- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Szia!
Látom senki sem reagál, megpróbálok segíteni, bár előrebocsátom jómagam is csak pár hete ástam bele a PNA-világba.
Kezdjük azzal, hogy nekem ugyan nem Alpha-m van, hanem egy BluePanter V350, viszont ennek semmi jelentősége, mert a két kütyü hardver szempontjából egy és ugyanaz. (Valószínűleg ugyanabban a kínai gyárban szerelik őket, csak a külső más)
Az alap szoftver némileg különbözik, de működésben nincs eltérés.Az IGO valóban jó választás, kiegészítve annyival, hogy a 8-as verzió is elfut rajta.
A Russa kicsit keményebb dió, de megoldható. Kering a neten olyan verzió, amelyet az SD-kártyára másolva azonnal használni tudsz. (torrenten rákeresel - nem warez, mert ez Freeware cucc)
Térkép is van hozzá, szintén ingyen.
Bevallom, nekem nem sikerült 100%-ig működésre bírni, de találtam egy kimondottan BP350-esre írt csomagot, az működött.A fáziskésés elméletileg nem probléma, adódhat a kártya lassúságából. Célszerű High Speed SD-t venni hozzá. (Nekem Kingston Elite PRO van, az megfelelő sebességet produkál)
Ha nem félsz a dolgok mélyére nézni, kis ügyeskedéssel és keresgéléssel PNA-ból PDA-vá varázsolhatod a készüléket. Játékokkal, PDA-szoftvrekkel, etc.
Érdemes más fórumokon is körülnézni, van ahol több1000 hozzászóláson keresztül taglalják a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest