Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabx76

senior tag

válasz Olcsi #3 üzenetére

Szia!

Látom senki sem reagál, megpróbálok segíteni, bár előrebocsátom jómagam is csak pár hete ástam bele a PNA-világba.

Kezdjük azzal, hogy nekem ugyan nem Alpha-m van, hanem egy BluePanter V350, viszont ennek semmi jelentősége, mert a két kütyü hardver szempontjából egy és ugyanaz. (Valószínűleg ugyanabban a kínai gyárban szerelik őket, csak a külső más)
    Az alap szoftver némileg különbözik, de működésben nincs eltérés.

Az IGO valóban jó választás, kiegészítve annyival, hogy a 8-as verzió is elfut rajta.

A Russa kicsit keményebb dió, de megoldható. Kering a neten olyan verzió, amelyet az SD-kártyára másolva azonnal használni tudsz. (torrenten rákeresel - nem warez, mert ez Freeware cucc)
    Térkép is van hozzá, szintén ingyen.
    Bevallom, nekem nem sikerült 100%-ig működésre bírni, de találtam egy kimondottan BP350-esre írt csomagot, az működött.

A fáziskésés elméletileg nem probléma, adódhat a kártya lassúságából. Célszerű High Speed SD-t venni hozzá. (Nekem Kingston Elite PRO van, az megfelelő sebességet produkál)

Ha nem félsz a dolgok mélyére nézni, kis ügyeskedéssel és keresgéléssel PNA-ból PDA-vá varázsolhatod a készüléket. Játékokkal, PDA-szoftvrekkel, etc.

Érdemes más fórumokon is körülnézni, van ahol több1000 hozzászóláson keresztül taglalják a témát.

Új hozzászólás Aktív témák