Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Szia!
Látom senki sem reagál, megpróbálok segíteni, bár előrebocsátom jómagam is csak pár hete ástam bele a PNA-világba.
Kezdjük azzal, hogy nekem ugyan nem Alpha-m van, hanem egy BluePanter V350, viszont ennek semmi jelentősége, mert a két kütyü hardver szempontjából egy és ugyanaz. (Valószínűleg ugyanabban a kínai gyárban szerelik őket, csak a külső más)
Az alap szoftver némileg különbözik, de működésben nincs eltérés.Az IGO valóban jó választás, kiegészítve annyival, hogy a 8-as verzió is elfut rajta.
A Russa kicsit keményebb dió, de megoldható. Kering a neten olyan verzió, amelyet az SD-kártyára másolva azonnal használni tudsz. (torrenten rákeresel - nem warez, mert ez Freeware cucc)
Térkép is van hozzá, szintén ingyen.
Bevallom, nekem nem sikerült 100%-ig működésre bírni, de találtam egy kimondottan BP350-esre írt csomagot, az működött.A fáziskésés elméletileg nem probléma, adódhat a kártya lassúságából. Célszerű High Speed SD-t venni hozzá. (Nekem Kingston Elite PRO van, az megfelelő sebességet produkál)
Ha nem félsz a dolgok mélyére nézni, kis ügyeskedéssel és keresgéléssel PNA-ból PDA-vá varázsolhatod a készüléket. Játékokkal, PDA-szoftvrekkel, etc.
Érdemes más fórumokon is körülnézni, van ahol több1000 hozzászóláson keresztül taglalják a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest