- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hódelfin
csendes tag
Sziasztok!
2-3 hete én is vettem egy Alpha Navigo-t, de se CD-t, se memókártyát nem adtak hozzá.
A rajta levő térképet viszont lecserélném. A számítógépemmel nem tudom össze kötni se.
Van egyáltalán hozzá valamilyen progi, hogy lehessen rátenni valamit, vagy csak a memókártyával.
Hogyan lehet rátenni az IGO-t?
Hogyan lehet PDA-t csinálni belőle, mert egy adatbázis kezelő is jól jönne az üzletek nyitvatartásáról, áruátvételéről.
Fuvarozási cégnél vagyok, és az egész országot járom. A térképe viszont a házszámokat nem mindig oda teszi, ahol valójában vannak, és néha még a közelébe sem, de azért vannak helyek, ahol eltalálja.
Így azért már könnyebb, hogy legalább az utcákat megtalálom vele.
Ha letérek az útról 1-2 mp-et gondolkodik, mire újra azt mutatja, ahol vagyok.
És oda kell figyelni arra is, hogy hol van az a hely, ahova szeretnék menni, és a főutakat keresni, mert képes lenne a sétáló utcákba, kerékpár utakra rávinni, a vonatsinekről, és gagyi földutakról, mellék utcákról nem is beszélve.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest