be kell szerezni egy hozzá valót(ált torrent), felrakod a karira a Rigót, és az egész filet átnevezed Mobilenavigator-rá, majd a Rigo.exe-t Mobilenavigator.exe-vé.
Berakot a karit a kütyübe, bekapcsolod, majd ráböksz a navi ikonra, és voilá indul a rigó.
Ne ijedj meg előszőr maj jó 10percig elszöszmötöl, de utána már gyors.
Nekem a 8.3.2.64873 vann fenn.
Üdv Nagya -
kacsa25
csendes tag
Sziasztok !Segitségrse szorulnék .Vásároltam egy Alpha navigo A-n318-as kütyüt és szeretném rátenni valamelyik igo-t.Ti melyiket ajánljátok és hogy kell telepiteni!van egy EMTEC .2gb-os kártyám az jó lenne hozzá?Várnám válaszaitokat mert egyedeül ,nem merek neki indulni.Köszönöm előre is!A telepitésben is ha tudnátok segiteni megköszönném!Tisztelettel:Varkoly BÉLA,E-mail:varkoly82@freemail.hu
-
Nagya21
addikt
Hali!
Na nincs nagy baj, csak az agya zavarodott össze egy kicsit.Az NK.Bin kell neked.Gyere át az index alpha fórumra, és ott keresd Lipeet83-at.
A javításhoz kell a készülék adata(hány ikon, szerialszám, van-e wince matrica), egy Winxp által formázott sd kari, meg némi visszaolvasás.
Üdv Nagya -
Zsiri33
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem volna, hogy vettem egy N318 készüléket bekapcsoltam és NAVO GO felirat megjelent, na most inenntől kezdve se kép se hang nem reagál semmire, csak ez a felirat olvasható. Resetgomb se segít, semmi mindig csak ez a felirat olvasható, esetleg valakinek valami ötlet ezzel kapcsolatba? Előre is thx
-
vilmes
csendes tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy Alpha Navigo A-N318-ast,honnan tudok hozzá használati utmutatót szerezni?Mert így nem igazán igazodok el rajta.
-
-
pingvin80
csendes tag
Sziasztok nekem egy ALPHA NAVIGÓ A-N318 GPS -EM VAN
Azt szeretném meg tudni hogy honnan töltsek le telepitő progit? és a másik kérdésem az hogy a kijelzőm illetve a kijelző ekötti plexi vagy üveg nem tudom de be van repedve müködik meg minden szóval nem a lcd kijeltő repedt hanem az az elötti plexi lap .honnan tudok ilyet szerezni? kérlek segitseek -
tabitabi
csendes tag
Sziasztok. Lehet hozzá TMC vevőt csatlakoztatni?
-
Nyüzsi
csendes tag
Egy éves a gépem és ma reggel ezt írta ki: Fatal Application Error ablakban "Application GPS.exe has performed an illegal operation and will be shut down.
Program: GPS.exe
Exception: 0xC0000005
Adress: 000F7CF0 "Tud valaki segíteni?
-
Shono
aktív tag
Üdv! Hát engem is elért a start para. Homokóra és semmi egyéb.
Értem én, hogy nk.bin kell rá, de ahogy elnézem van vagy ezer féle. Az én eszközöm ilyen:
A-N315
MQV080202223
A kis címkén meg ilyenek vannak, hogy:
00039-282-820-979
X11-15302
Nekem ezek nem nagyon mondanak semmit, és ahogy elnéztem google barátom is értetlenkedik a dolgon.
Erre milyen/melyik nk.bin kéne? Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni! -
szologazda
csendes tag
sziasztok
nekem egy szerviz név kellene,mert elszált az indito prog,(szerelő szerint)vagy valami hasonlo,vagy esetleg tud segiteni? -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen kütyüt és fel szeretném rakni rá az Igo8-at.
A kütyü elindul és csak a 3 ikonos képernyő jelenik meg, hogyan tudom felbutykölni rá?
Szájbarágósan légyszi, mert láma vagyok a témához.Köszi!
-
Bergo
tag
Üdv! Nekem is ilyen NaviGO Alpha van és nagynehezzen de sikerült az IGO8at rávarázsolni. De úgy sikerült hogy letöltöttem egyen 1.54GB volt de valami telepités volt a leírásába ami nem jött össze mert hát a gps-en nem találtam ilyet. A content mappáját viszont felhasználtam egy másik letöltött IGO8ashoz a térképekkel. Szóval letöltöttem egy másikat, bemásoltam azt a mappát meg át is neveztem és a sys-txt-t is de nem volt jó. Külön letöltöttem egy igo8.exe fájlt amit szintén átneveztem és úgy végre elindult és müxik. Ha valakinek esetleg tudok segiteni mert elakadt a címem bergovecz@freemail.hu (MSN címem is ez) /Bergo/
-
klapi
csendes tag
Az én navigom meg a kozépsögombra csak keres nem talál semmit .
Az alsó azonnal adj a beállitás menüt.
a felső rendessen kártyáról az igó2006 navigál..
kártyanélkül meg a gyárit ahogy kell.navigo2.
De igy képeket nem tudok rajta nézni Mit tegyek? -
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy, a címben említett készülék. IGO-t felraktam SD-re, és a menüből tökéletesen el is indul. Olyan problémám lenne, hogy minden egyes indításnál újra be kell állítani mindent: nyelv, hang, nyilatkozat, stb... Milyen módon küszöbölhető ki a dolog? Valaki tudna segíteni?
Köszi, Levi -
dzson1
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném,nekem a 3 gombos MQV080202798 (WinCe Core 5.0 matricával) van,és valahogy kinyírtam az igo telepítésével a ROM-ját,gondolom ÉN. Eddig szuperul müködött ,eggyik napról a másikra kapa.A Micro SD kártyát nem akarja elfogadni csak a rendes SD kártyát fogadja el.Csak a saját térképét inditja.Óráját beéllítom ,pontos ,belépek a smart2go GPS progiba utánna kilépek az óra és dátum 2089-re áll át.Meg kiir egy ilyen szöveget AVC PLUGIN IS NOT COMPATIBLE WITH CURRENTPLAYER VERSION.PLEASE UPDATE.
Próbáltam NK bin fájlt keresni a három ikonoshoz de nem találok.Tud valaki egy linket küldeni hogy hol találhatok hozzá valami megoldást ? Köszi előre is.... -
zsananasz
csendes tag
Volna egy ilyen a-n318 -as GPS ami eladó lenne. Sajnos rossz NK.bin lett ráfrissitve. Bekapcsol de csak a fekete képernyő a látható háttérvilágitással megy. Dobozában kompletten makulátlan állapotban van. Ha valaki tud vele kezdeni valamit az ajánlatot tehet.
Hát csak ennyi !
-
vlöki
csendes tag
Üdv!
Tapasztaltabb személyektől kérdezném....
Leállt a GPS és csak az indító képig adja be!
Érdemes szervízbe küldeni???Volt már egyszer akkor meg is javították de megint ez történt...
-
atihgy
csendes tag
Sziasztok. Én új vagyok a fórumon és segítséget szeretnék kérni tőletek. Van nálam egy NAVIGO A-N438 as készülék és olyan problémám van vele, hogy nem talál GPS jelet. Lehet ezzel valamit kezdeni. Szoftveres vagy hardveres hiba lehet?
-
Nagya21
addikt
Na Akkor elmondanám MÉGEGYSZER!!!!!!
A Kütyü belső memóriáját csak saját felelösségre bizergálni!!!, mert könnyen csak a Navigó képrnyővel szembesülünk.
A Rigót csakis SD-SDHC kártyára rakva használni.
A saját Smart2go navigáció tök jó helyen van a kütyü belső memjén.(mellesleg ha valami történik az sd karival akkor is van még egy navid)
Ha nagyon akarjátok bizergálni akkor a Mikosoft active sync szoftverrel+ egy usb illesztő szoftverrel lehet, DE csak saját felelösségre!!!!!
Üdv Nagya -
joci1651
csendes tag
Sziasztok legyetek szivesek segiteni vettem egy Navigo alpha nevü gps-t
denem ismeri fel a gépem mindig telepitöt kér mi kell hozzá? -
joci1651
csendes tag
válasz
Viktor0610 #414 üzenetére
köszönöm.
-
-
joci1651
csendes tag
válasz
Viktor0610 #412 üzenetére
már letöltöttem de nem ismeri fel a pda müködik rajta de a gps nem
az a baj hogy raktam bele egy 2 gig kártyát rátettem az igo8-at és nem olvassa a kártyát be és azt mondták hogy kell egy progam a gps-re hogy onnan tudjam elinditani a kártyán levö igot -
-
joci1651
csendes tag
Sziasztok legyetek szivesek segiteni vettem egy Navigo alpha nevü gps-t
denem ismeri fel a gépem mindig telepitöt kér mi kell hozzá? -
Olcsi
senior tag
A dátum/idő nekem sem volt jó soha. Azt hiszem be lehet valahol állítani, hogy ne a műholdakról lesse le a pontos időt, hanem megadhatod azt neki te is! Ne kérdezd, hogy hol, mert nem tudom...
hatyaresz: a smart2go-val ne csinálj semmit, maradjon csak a belső memóriában, nem kell azt zargatni. Az igo-nak viszont mennie kell a lentebb leírt módszerrel. Ha nem megy, akkor esetleg próbálj másik verziót, ha van rá lehetőséged! Talán pna-ra valót...nem tudom, hogy van-e jelentősége?!
-
hybe
csendes tag
Poénnak szántam, mert fogalmam sem volt arról, hogy miben más az A-N318 szoftvere, mint a többi vevőé. És ebből kifolyólag miért nem vesz műholdjelet, annak ellenére, hogy látja őket. Valamelyik külföldi fórumban találtam néhány hozzászólást, ahol karbantartást emlegettek, de hogy ez miért pont ezt a típust érinti, arról semmi technikai infóm nincs sajnos.
Viszont már működik, de az időt valamiért nem hajlandó pontosan mutatni, ugrál a dátum/idő. Másnak is van hasonló tapasztalata ? -
hatyaresz
csendes tag
Ha a készülék belső memóriájában van a smart2go azzal mit csináljak, csak az sdhez fértem hozzá
-
hatyaresz
csendes tag
Sziasztok! n318ra fölraktam az igo8-at átneveztem mobilenavigatorra a mappát és az igo8.exet is, az sys.txt-t is módosítottam a lentebb olvasottak alapján de nekem akkoris a smart2go indul. valaki help légyszi!!!
-
ilh
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is van egy ilyen gépem melyet februárban kaptam.
Az itten információk alapján megy rajta igo8 s ezt köszönöm .
De most van vele egy kis problémám.Kb. úgy két hetet nem használtam kikapcsolt állapotba volt a készülék.Most mikor beakartam kapcsolni nem lépet tovább a navengo beköszönő képernyőn.És most már csak az oldalán lévő főkapcsolóval tudom be és ki kapcsolni a készüléket.A tetején lévő gombra nem reagál semmit.
Szóval ilyenkor mi a teendő szerviz vagy van valami okossága neki(resetre szintén nem reagál).
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
ILH -
puntotom
csendes tag
Sziasztok.
Köszönöm,de sajnos semmilyen progim nincs.A kártya meghalt és elveszett minden.Most csak egy üres kártyám van amit vettem. -
tomi07
tag
válasz
puntotom #402 üzenetére
A lényeg az, hogy a gép alapból a sd kártyán a mobilenavigator mappából a mobilenavigator.exe fájl-t indítja. Az aktuális programodnál ezekre nevezd át a mappát és az exe-fájlt. Ha a sys.txt-vel nem akarsz bibelődni akkor ajánlom az amigo-t. Vagy pedig nézz át a wayteq 770 fórumba és a 3787 hozzászólásban ajánlott skint töltsd le /kiegészítőkkel együtt/.
-
puntotom
csendes tag
Nagyon köszönöm,de ez nekem kinai.Sajnos soha nem foglalkoztam hasonlóval sem.
Azért köszi. -
Olcsi
senior tag
válasz
puntotom #400 üzenetére
Olvasgass, keresgélj ezen a linken, és megtalálod a megoldást!
Pl írd be a keresőbe, hogy mobilenavigator, és nagyon sok hasznos információt ki fog dobni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest