Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depeche13
csendes tag
-
klapi
csendes tag
Sziasztok Azt vettem észre a felsö gombbal ha kikapcsolom késöbb meg be aztán inditók keresi a müholdat elindul és el megy a fény . de navigál .
Ha kikapcsolom és ura inditom akkor tökéletes? -
Depeche13
csendes tag
Sziasztok!
Megint én.Ha valaki bemásolná a jóóóóó sys.txt fájlt.
Én is és még sokan megköszönnénk!
Hali.

-
Depeche13
csendes tag
Szevasztok.
Gratula a forumhoz.Nagyon sok érdekes dolgot olvasok.Nekem is lenne egy kerdesem.Igo 8-am állandoan elveszti a bealitott adatokat!!Mi a megoldás??????????
Elöre is kössz a segitséget. -
Nagya21
addikt
Hali!!
Na Brünhilda egész korrekten elnavigált ma nagyfaluban
(ez a saját szoftvere), hazafele meg Adrea instrukcióit hallgattuk (Igó, Ő jóval szószátyárabb), és Ő is korrektül elterelgetett bennünket
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!!
Na ma reggelre elfelejtette a gyári térképet (hiába kattintottam az ikonra nem reagált, lehet nem kellet volna számítógépen végignézni a menüjét?).
Irány a nemhülyék boltja, csere, az meg csak a navigó képig jutott.
Píz vissza gyerünk az Euronicsba van 3db elsö meg se nyikkan (b@sszus), második müködik HHUUURRRÁÁÁÁ!!!!
Mostan itten örömködök felette:-)
Üdv
Nagya -
Nagya21
addikt
Hi mindenki
Megvettem
müködik
Igo8 felment
aktiv sync-el látom a belsejét
Hát kell ennél több ennyi pézért
Ja igen és a lányom Alcatel töltője tölti az 1200mAh-es akksiját
Csak kikapcsolva töltsétek, mert a töltő nem birja el ha bekapcsoljátok(nekem kifagyott)
Üdv Nagya -
gerithegreat
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon hasznos a fórum! Olvasásával én is betudtam állítani az igo8at az Alpha Navigon....részegen

Akinek azt írja ki hogy Database error, ott az a probléma hogy az alkönyvtárban található sys-txt -ben az eléri utak nincsenek átírva mobilenavigator-ra.
Akinek az SD kártyával van baj, ott annyit tudok javasolni, hogy zárja le a kártyát az oldalán található csúszóretesszel (tegye írásvédetté).
Nekem ez a két probléma lépett fel, de sikeresen vettem az akadályokat.
Minden jót!
gerithegreat
-
Olcsi
senior tag
válasz
hellalive1
üzenetére
Örülök, hogy időben sikerült kicseréltetni!
-
Olcsi
senior tag
válasz
hellalive1
üzenetére
Sajnos nem tudok ebben segíteni...esetleg, ha még garis a kütyü, akkor lehet, hogy érdemes lenne visszavinni.

-
hellalive1
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, és a segítségeteket szeretném kérni az alábbi dologban:
Nekem is sikerült tegnap beszereznem egy an318 kütyüt, gyönyörűen működik SD kártyárol Igo8-al, a zenelejátszója is megy, viszont a beállítások menüpontba sehogy nem tudok belépni, és gondolom ez nem túl normális dolog. Rengetegszer próbáltam már, vártam is kattintás után, de semmi. Van, hogy teljesen lefagyasztja a gépet, és nem enged tovább a többi menüpontba sem, csak reset után. Milyen funkciókat lehet amúgy innen állítani?
Visszaolvastam a fórumban, de ilyen hibához nem találtam leírást.
Van esetleg valami tippetek erre?
Előre is köszi. -
Libli
csendes tag
válasz
sycorax182
üzenetére
Köszi szépen mindenkinek
-
sycorax182
tag
-
sycorax182
tag
igen, PNA-s verzió kell. Olvasd el az első oldalt, kb az első 50 hozzászólásban benne van minden. Nagyjából annyi, hogy le kell tölteni egy microsoft mobile eszközkezelő progit vagy mit, meg az usb drivert és rámásolni a kártyára az IGO mappat, amit at kell nevezni, meg egy file-t atnevezni. ennyi. A linkek szerepelnek az első hozzászólások között, az meg hogy mit és hogyan kell másolgatni, az minden 2. hozzászólásban le van írva kb. Olvass vissza figyelmesen, mert nekem sikerült ez alapjan a kartyarol mukodesre birni
-
Libli
csendes tag
Látom, nem értitek amit én szeretnék.
Memókártyára feltenni az IGO8-at, hogy fusson és müködjön.
Nem vagyok hülye, mert a telefonomra is megoldottam egyedül.
csak a menetét kérdeztem, és hogy mennyire lehet kibővíteni?
Láttam itt vannak nagyobb hackerek is mint én akiknek sikerült. -
Olcsi
senior tag
válasz
sycorax182
üzenetére
Belső memóriából nem tudod futtatni... meg miért is kellene? Veszel egy sd-t, aztán simán fut rajta.
-
Libli
csendes tag
Sziasztok!
Most a héten vettem és is egy ilyen GPS-t, ami 3 ikonos.
Nekem is bekapcsolás után meghalt, visszavittem és kicserélték.
Mostmár müxik rajta minden.Végigolvastam a fórumot, de választ nem kaptam arra, amit kerestem.
Leírná valaki lépésről lépésre, hogy hogyan tudnám feltelepíteni az IGO8-at?
És milyen verziót töltsek le hozzá? PNA-t?És mégvalami, honnan tudnék a gyári progijához is letölteni frissebb térképet, mert 2007 decemberi van rajta.
Olvasom mostmár a fórumot minden nap, de ha valaki tudd segíteni itt az e-mail címem is: libli@citromail.hu
A segítségetek előre köszönöm.
-
sycorax182
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a témát, de nem találtam olyan írást, ami nekem segítene. Hogy lehet futtatni az IGO8-at belső memóriáról? -
szmut
csendes tag
Szerintem az SD kártyát nem szereti. Az adapteressel nekem sem ment csak a sima SD-vel.
IGO-hoz van olyan térkép már amin M0 új szakaszai is vannak??
-
dzson1
tag
Meg lenne még egy kérdésem.Mint írtam már az IGO8 full magyar verzió egy 256 Mb SD kártyán nagyon szépen ketyeg.
Kaptam egy IGO8 Europa és Magyarország full verziót. Tegnap vettem egy 2Gb micro Sd kártyát adaptereset. Próbálltam rámásolni a progit , úgy mint a csak magyar verziót
"mobilenavigator mappa és plusz az exe fájl is átnevezve mobilenavigator-ra.De nem akar elindulni,csak az elöre telepített navi indul el.Lehet,hogy az adapteres kártyát nem szereti ?
IGO8 Europa és Magyarország full verzió áll egy 2577 mapából és egy IGO 8 mappából.
Hogyan tudnám ezt a progit elindítani a Navigon??????????
Csináltam fotót a z IGO8 két mappa tartalmáról .Gondolom Olcsi tudsz maj segíteni ebben,mert olvastam korábban ,hogy te használtad már az Igo8 -atKöszi[L:/dl/upc/2008-12/04/192618_rfhbgmnmrwjeskmo_2577_mappa.jpg][IMG:/dl/upc/2008-12/04/192618_rfhbgmnmrwjeskmo_2577_mappa.thumb.jpg]
[/IMG][/L] -
dzson1
tag
válasz
extrem2002
üzenetére
Sziasztok !
Kipróbáltam az ALPHAN a video lejátszást.Előszöris leszedtem azt a bizonyos
FormatFactory programot.Egy avi-s filmet át is konvertáltam mp4 -be.Nos az eredmény
A képminőség tökéletes de a hang sajnos nem akar össze jönni.Buhogó recsegő a hang .
Mit rontottam el a formatálásnál ?
Segitsetek !!!!!!!!!!!!!!!!
-
szmut
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem 2 ilyen gépet amiből az egyik "seképsehang" (a bootolásnál a homokóráig jutott). Felhívtam a szervízt és halál készségesen mondták, hogy vigyem be és megvárhatom, hogy megcsinálják max. 20 perc lesz. Bevittem és 2 perc alatt megcsinálták...
A másik az IGO: szintén a szervízes mondta el telefonon, hogy mit is kell csinálni vele (egyébként pont azt, amit itt is írnak a hozzáértők). Nekem az SD kártyával volt a gond ilyen MicroSD-ről sima SD-re alakítottat használtam és azt nem szerette. Aztán a sima 2GB Kingston SD-vel ment egyből
A GPS vétel beállítást nekem csak 1x kellett belőnöm, azóta megy. Megtalálja magát mozgás közben esküszöm fél perc alatt, ez jó!
Pontosan működik, viszont nagyon lassan tölt. Kb 1 óra töltés után csak 2 rubrika van a kijelzőn....
Összességében nekem nagyon bejön a készülék és a szervíz / ügyfélszolgálat is 5* -ös ;)
Akinek kérdése van, nyugodtan hívja a céget, vagy ha tudok segítek én is szívesen.

-
sasapapa
csendes tag
hello
honnan tudommeg hogy az igo megy? -
DonCorleone1
csendes tag
Sziasztok.
Én is egy ilyen navigációt használok csak egy baj van hogy kiír egy hiba üzit a készülék:Application mobilenavigator.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program:
mobilenavigator.exe
Exception:0xC00000FD
Address: 80253728Hát röviden ennyit ír a gép, ha segíteni tudtok abban hogy lehet-e kezdeni vele valamit azt megköszöném.

-
dzson1
tag
Sziasztok!
Most vettem én egy ilyen ketyerét Alpha A N318-at. Nagy segítségre lenne szükségem végig olvasgattam a fórumot. Először is nem kaptam semmilyen kártyát. Így vettem egy 2Gb-os kártyát amire felmásoltam at IGO8-at Full magyar végleges verzió. A fórumon olvasva sikerült rámásolni az SD 256 MB kártyára.A navin el is indul.Csak lenne egy olyan kérdésem,hogy miért nem talál műholdat?Tegnap este véletlenül megtalállta magát ,azóta csak MOHA bá mindig csak azt mondja,hogy megszakadt a GPS kapcsolat.
S.O.S
-
Olcsi
senior tag
válasz
netzlacy
üzenetére
szia! szerintem annyit siman megér. gyárilag smart2go navi szoftvert adnak hozza,szerintem jobban jársz az igoval,amihez szerzel egy friss mo térképet. nekem ez bejött. tehát összességében szerintem jol jársz ezzel a kis kutyuvel. a dobvero utcarol most nem tudok nyilatkozni,majd megnézem.

-
netzlacy
csendes tag
Hali kellene egy kis segítség
Az egyik multi most akciózza 19XXXFt-ért
Ér annyit a készülék?
Milyen térkép van benne gyárilag?
Kelet EU vagy 10 db EU ország? Ja és melyik Országog?
Konkrét kérdés Debrecen Dobverő utca van-e gyárilag benne?
Segítséget köszi Bárkitől is jön! -
Olcsi
senior tag
Hát nem tudom...földi halandó számára szerintem teljesen észrevehetetlen a gps-vevők közti különbség. A régebbi gps-ek is találtak jelet és elég pontosan meg tudták határozni az adott helyet.
A prociról meg annyit, hogy elég régóta ezekkel a samsung procikkal gyártják ezeket a gps-eket... -
EveRY
csendes tag
Azért akarom tovább adni, mert attól tartok, hogy a "C" jelűre fogják kicserélni és arról meg azt írják sokan, hogy nem jó. A "C" -s nek a SiGE vevőjét is sokan ócsárolják, és nem tudom, hogy ebbe a tipusba valóban a Samsung 400MHz-es procija van e vagy valami más? Már nem bizok semmiben sem.
-
EveRY
csendes tag
A BP V350-es ujonnan kártyaolvasó hibás és a szervizbe van, de ha vissza jön már meg van a vevő rá. Ilyen már nem kell, most mit kelle venni?: N720, N770, N410?
-
EveRY
csendes tag
Egy 1GB-os SD-re a multkor rámásoltam az igo8 -at (Mobilenavigator/Mobilenavigator.exe -re neveztem) és ezt beraktam a (ütött kopott) BP V350B -be és tökéletesen elindult. Ma ugyanezt a kártyát beraktam egy teljesen új V350 -esbe és nem történik semmi, nem indul el. Most mi van, van valakinek valami ötlete?
-
DjOrfeus
tag
Sziasztok na most kéne egy kis segitség itt lenne egy A-N318 as végigolvastam a forumot és mindent ugy csináltam ahogy levan irva gondolom az igo.exe = autorun.exe ami nekem egy 2577 es mapában csücsül namármost átnevezem ! mapát csinálok sd n annak is ugyanaz a neve mindent csak ugy egy mapába igo mapából meg 2577 mapából egybe és és és és sajna semmi nem történik elinditom és minden a régi smart2go! valaki akinek van némi hozzáértése légyszi irja le hogy hogy sikerült rávenni ezt a kütyüt igo s müködésre mert kezdem feladni !
( Még egy dolog a kütyü az Öcsémé MENTŐS sajna valami roszlelkü teremtés kiszedte a mentőjéből a navit és ezért vette ezt
) mentőzés= kevés zs =nem minőségi navi ennyi !
légyszi segitsetek fontos volna !!!
thx a válaszokért remélem megoldást lelek a problémára ! -
EveRY
csendes tag
Nem tudom FAT32-re formázni az SD kártyát, hogyan kell, vagyis milyen program kell hozzá, mert a windoz nem akarja a Partition Magic meg még el is rontotta a kártyát, mert az 1GB-os SD-ből 15MB-osat készített, azt valahogy vissza tudom állítani az eredeti méretre?
-
pszihó
aktív tag
Sziasztok IGO 2006 plushoz nem tudtok olyan magyar térképet amin a megyeri hid és az M0-ás uj szakaszai rajta vannak?
-
JustJohny
csendes tag
Sziasztok! Nem rég vettem egy alpha a-n318-at az új 3 ikonos verzióból. Szereztem rá igo 8-at és minden beállítást elvégeztem rajta. A menüből elindítva bejön a betöltő képernyő és mikor elindulna a menü kilép és leáll a gép. Próbáltam már resetelni, újrarakni, mindent semmi sikerrel. Ha valaki tud please segítsen nekem.
KösziÜdv. Just Johny
-
vitpeter
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem én egy ilyen ketyerét Alpha A N318-at. Nagy segítségre lenne szükségem végig olvasgattam a fórumot, de valahogy nem teljesen tiszta a dolog. Először is nem kaptam semmilyen kártyát. Így vettem egy 2Gb-os kártyát amire felmásoltam at IGO8-at. De valahogy nem sikerül elindítani, tuti, hogy valamoit nem jól csinálok. Szeretném ha valaki segítene ebben nagyon fontos lenne. Pontos leírást ha lehet pl, a kártya fastruktúrája, hogy nézzen ki milyen fájlt kell átnevezni, milyen könytárba stb. Talán így sikerülni fog!
Előre is köszönöm!
-
exet
csendes tag
Hello. Most vettem én is egy Alpha Navigo A-n318-as GPS-t. Annyi lenne a problémám hogy feltettem rá az Igo8 at működik miden csak NEM TALÁL MŰHOLDAT. Mi ilyenkor a teendő?
[gps]
set_messages=0 már próbáltam de semmi :S -
extrem2002
csendes tag
Sziasztok!
Sok hasznos dolgot olvastam itt a fórumon és mivel én is csatlakoztam az ALPHA NaviGo-sok csoportjába leírom én is az észrevételeimet.
A készülék teljesen korrekt így nagyon megéri azt a csekéj pénzt amennyiért osztogatják ergo én 19900Ft-ért vettem 2 hete és már csak a videó lejátszás véget megérte.
Nah szóval rövid ismertetés, hogy nálam mit produkált:
Smart2Go: szépen megy rajta semmi baj nincs vele ameddig a városban furikázol vele viszont ahogy valamilyen kisebb faluba akarsz menni mindjárt földes útra visz sajnos ezt nem lehet benne kikapcsolni legalábbis én nem találtam :-( De annyi baj legyen
Igo2008 my way: az install-ja teljesen egyszerű ahogy itt levan írva: mobilnavigator mappa és mobilnavigat.exe néven kell lennie a futató file-nek ez összesen 2 átnevezés és már kész is ráteszed a memória kártyára bekapcsolod a kütyüt és megy :-) Igo-ról észrevétel nálam szépen ment minden csicsával együtt nem akadt pontos volt semmi baj nem volt vele. Egy hátrány volt ha az akut lemerültnek érezte kifagyasztotta a készüléket de egy restart meg hálózati töltő ezt a problémát megoldotta.
Videó lejátszás: Nah erről itt csekély szó eset :-( Így saját magam teszteltem MP3 -at szépen kezeli ott nincs baj, Videó már trükösebb avi fájlokkal ami nem a készülékre hanem számítógépre és dvd lejátszókra készültek azok akadnak rajta a nagy felbontás és a kódekek véget, de van rá megoldás át kell a filmeket mp4-be konvertálni 320*240-ben így egy film ami 700Mb-s az lesz 300Mb igaz külön erre a készülékre lett így optimalizálva de tökéletesen tiszta hanggal szép képpel viszi. Maga a zene és film lejátszó felület szerintem silány legalábbis maga kezelő felülete nem jött be biztos azért mert nem fejléces megnyitós dolgokhoz vagyok hozzá szokva de a célnak megfelel.
Nah hogy ne kelljen videó konvertálót se keresni itt van egy teljesen ingyenes:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory-v1-55-magyar--FZ13.html
(ez nem warez teljesen ingyenes és nekem szépen átalakította a filmet)Szoftver támogatás:
Nah igen ez nulla telepítőt usb kábelt stb... extrákat senki ne várjon nem adnak hozzá és nagyon a GPS-ekhez sem ahogy nézegettem. De nem is kell egy átlagos fálhasználónak vesződni vele veszel 2000Ft-ért egy kárty olvasót meg 2000Ft-ért egy 2GB SD kártyát és nem lesz semmi problémád vele és nem kell a windowsal se össze hozni a GPS-t már ha nem akarod a rajta lévő szoftvert is babrálni (ezt nem probáltam még meg szerintem nem is fogom GPS-nek meg videó lejátszásra vettem ahoz meg az alap rendszert a fent említettek miat nem kell bántani)Kb ennyit tudok hozzá tenni a készülékről!!!
U.i: Szerintem az Árát teljesen megéri és egy normális kütyöt kapsz olcsó pénzért. -
szzsotti2
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a 6 ikonos Alpha-hoz nk.bin-t honnan tudok szerezni?! Mert a 3 ikonos már megvan, csak azzal nem működik.
Köszönöm
-
ocsem28
csendes tag
Sziasztok!Van kiút a halott alphá-ból egy Nk.bin file.Ezen van az egész lelke a navinak,ha nem kapcsol be ezt kell keresni.felső gombot nyomni+oldalsó főkapcs és telepíti.
Ez az Nk.bin jó ha megvan mindenkinek leszedhető ha baj van jól jön.
Rom frissítés menete:
- SD kártyát formázd FAT32-re
- Másold rá a kitömörített NK.bin-t
- A kártyát tedd a készülékbe
- Felső Power gombot tartsd nyomva,közben kapcsold be a főkapcsolóval
- Automatikusan indul a frissítés,elengedheted a power gombot
- Kb 2 perc és újraindul a készülék
Nk.bin:http://data.hu/get/406059/NK.zip.html
-
ocsem28
csendes tag
Sziasztok!nekem beállt a kék halál nem indul el az alphám an-318
tud valaki megoldást nk.bin found please wait 2 minutes és itt megáll????aztán a please wait Windows CE auto start és itt nem megy tovább mi lehet a gond ??,
Előre is köszi
-
Remélem, olvastál alapelveket, mikor regisztráltál...

A warez a fórumon nem megengedett!!!
-
ocsem28
csendes tag
válasz
Chriss745
üzenetére
Szia Chriss!Amit leirtál igo8-rol érdekelne.Kérdéseim:
Mekkora memoria kártya kell elég - e az 1 gigás?Honnan lehet leszedni az igo8-ast nekem elég lenne full magyarország
Honnan lehet a többi általad irt progit letölteni?
A többit megoldanám a leirásod alapján.
Előre is köszi.
Ha ide nem mehet link vagy kicsit cinkes akkor irj légyszi ide
csem28@freemail.hu -
ocsem28
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem Alpha an 318 -as alpha navigo-m van rászenvedtem egy igo 2006-ost működik is de hogyan lehet térképet frissiteni vagy igo8-ast rárakni.usb csatlakozáskor nem ismeri fel a gép Activesync van a gépemen próbáltam a navira másolni az usb drivert(olcsitol)de nem jó.Help!!!Előre is köszi.
Hasznos progikat is linkelhettek hozzá vagy ide irjatok
csem28@freemail.hu -
juhaszan
csendes tag
Sziasztok! Nekem is van egy Alpha navigo A-N318-asom. Sikerült működésre bírnom az igo 2006-ot. ( a 2008 nem indult el....) . Gondom vele az hogy késik... Engem zavar. Lehet ezzel mit kezdeni? Kingston 1GB SD kártyáról fut, ha ez számít. Köszönöm előre is az önzetlen segítségeket.
-
Chriss745
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy Alpha-t. Sikerült rajta egy csomó mindent megoldanom, gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Először is egy Systeminformation-t akartam rá felrakni. Letöltöttem a bluepantherre írt verziót (mert ugyebár a kettő egy és ugyanaz), beraktam az YSAutorun.lnk-t az SD kártya főkönyvtárába, de nem történt semmi.
Utánanéztem a neten, ez egy frissített verzió, itt már nem megy. Ezek után több órás köszködés után sikerült megoldanom a problémát.1.: Le kell szedni egy Mortscript nevü programot (PNA verzió), és kicsomagolni a SD kártya főkönyvtárába mobilenavigator könyvárba.
2.: Le kell tölteni egy toolhelp.dll-t és szintén bele kell rakni a mobilenavigator könyvtárba.
3.: Az autorun.exe-t át kell nevezni mobilenavigator.exe-re
4.: Létre kell hozni egy Autorun.mscr-t (vagy mobilenavigator.mscr-t), és ezt kell bele rakni:Kill ("MenqUI.exe")
Run ("\SDMMC\MioAutoRun\Skin\SystemInformation.exe")A Kill kilövi az eredeti menüt, majd a run elindítja a Systeminformation.exe-t. Ha mást szeretnél indítani, a helyes útvonallal írd át a run-ban. Ezek után ha elindul a PNA, rákattintasz a Navigáció gombra és már indul is amit szerettél volna. Ajánlom a systeminformation-t, nagyon profi. Támogatja az iGO8-at is, csak a NAVI könyvtár mobilenavigator8 könyvtárába kell rakni az iGO8-at, és a menüből már el is érhető.
Sajna PC-vel nem sikerült összekötnöm, a driver ami a bluepantherhez van nem jó ehhez az új verziójú Alpha-hoz. Ez lesz a következő amit megpróbálok megbütykölni, ha sikerül természetesen leírom hogy kell.
Remélem sokaknak segítettem.
-
1.Lajos
csendes tag
Másolta már mindent mindenhova (SD kártyára olvasóval PC-ről) , de nem megy.

-
1.Lajos
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Alpha Navigo A-N318-asom van. honnan, hová, hogyan lehet IGO-t rátenni?
Teljesen fakezű amatőr vagyok hozzá.
Tud valaki segíteni?
Köszi előre is. -
Szby
csendes tag
Sziasztok!
Én kb. másfél hete vettem a-n318-at. Azonnal feltettem rá az iGo8-at. Egy dolgot kellett módosítani a file névcseréken kívül, az a sys.txt file volt.
Egyetlen hibája, hogy ha kilépek a progiból elfelejti a GPS vevő beállításait, így azt mindig újra kell konfigolni.
Egyébként gond nélkül elvitt Horvátországba, bár a horvát térkép nem a legjobb utcaszinten...
Esetleg nem tudjátok adott-e ki az iGo 2008.02-es Magyarország térképet? -
pepito46
csendes tag
Ja, és nem tudom rákötni a számitógépresem, pedig van Activsync-em. Ha v.ki tud segiteni, légyszi dobjon egy mailt. Köszi!
peterrostas@t-email.hu
-
pepito46
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy N-318-ast, de nem akarja az SD kártyát látni a gép. Se zene, se az Igo. Légyszi segitsetek, mert nagy szükségem lenne mindkettőre!
-
Gaboca77
csendes tag
Egyféleképp műxik,de nem értem miért csak így.Felteszem a Resident Flashbe a mobilnavigator szoftot.Elindítom a gépet egyből az jön be,mint a total commander és itt rámegyek az sd/mmc mappára és kiválasztom az igo-t.Belépek és innen elindítom.Csak így működik,de nem tudom miért csinálja ezt velem.
-
Gaboca77
csendes tag
Egyszerűen azt írja ki,hogy: Program application database cannot be found.
-
Gaboca77
csendes tag
Sziasztok!Érdekelne hogyan tudnám a kártyáról indítani az igo-t?Sehogy nem jön össze.Át kellene írni,vagy mi?Mit csináljak,hogy fusson?Köszönöm előre is a helpet!
-
klapi
csendes tag
töltöttem rá frisitést 2006 igó.
Kijelzi a kamerákat tök jó.
Az idöt meg a az alap beállitásnál kell budapestre állitani nem az igónál hanem a gépen.
-
klapi
csendes tag
Nekem se vibrál.
A mühod vétel az smart2go azonnal látja a müholdat Az igó inkább mozgás közben találja meg . A az időt viszont nem tudtam budapestre tenni az igonál mert nem találom az állitási részt . viszont az igó frisithető.. Szrintem mid a két progi jól vizsgázott nálam .
A márkát viszont meg kell védenem mert anyit tud amenyi kell és könyem kezelhető.navigátor. -
Olcsi
senior tag
-
kalapos
tag
1. Nektek is vibrál egy kicsit a kijelzője?
2. IGO 2006Plus nem megy rá visszalép a PNA főmenüjébe a nyelvválasztásnál
3. IGO 2008 elindul, bejön az inicializáló képernyője 1 mp-re és vissza a PNA főmenüjébe
Mért vannak ezek? Kérlek segítsetek.
-
Olcsi
senior tag
Be lehet állítani, hogy szóljon, ha gyorsan mész. Vagy a hangoknál, vagy valahol máshol...most nem vagyokt otthon, ha hazaérek, megnézem, de be lehet állítani, nekem is szól...
Az, hogy nem ismeri fel a tesco benzinkútat lehet, hogy nem véletlen...esetleg újabb térképet kellene letölteni, vagy még egyáltalán nincs rajta a benzinkút. De szerintem ez legyen a legnagyobb hibája.
Az igo-t csak a memóriakártyán tudod használni, a belső memória mérete miatt. Viszont ez semmiben nem akadályoz téged, ettől nem lesz lassabb, nem lesz macerásabb a működése. Nem tudom, miért jelent ez neked problémát!
A smart2go vszínű azért szimpatikusabb neked, mert már megszoktad. Állítólag az földutakra vezet, én nem használnám. Az igo-ra esköszöm, de azt használsz, amit akarsz!Nem tudja rendesen meghatározni a házszámot? Ez tényleg probléma neked?

-
klapi
csendes tag
Az igó az sd kártyán van a 2go a memorián a windosban.
ha beteszed a kártyát és inditod akkor igo.
Ha kártya nélkül inditod akkor 2go.
A szoftvert ne maceráld mert kék halál a vége és mehet a szervízbe.
Én csak azért Írtam fentebb bicséretet a 2go-ra mert nem hagyott cserben .
Az igó más kütyün AIRIS -on felszólit ,hogy ha túl gyorsan megyek . ezen nem..
A házszámokkal téved+-10 helyileg
Ha tudod telepiteni Pc re akor beletudsz menni a program jába is vagy az mmc kártyába .
tehetsz rá fimet vagy zenét .
vagy az igo-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igo8 felment

Egyébként lehet tudni, h mennyiért viszik el?
) mentőzés= kevés zs =nem minőségi navi ennyi !

csem28@freemail.hu