Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
puntotom
csendes tag
Hát köszönöm szépen,ez elszomorító.

-
puntotom
csendes tag
Köszi.Ezzel működne?Van rajta magyar?

-
puntotom
csendes tag
És tudnál mondani egy helyet,ahol olcsón tudnék venni?

-
puntotom
csendes tag
Sziasztok.
Akkor ezek szerint dobjam ki,mert egy ilyen igo8 drágább mint a gép?
-
puntotom
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni , tavaly vettem egy A-N 318-as WIN.CE CORE 5.0-s navigátort használtan, amin volt egy igo 8-as software, sajnos a kártya tönkrement, ezzel elvesztettem a programot. Tudna-e valaki segíteni, hogyan lehetne pótolni?Sajnos így használhatatlan.
Köszönöm

-
Luser2000
addikt
Könyörüljetek rajtam Fórumtársak!
Tegnap az Auchanban vettem egy Navigo Alpha A-N318 készüléket, 18.990-ért.
(MQV083901578 sorozatszámú, Win matrica nélküli, 3 menüs).Van itthon eredeti iGO2006Plus (dobozos) és iGO8 (ezt a Samsung Ominához adták).
Hiába teszem a készülékbe valamelyik kártyát, egyik sem akar futni rajta.Olvasgattam itt és az Indexen a megoldásokat (igo.exe és mappa átnevezése, ...) de semmivel sem működik.
Végrehajtottam egy SW frissítést a készüléken, most új "ROM" van fönt, cserébe már a gyári smart2go (vagy mi) sincs rajta. Itt vagyok egy darab fekete, haszontalan műanyaggal.
Valaki privátban megosztaná a "tudományt"? (Akár rigo2006-os tudomány is lehetne). Nem kell se térkép, se hang, se semmi, csak fájlszerkezet és a működtető fájlok.
Vagy mi a bánatot csináljak? Dobjam ki a gyári rigo kártyáimat?
Holnapra használható ajándékot kell faragjak belőle. :-/
Köszi,
Balázs -
toomcsi1
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.
Van egy Navigo A-n318-as készülékem a száma MQV0820xxxx és van egy Windows 5.0 matrica a hátulján.
A probléma a következö:Megprobáltam a 2006 IGO-t felrakni ugy ahogy a forumon olvastam SD kártyával,átnevezni a mappát meg a exel fájlt.Mikor beraktam a kártyát a készülékbe bejött a navigo felirat meg a homok óra és ennyi,utána fekete képernyö és nem csinál semmit.
Kivettem a kártyát és úgyse csinál semmit.
Elöreis köszi mindekinek aki segit -
klapi
csendes tag
Képzeld most meg borus idöbe kivittem, mert azért a holdakar mutatta csak gyenge szinten.
És bejöt kin felfutot és fel ismerte a holdakat és nanigált.
ezekszerint a légkörrel volr valami . A multhéten pedig tiszta volt az ég és rekenő meleg.
De akkor egésznap nem találta a holdakat illetve gyenge volt a jel.
Se neked se nekem nem volt igazam.
A rosz idő az relativ -
klapi
csendes tag
Nekem a navigóm elfelejtette a műhöldakat
nem vavigál. érdemeg javittatni vagy vegyek másikat? -
Nagya21
addikt
Müködik
4-5 müholdal van kapcsolatban.
Üdv Nagya -
zoli085
csendes tag
Szia Attis! Én is nagyrészt Budapesten és Pest megyében használom. Ez a probléma -ugyanúgy, mint az előttem szólóknál- kb. egy-másfél hete jelentkezett. Szerintem lehet valami a műholdas dologban, mert meglepő lenne, ha több ilyen készülék egyazon hiba ugyanakkor jelentkezne. Z.
-
attis74
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon értem hogy milyen műhold problémáról beszéltek?
Én ugyan itt Budapesten használgatom mostanában,mert vidékre nem igen járok,de nekem tökéletesen működik!
A bekapcsolás után max.2 perc és talál műholdakat!
Akinek nem megy és miért,azt sajna nem tudom,de nem hiszem hogy műhold probléma lenne a gond.
Üdv. -
zoli085
csendes tag
Szia Olcsi!
Köszönöm a választ!!!! De akkor mi lehet a gond??? Másfél éve hibátlanul működik a készülékem, erre most nem kapcsolódik fel a holdakra. Olvastam, hogy másoknak is ugyanez a problémájuk. (Először pirosak a műhold-pontocskák, majd sárgák, de zöldekké nem lesznek. Az térkép-ábra feláll, de nem fordul irányba és nem indul el.)
Ha nem a koreai kitérő a probléma, akkor mi lehet? Vigyem szervízbe?
Üdv:Zoli -
Olcsi
senior tag
-
zoli085
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem Hozzátok, hogy mennyire biztos az, hogy 20.-a után ismét lesz szolgáltatás. Az én készülékemen is először pirosak, majd sárgák a műholdat jelző pontok, de nem megy tovább. A program láthatóan működik.
Az én készülékem egyébként több, mint másfél éves. iGo8-at használok jelenleg, de az igo6-tal is eltalált Erdély legapróbb falvaiba is. Szerintem jó kis készülék. Egyszer volt szervizben az én hibámból. Télen a töltő a -200 fokos autóban volt, a gép pedig a lakásban. Amikor reggel összedugtam őket elszállt az alaplap. (Garanciában cserélték). Szóval a jövő héten tudom használni? Tudja valaki? Előre is köszönöm Üdv!! -
lili68
csendes tag
hahaha
A párom megoldotta a töltőgondomat (eccerűen' kicserélte a dugóját
Viszont NEM TALÁL MŰHOLDAT - mert látom, korea felett köröz mind
Még jó, hogy odataláltam, ahová indultam....
(pedig én még itthon, a 67 nm-en is eltévedek
) -
gomiati
csendes tag
Sziasztok !!
Némi segítség jól jönne,a családban van egy ilyen kütyü Alpha 318.
És az a gond hogy be van fagyva, indítás és csak homok óra,de nem csinál semmit.
Már rá tettem a 2413NK.nb0 de így sem csinál semmit
Esetleg valaki tudna okosat mondani ??
Köszi.
Más én ma is tudtam használni egy másik navit és nem volt gond !!Ment rendesen és vétel is volt !!
-
hatyaresz
csendes tag
arra gondoltam a belső memóriáb nem kell bemásolni az elérési utat meg az igo8.exe t mit a mionál és ha igen hol rtalálok drivert meg filekezelőt
-
Lacinavi
tag
Sziasztok!
NEkem már lassan egy éve megvan az alfa. Eddig tökéletesen ment. Aztán tegnap előtt hajnal fél kettőkor értem haza vidékről kikapcsoltam. Reggel 7 órakkor indultam minden rendben elindul kivéve hogy a műhóldak sárgán jelzik magukat, hogy vannak. Szóval veszi a műholdakat csak nem zöldülnek ki. Mi lehet vele?
-
hatyaresz
csendes tag
Sziasztok! n318ra felraktam az igo8 at átneveztem a könyvtárat meg az exet ahogy írva vagyon mégis a smart2go jön be, help mitévő legyek????
-
Depeche13
csendes tag
Szevasztok.
Vanegy kis problema a kutyummel.
Nem talal muholdakat!Eddig pillanatok alatt megtalalta,most viszont nem!
Az igo mukszik.
Mi lehet a gond?segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koszi

-
Nagya21
addikt
válasz
sycorax182
üzenetére
Hali!!
NK.Bin kell neked!!!
A rigót meg SD kariról kell futtatni!!!
Nk.bin az index alpha navigó forumon.
Az autóstöltőm a 2. is beszart.
A ketyere viszont jól mükszik Rigóval
Üdv Nagya -
lili68
csendes tag
válasz
sycorax182
üzenetére
Ja, hogy az enyém se kapcsoljon be többet?
(szeretem a szmájlikat
-
sycorax182
tag
hi!
van 2db 318asom. mikor megszereztem, akkor haverom mondta, h másoljam rá a belső memóra az igot. így tettem
, azóta be sem kapcsol
tudja valaki, hogy egyáltalán hova tudnék ezzel fordulni? (szerviz, stb)ugyanitt an-318 alkatrésznek eladó

-
lili68
csendes tag
Köszi

De én az igo-t (gondolom ezt rigóztad
) nem nagyon tudtam eddig rátenni. Ugyanis én egy számítástechnikai antitalentum vagyok 
De sokkkkkal fontosabb a szivargyújtó-töltő problémám
Elvileg tudom, hogy a régi nokia töltővel tölthető, de nekem biztonságosabb az autóstöltő.
Ezügyben nincs ötlet?
lécciléccilécciíííííííííííííííí
-
lili68
csendes tag
Sziasztok!
SOS!!
Hol lehet kapni autós töltőt a drágasághoz, mert ma benyomtam a szivargyújtóizébe, és letört az eleje
, alig bírtam kipiszkálni a fémdarabokat a lyukból
(amúgy lehet a térképet frissíteni benne? mert állandóan levisz a susnyásba, ott jelez utat, ahol a világháborúk óta nincs már
)
De lehet, veszek másikat, mert néha elegem van már belőle

-
MY2K
aktív tag
Hello!
Keresek olyan Bluepanther PNA-t aminek rom hibája van. Fontos,hogy bekapcsoljon! pü-be jelezzétek! Köszi

-
sasapapa
csendes tag
szia
kellene egykis segítség
egyszerűen eltűnt a navigo-mhoz a kábel
hol lehetne hozzá venni?
ja,és amiben segítettél,hogy menjen rajta az igo8,sikerült
csak az a baj hogy eltűnt róla
és ujból nemtalálom amit ráraktam -
Tom Sinner
csendes tag
Sziasztok!
Akkor senki sem tud segíteni abban, hogyan bírjam rá a navi mp3/videó/kép lejátszóját a működésre? Az Istennek sem akar semmit csinálni...
-
zotyo46
csendes tag
nekem is van egy navigom 318-as.sajnos amikor belépek a navigációba rendesen közelit magyarországra de mikor rajta vagyok csak kék képernyőm van azaz eltünik magyarország.a cél keresésnél semilyen magyar helység nincs az adattárban . megprobáltam az igoval ,bemásol átnevez de ugyan az maradt minden pedig ott van a hungary file is ! mit tehetek! előre is kösz
mindenkinek
SOS -
balogh sando
csendes tag
Sziasztok! Segítség!Kezdő vagyok .Vásároltam egy A-N 318-as GPS-t .Kérdésem.Hogy lehet a már beírt úticélt kitörölni?Semmit nem ír róla a könyv,az eladó sem tudta .Köszi .Üdv Sanyi
-
kucus
csendes tag
Van egy Alpha Navigo A-N438 2hónapja használtam utoljára, most meg nem tölt be a rendszer, bejön a Navigo kép és töltödik majd a homokóra középen és pár másodperc után sötétség, resettel is ugyanez a helyzet, segítséget szeretnék kérni! Van sd kártyám stb...
-
Magnum_
nagyúr
sajnos vissza kellett vinnem, mert nem ott érzékelt a touch screen ahol kellett volna, ha egyáltalán érzékelt...

-
Magnum_
nagyúr
megvettem, átnevezgettem, de nem megy. MicroSD-m van SD adapterrel, de a fő igo mappába két mappa van: egy 2577 nevű, amiben az autorun.exe van ill egy igo nevű, amiben az igo.exe már át lett nevezve, amire kellett. a fő mappát is átneveztem, ugyse volt jo, ill a kisebbik mappát is átneveztem (ami nem a 2577 nevű) de így se jó... tipp?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tom Sinner
üzenetére
köszi!remélem holnap meg tudom venni, aztán majd irok

-
Tom Sinner
csendes tag
Nem kell telepíteni semmit. Felrakod a kártyára a cuccot, átnevezed amit kell, majd berakod a gépbe oszt jónapot. De minden érthetően le van írva, én is úgy raktam fel az Igo-t, ahogy tanácsolták és nem volt probléma.
Egyébként mostanában ezt mondja a gép ha leakarok játszani valamit: Crash - Please exit from Navigator program first! De előtte se csinált semmit. Tud valaki valamit, mit kéne vele tenni?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tom Sinner
üzenetére
szia! köszi, de ne haragudj, sose volt még gps-em, igy kérdeznék még. már a telepitett Igo-t nevezgetem át, amit kell, vagy még a telepitetlent? köszi
-
Tom Sinner
csendes tag
Üdv!
Nem települ semmi, átnevezed behelyezés előtt a kártyán lévő cuccokat, és jó lesz. Nem kell onnantól semmit sem babrálni vele.Egy saját kérdés!
Már egy jó ideje használhatatlan a Zene gomb, vagyis belép, de sem képet, sem zenét, sem videót nem tud vele megnyitni, lejátszani. Mit kéne tenni vele? A falhozvágás egyelőre járhatatlan
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! lehet vennék egy iylet. csak szükség gps lenne, Bp-re... igo-t tennék rá. olvastm mit hogy kell átnevezni, de a kérdésem. felmásolom az Igo-t a karira, beteszem, készülék bekapcs, és akkor települ? utána kell átnevezni amit kell? köszi
-
Nagya21
addikt
válasz
Fürgeszarvas
üzenetére
Hali!!
Ha elolvastad a használatit, akkor ottan irják, hogy nem nyúkapiszka a gépbe mert meghülyül!!!
Használj Igen JÓ szoftvert 8-as verziót SD karin, és ne kisérletezz mással, akkor nem leszen gond.
Ja igen és neked is NK.Bin kell!!
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
Giga-Csiga
üzenetére
Hali!!
NK.Bin kell neked, az helyrehozza az alphádat!!
Üdv Nagya -
Olcsi
senior tag
válasz
killgames
üzenetére
Mindenképpen olvass vissza, ha jól emlékszem, akkor kb 50-100 hozzászólással ezelőtt leírta valaki, hogyan is kell összehozni a kettőt.
Sajna régebben, amikor nekem is navigo-m volt, akkor nekem sem sikerült együtt működtetni a kettőt, sőt én még a russa-t sem nagyon tudtam beüzemelni, aztán belefáradtam, és elcseréltem egy pda-ra. Így most fut mindkettő.
Tehát most így hirtelen mást nerm tudok javasolni, csak azt, hogy figyelmesen olvass vissza, vagy akár olvasd el előlről az egész topikot, elég sokszor volt ez már téma. Ráadásul kb 300 hozzászólás van itt, azt semmiből nem tart elolvasni, és még hasznos információkat is találhatsz.
Vagy használd a keresőt!
(Próbálj meg írásjeleket használni, úgy érthetőbb...köszi!) -
Olcsi
senior tag
válasz
Fürgeszarvas
üzenetére
Olyan nincs, hogy letörli a navigációs programot... Egyrészt van benne egy alapból, ami a kütyüben van, tehát nem is memóriakártyán. Azt csak úgy nem tudod szerintem letörölni.
-
Fürgeszarvas
csendes tag
Nekem is van egy [B]Alpha Navigo A-N 318 as kütyüm.Minden szépen müködött rajta,amig felnem akartam tenni a számítógépre.Ekkor letörölte az egész navigácios programot.Ki tud segitteni,hogy hol lehet feltölteni a kelet európai térképet,mert ahol vettem már ciki visszamenni.Egy párszor ök segitettek.A kártya 1Gb-s 
-
Giga-Csiga
csendes tag
Azt hiszem az alphát elfelejthetem .alig volt pár hetes, egyszerűen lefagyott és azóta csak a navigo felirat villan fel rajta...
végtelen kiábrándult vagyok -
Olcsi
senior tag
válasz
Giga-Csiga
üzenetére
A régi (vastagabbik) nokia töltők is tökéletesen töltik. Szerezz be egyet, és tudod hálózatról is tölteni!

-
Giga-Csiga
csendes tag
-
N-Tamas
csendes tag
válasz
Giga-Csiga
üzenetére
A 260-as üzenetben megtalálod azt a címet, ahonnan letöltheted a működő (tömörített) Russát térképek nélkül. A térképek pedig könnyen megtalálhatók a neten.
-
killgames
csendes tag
válasz
Giga-Csiga
üzenetére
én leformáztam a memokarimat és ugy raktam fel a tamás cuccait a datáról és megy
probáld meg -
Giga-Csiga
csendes tag
Kérném valaki segítségét mivel a A Russat nem tudtam telepíteni..
ismertek e olyas valakit., aki pénzért feltelepíti a Russa-ti és turista térképeket is rak az SD kártyámra, szívesen fizetnék inkább.(persze működőképesnek kéne lennie...
Tudtok -e külső hálózati töltőt, mert vettem egyet AC/DC adaptor 3-12 v dc 1200 mA-de nem jó...Priviben üzenjetek ha van valakinek ötlete...nagyon nagy köszönet...
-
N-Tamas
csendes tag
Ezt két úton érheted el:
1. Az IGO8-at tartalmazó kártyádon az IGO programot a
\SDMMC\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe névre átmozgatod/átnevezed, mert a földgömb ikon ezt keresi és indítja. (Az SDMMC az SD kártyát jelenti)2. Másik megoldás:
Szerzel egy Mortscript.exe programot, amelyik egy parancsértelmező. (Előző levelekben megtalálod, hogy hol van ilyen.) Ezt nevezed át az imént megadott névre, és csinálsz egy Mobilenavigator.mscr nevű szövegfile-t a következő tartalommal:
CWD = SystemPath("ScriptPath")
Kill ("Menqui.exe")
Run ("\SDMMC\Mobilenavigator\explorer.exe")
RunWait ("\SDMMC\Mobilenavigator\IGO8.exe")
A második parancs teszi hozzáférhetővé a Windows_CE rendszert.
Amint látod, a negyedik parancs (persze értelemszerűen a megfelelő file-nevekkel és útvonalakkal) elinditja az IGO8.exe programot.
A harmadik parancs persze feltételezi, hogy van explorer.exe programod az SD kártyán.
Ekkor persze az explorerrel is el tudod indítani az IGO8-at, ha a negyedik parancsot nem viszed be.
Egy korábbi (300-as sorszámú) üzenetemben leírtam azt is, hogyan kell parancsikont "gyártani" a mortscript.exe programmal. -
Ubyboy
csendes tag
Sziasztok!
Én is sikeresen vettem egy a-n318 as navigáciot van rajta egy smart2go térkép de hát ez nagyon elvette a kedvem! Szeretnék egy igo térképet felrakni de nem sok sikerrel. a smart2go rendszeren 3 menüje van: térkép, zene, és rendszer amin alapdolgokat lehet elérni. De az sd kártyán lévő igot sehonnan nem tudom elérni max a zenevezérlő részén de ott csak médiát akar megnyitni. Kérdésem hogyan tudnám megoldani ezt a problémát hogy végre igot használhassak??? Kérlek titeket segítsetek!! Köszi
bi 
-
hutoczky
csendes tag
Sziasztok , tudnátok segiteni, vettem egy navigo a-n438 as gps-t és igo8 cast szeretnék ráttenni. hogyan lehetséges, vagy frissitést hól lehett hozzá letőlteni?
-
N-Tamas
csendes tag
Bocsánat, a kettőskeresztes sorok feleslegesek, comment sorok ... Azok eredileg egyből indították valamelyik programot ... Nem egyébként úgy tűnik, hogy már nem tudnám letölteni a Russa programot a data.hu -ról. ha kéri valaki, akkor visszateszem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Üdv:Zoli
)

, azóta be sem kapcsol